با سلام ظاهرا" شما عادت نداری متن پیام را بخونی من عرض کردم منوی سرچ دیجیتال دارم ولی ظاهرا" بایستی تغییراتی داد مثلا" روی 8 مگاهرتز تنظیم کرد و... بنده این نوع تغییرات را می خواستم و نه چیز دیگر !!!
با سلام ظاهرا" شما عادت نداری متن پیام را بخونی من عرض کردم منوی سرچ دیجیتال دارم ولی ظاهرا" بایستی تغییراتی داد مثلا" روی 8 مگاهرتز تنظیم کرد و... بنده این نوع تغییرات را می خواستم و نه چیز دیگر !!!
دوست عزیز این مدل رو بارها ذکر کردیم که گیرنده دیجیتال نداره و با توجه به اینکه بستر سخت افزاری برای دریافت دیجیتال نداره پس تغییرات به هر صورتی در منوی مخفی اون برای دریافت دیجیتال بی معنی هست.همچنین در مورد pvr هم بارها صحبت شده .شما بهتر هست چند دقیقه ای به خودتون زحمت بدید و پست های قبلی رو مطالعه کنیدنقل قول:
همچنین اینجا لازم میدونم از تلاشها وجوابهای بدون چشمداشت ابی عزیز تشکر و قدر دانی کنم
-بهزاد عزيز من هم دقيقا متن شما رو خوندم بزرگوارنقل قول:
-اين حالت اكتيو كردن بصورت نرم افزاري هست وفقط اضافه ميشه نه اينكه سخت افزاري هم افزوده بشه
مدل هاي b650 اسيايي هم همينطوره توي ليست سرچ مياد ديجيتال وشبكه اي رو دريافت نميكنه
در مدل هاي C7000 از قدما همينطور بود و حتي در سري هاي C8000 جديد هم گويا تيونر ديجيتال حذف شده
سلام
من 6960 دارم ولی از دیروز که میام روشن کنم هی تق تق میکنه روشن نمیشه و مجبورم هی کلیدهای روی کنترل بزنم تا روشن بشه مشکل از کجاست؟ چطور مشکلش رو حل کنم زنگ زدم پشتیبانی میگه باید بیارد اونجا باز کنم ببینم چطوره،این تلویزیون 20 روزه خریدم نمیدونم چه کار کنم چون نو هست دوست ندارم بازش کنم.
-يكبار كليد exit رو براي 10 ثانيه نگهدارين ويك فكتوري رست كنيدنقل قول:
-اگر گارانتي داره نبايد نگران باشين
این AllShare در TV C7770 سامسونگ چطور کار میکنه؟
من ی گوشی i900 سامسونگ و آی فون 4 دارم(آیا میتونم به تی وی کانکت شم؟) ، این تی وی که بلوتوث نداره.پس چطور به گوشی یا وسایل دیگه کانکت میشه؟آیا با WiFi هست؟
-بايد دانگل واي فاي هم براي hdtv داشته باشين تا بصورت وايرلس بتونيد ارتباط برقرار كنيدنقل قول:
ممنون دوست من از پاسخ شما.نقل قول:
آیا نمایندگی های سامسونگ در ایران این دانگل رو دارن؟ و با مدل مشابه ی دیگه ای که در بازار موجود باشه ، قابل استفاده هست بر روی HdtV ؟
-تعدادي كه مشهد بودند و من پرسيدم نداشتند البته سنتر ها بايد داشته باشندنقل قول:
-اين دانگل هاي usb تنها بايد مارك همون برند باشه
سلامنقل قول:
من این کارو کردم درست نشد؟میخواستم بدونم این گارانتی زیر 10 روز تعویض سام سرویس چطوره آیا اینو تعویض میکنند؟