توی ناو هست قبل از اینکه از داخل ناو بیای بیرون روی سطح ناو ...نقل قول:
دوست عزیز میشه بگی که اون اسلحه مخصوص کجا میشه پیدا کرد؟
Printable View
توی ناو هست قبل از اینکه از داخل ناو بیای بیرون روی سطح ناو ...نقل قول:
دوست عزیز میشه بگی که اون اسلحه مخصوص کجا میشه پیدا کرد؟
duste aziz unja raftam vali linkesh kharab bud..............kasi nemidune?????????????rahe digei nist.................KOMAK konid khily hayatieنقل قول:
يه سوال داشتم اونايي كه 2 DVD اين بازي رو دارن... مستقيم نصب مي كنه از رو dvd ها يا اول رو كامپيوتر اكستراچ ميكنه (مال من كبير سافته اينجوري نصب ميكنه خيلي ناجور ميشه)
هر چند كه اينجا جاش نيست اما خوب شما ميري توي كنترل پنل قسمت regional and language option و در regional option قسمت زبان رو فارسي انتخاب ميكنينقل قول:
موفق باشي ديگه فينگيليش تايپ نكني ها دي:
بابا منم میرم رو سطح ناو یه علامت سبز هم رو نقشه هست ولی وقتی میرم اونجا هیچی پیدا نمیکنمنقل قول:
روي سطح ناو نيست داخل زير زمين هست از سمت راست ناو بايد داخل زير زمين شينقل قول:
سلام دوستان من توی اون مرحله که توی ناوهستی وبایداون یاروغوله روبکشی گیرکردم من اون4تاتیراندازهای روی بدنش رو زدم فقط نمیدونم بعدش چه کارکنم لطفاسریع کمک کنید
دستت درد نكنه ARIAK جان آقايي كردي......نقل قول:
وقتي روي بدنش شكاف باز ميشه بايد با اون اسلحه خاصي كه در دست داري و اين امكان رو بهت ميده كه Lock كني باهاش اون قسمت رو لاك كني و چند ثانيه نگه داري تا گروه بمبارانش كنن. تو فقط با اون اسلحه مخصوصت بايد لاك كني اون قسمت غول رونقل قول:
بايد باtag gun روي بازوهاش قفل كنينقل قول: