من که هنوز لگ دارم !
Printable View
من که هنوز لگ دارم !
اره هنوز لگ هست . همون از اینترنت خودمونه .نقل قول:
تو این مدت من چندباریم دیدم خارجی لیگ داشتن ولی مطمئن هستم این مسابقات عامل لیگ به هر حال این شرکت انقدر توانش بالا نیست که سرور و پهنای به اندازه میکرو.... داشته باشه :sq_24:
چیز هست البته یک اختلال سراسری یک چند روز هست که به نظر بوجود اومده ........ مشکل تایم اوت هست تو خط اینترنت البته به نظر بعضی شرکت دارن ............:sq_19::sq_6::sq_11:
اصلا نمیشه پلی کرد ... وسط TeamFight اینطوری میشه کلا اعصاب آدم به **** میره .
این چند روزه من فقط میشینم Spec نگاه بازی بقیه ...
این طوری پیش بره باید Bye LoL داد .
مسخره بازی یعنی چی؟ ریوت به این بزرگی که اینتل اسپانسرشه یهویی بازی نیمه نهایی قطع میکنه؟ اونم درست موقعی که داشت CLG برنده میشد؟
ما و کلی بچه ها ریوت رو تحریم کردیم! به درک اصلا!
اینجارو ببینین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیروز به خاطر همین ip رو 2 برابر کرده بودن ولی اصلا نمیشد بازی کرد چه برسه ip جم کنه آدم
الان چیز مشکوک این عکس چیه اونوقت؟نقل قول:
خوب نکاه کنین! فیلمشم هستنقل قول:
یارو سرشو برمیگردونه از رو lcd نگاه میکنه سری پینگ میزنه اگه مسابقات رو دیده باشین میدونین اون بالا برای تماشاچیاست نه برای بازیکنا خوب هر دو تیم رو نشون میده!
عجب !!!نقل قول:
اونورم از این کارا میکنن:D بگو چرا اینقدر مشکوک TSM یدفه بازی رو باخت....
اها . من فکر کردم داره از روی مانیتور بقل دستیش میبینه . یعنی چی این کارا اخه ؟ چرا اون مانیتور بزرگه رو جوری گذاشتن که اینا ببینن . باید یه کم اینا رو عقب تر از مانیتورها بزارن . چه وضعشه . تقلبه محضه که این .نقل قول:
در ضمن با سپاس از نت عزیز هم امروز یه چندتایی لیو خوردم که دیگه برم تا یکی دو روز بن بشم . نذاشتن به لول 30 برسیم بعد نت رو قطع کنن .