اسپانیا؛قهرمان بازیهای جوانمردانه در جام جهانی
ماتادورها نه تنها قهرمان رقابتهای جام جهانی شدند بلکه فوتبال پاک آنها باعث شد تا جایزه فوتبال پاک جام جهانی از آن آنها شود
سایت گل- تیم ملی اسپانیا روز یکشنبه برای اولین بار در طول تاریخ رقابتهای جام جهانی، کاپ قهرمانی را بالای سر برد.آنها علاوه بر این افتخار، توانستند عنوان ورزشی ترین، سالم ترین و جوانمردترین تیم رقابتها را از آن خود کنند.
اسپانیا از رقابتهای مرحله یک چهارم پایانی تاکنون صدرنشینی اش در جدول جوانمردترین تیم رقابتهای جام جهانی را مسجل کرده بود.
باپایان یافتن رقابتهای جام جهانی مسئولان فیفا جوانمردترین تیمها را انتخاب کردند؛ تیمهایی که فوتبالی پاک و سالم را به نمایش گذاشتند.لیست اعلام شده بدین ترتیب است
1- تیم ملی اسپانیا ( با 889 امتیاز در 7 بازی)
2- تیم ملی کره جنوبی ( با 881 امتیاز در 4 بازی)
3- تیم ملی آرژانتین ( با 870 امتیاز در 5 بازی)
4- تیم ملی برزیل ( با 865 امتیاز در 5 بازی)
5- تیم ملی آلمان ( با 864 امتیاز در 7 بازی)
---------- Post added at 04:33 PM ---------- Previous post was at 04:30 PM ----------
پویول، سسک و پیکه، صحبتهای اینیستا را قطع کردند
در کنفرانس خبری در پایان دیدار دیشب اسپانیا مقابل هلند، بازیکنان اسپانیایی صحبتهای اینیستا را قطع کردند تا به او بگویند که توپ طلا مال اوست
سایت گل- در حالی که در پایان دیدار فنیال رقابتهای جام جهانی، آندرس اینیستا که به عنوان برترین بازیکن میدان شناخته شده بود، در کنفرانس خبری به صحبت کردن می پرداخت، کارلس پویول، سسک فابرگاس و جرارد پیکه صحبتهای او را قطع کرده تا به او اعلام کنند که بهترین بازیکن دنیاست و شایسته دریافت توپ طلایی می باشد.
زمانی که آندرس اینیستادر حال پاسخ داده به سوالاتی در مورد آینده فوتبال در جام جهانی 2014 بود، سه بازیکن اسپانیا در حالی که بطری ای نوشیدنی در دست داشتند، از درب سالن وارد شده و کنفرانس خبری را قطع کردند و برای یک دقیقه ای با فریادهای شادی به تعریف و تمجید از دوستشان پرداخته و به او تبریک گفتند و اعلام کردند که اینیستا شایسته دریافت توپ طلاست
اینیستا چیزی به آنها نگفت و بیسنته دل بوسکه هم که در کنار اینیستا پشت میز پرسش و پاسخ نشسته بود، با تماشای شادمانی شاگردانش لبخند زد.
درود بر سسک کبیر
---------- Post added at 04:36 PM ---------- Previous post was at 04:33 PM ----------
فابرگاس، در اندیشه قهرمانی در یورو 2012
او گفته ناراحت است که چندان بازی نکرد.
سایت گل - سسک فابرگاس گفت که پیروزی مقابل هلند و قهرمانی در جام جهانی، بازی نکردن او در این جام را جبران میکند.
فابرگاس که در اواخر وقت معمول مسابقه وارد میدان شد تاثیرگذار بود و پاس گل آندرس اینیستا را او داد. کاپیتان آرسنال قصد دارد در یورو 2012 افتخارات بیشتری کسب کند. او میگوید: «لحظهای تاریخی است که نمیدانیم آیا دیگر تکرار خواهد شد یا نه. این پیروزی را به تمام خانوادهام تقدیم میکنم. من کمی ناراحت هستم چون زیاد بازی نکردم و نمیخواستم این طور شود، اما به هر حال در نهایت این موضوع ارزش قهرمانی را داشت.»
این بازیکن 23 ساله ادامه داد: «از طرفداران تشکر میکنم، شما بهترین هستید. ما چندان متوجه هواداران نبودیم، اما دوستان و بستگان گفتند آنها چطور بودند. امیدوارم دو سال آینده شادی دیگری در انتظار ما باشد.»