nand backaup چی هست؟؟؟
nand backaup چی هست؟؟؟
مرسي آرش خان،يعني نرم افزاري درست ميشه؟آخه بردم فيتكو گفت بايد بازش كنيم نرم افزاري نميشه!منم قبول نكردم.نقل قول:
اگه روت كنم واسه آپديت هاي رسمي مشكل پيدا نميكنم؟ميشه دوباره آنروت كرد؟در كل مضرات روت كردن چيه و خطرات كار چقدر هستش؟آخه من در آندررويد تازه كارم!
مبارکه! چند گیگ گرفتی؟ چند خریدی؟نقل قول:
من هفته قبل یه 8 گیگ کلاس4 سیلیکون پاور با گارانتی یک ساله خریدم 18 تومن. 8گیگ توشیبا کلاس 2 هم بود 14 تومن که من بیخیالش شدم.
مرسی من خیلی گشتم اصلا 8 گیگ کلاس 4 به بالا نبود بعد جالبه چند تا مارک مختلف داریم که قیمت همشون یکیه منم یه 4 گیگ
گرفتم 10 تومن ولی پشیمون شدم میرم باز میگردم باسه 8 گیگه کلاس بالای 4
راستی دوستان یه رام افیشال یا غیر افیشال 2.2 پدر مادر دار باسه 2.59 معرفی کنید ممنون میشم
یه خبر جدید !رام گوشیمو عوض کردم !
اما اون چت مغزیاش تموم شده و تاچ بالاش کار نمیکنه !
یعنی تو setting>wierless & network که میرم و تاچ میکنم عمل نمیکنه! منم مجبورم گوشیم رو افقی بگیرم و تاچش کنم!!!
اما وقتی میرم رو منو و گزینه های بالایی رو تاچ میکنم(مثل alarm & timer تاچش کار میکنه
راستی قبلا من همچین مشکلی واسم پیش اومد !
گوشیمو فکتوری ریست کردم
و
ازون ببعد چت شده بود
اما اینم بگم که وقتی چت شده بود تاچ بالاش کار میکرد
( نتیجه ای که من گرفتم: تاچش سالمه ! )
دوستان فنی یه راهنمایی بکنن ! مشکل کجاست؟؟
همون 8 گیگ کلاس 4 که خوبه! به نظرم همونو بگیر، سرعت بالاتر از کلاس 4 معمولا برای 16گیگ و 32 گیگ استفاده میشه که گرونهنقل قول:
به به! مبارکه! دیدی گفتم مشکلت سخت افزاری نیست، حل میشه! :46:نقل قول:
فقط توی wirless and netowrk اینطوریه؟ یا کلا تاچ بالای صفحه کار نمیکنه؟ ببین توی بازی Fruit ninja تاچ بالای صفحه کار میکنه یا نه؟ اگه اونجا کار بکنه مشکل از رامیه که نصب کردی و باگ اون محسوب میشه.
2.2 نصب کردی؟ اگه میتونی 2.3 سینوژن بتا5.1 هم با مشورت مسعود نصب کن ببین با اون چه طوره؟
رام official Froyo 2.2.2 French 3.4.2-164 که چند صفحه قبل لینکشو دادم. خودم این رامو دارم الان. این رام BLUR داره، DEBLURE ش رو هم تو لینک زیر میتونی پیدا کنی:نقل قول:
کد:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1066863
آره احسان کار میکنه تو بازی ninjump !:40::40::40::40:نقل قول:
2.2 نصب کردم...اونم یه امتحان میکنم ببینم چی میشه
اگه مشکل از باگشه چرا آخه رامی که خود کارخونه _2.1 _ این مشکل رو داشت؟؟؟
امکان داره رام گوشی رو خود این دلالا و گوشی فروشا عوض کرده باشن(چون تو زبوناش فارسی هم داشت)؟؟
سلام دوستان امروز علائدين برچسب زد خش خود گوشي رو پيدا كردم 14 خريدم...ميدونم گرون خريدم ولي خيلي گشتم تا پيدا كردم...گفتم بگم اگر كسي دنبالش بود به هواي اينكه پيدا نميشه متفرقه نخره...