سلامنقل قول:
حقیقتش من این مدل رو ندارم تا بتونم راهنماییت کنم.منظورتم کاملا متوجه نشدم.یعنی دکمه برای جابجا کردن فولدر هنگام پخش mp3?مگه دکمه جهت و enter نداره؟
Printable View
سلامنقل قول:
حقیقتش من این مدل رو ندارم تا بتونم راهنماییت کنم.منظورتم کاملا متوجه نشدم.یعنی دکمه برای جابجا کردن فولدر هنگام پخش mp3?مگه دکمه جهت و enter نداره؟
نقل قول:
دوست عزيز ؛
اگه كنترل 282 مثل 787 باشه مي شه فولدر رو عوض كرد .
كافيه كليد MENU رو بزنيد . روي صفحه TV تمام فولدر ها رو نمايش مي ده و با كليدهاي بالا و پايين و كليد اينتر ، مي شه از يه فولدر به فولدر ديگه رفت .
البته اگه كنترل 282 مثل 787 باشه !!!
خیلی خیلی خوبه طراحیش. مخصوصا سابش. شرکتهای دیگه هم کاش یکم از قالب مکعب در بیان. و البته خیلی خیلی گرون. فکر کنم این رنگیش بهتر از سیاهش باشه.نقل قول:
ممنوننقل قول:
مدل 787 پایونیرمدل 3569 و 3378 و 3578 فیلیپس
مدل D7 جی وی سی
میشه عکس هایه این دستگاه رو بزاری و اگه خودت میخواستی بخری کدومشونو میگرفتی:8:ممنون
با سلام به اساتید گرامی وفعال لطفا بنده رادرخرید یک سینمای خانگی توپ برای lcd lh700 با بالاترین کیفیت صدا وتصویر HD راهنمایی فرمایید سپاسگذارم
سلام دوستان من امروز این مدل رو از اینترنت پیدا کردم میخواستم قیمت ومشخصاتش رو بدونم و سیستم خوبی برای فیلم نگاه کردن هست از نظر صدا ممنون:46:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:18::18::18::18::18::18:جل ال خالق این دیگه چیه؟
---------- Post added at 11:27 AM ---------- Previous post was at 11:25 AM ----------
لطفا یکی بنده را راهنمایی فرماید کسی نبود
من آخرش rs70 خریدم و صدای خیلی خوبی داره
اینکه خیلی کمه. یا نیمچه ریویوو بزار ازش.نقل قول:
شما به سایت چاره سری بزنید قیمت این پلیر از یک میلیون پانصد هزار تومان شروع و تا پنج میلیون پانصد ختم میشه فقط پلیرنقل قول:
کد:http://www.chare.ir/index.php?target=categories&category_id=1650&smid=171