پست اول این تاپیک رو خوندی؟؟؟؟
می دونی قرار دادن لینک سایت های خرید و فروش فارسی در تاپیک ممنوع هست؟؟؟؟؟
پست خود را سریع تر اصلاح کنید
پست اول این تاپیک رو خوندی؟؟؟؟
می دونی قرار دادن لینک سایت های خرید و فروش فارسی در تاپیک ممنوع هست؟؟؟؟؟
پست خود را سریع تر اصلاح کنید
نقل قول:
سلام خوبی تو ؟
منظورت از برچسب چیه ؟
بازم سلام .
اومدم یکم پیام بازرگانی بدم و برم . :34: .
من از یک ماه پیش قرار بود که یه نوت بوک بخرم به خاطر همین اومدم اینجا یکم مشاوره بگیرم ولی به جای مشاوره دادیم . :31: .
الآن هم می خوام تا یه دو یا یک هفته دیگه برم واسه خرید .
بودجه هم حدود 1.700.000 هست .
خلاصه من تا قبل از این که بیام تحقیق کنم تو جا های مختلف قصد داشتم 1558 رو بخرم که الآن به شدت باهاش مشکل دارم . :13: .
خلاصه بین F116FG و F115FM و F117FX و N61JQ باید یکی رو انتخاب کنم .
تا حالا F116FG رو به خاطر نداشتن کیبورد بک لایت و F117FX رو هم چون گیر نمی یاد و تنها فرقش با F115FM در هارد هست رو حذف کردم از انتخاب هام .
مونده F115 و N61JQ .
کارم در حد طراحی وب و فلش و برنامه نویسی و شبیه سازی سرور ( یکم سنگینه ) و یه کوچولو هم سه بعدی هست .
در ضمن گیم هم میزنم چون سن زیادی ندارم . :31: .
البته داداشم هم که از من کوچیک تره کلا به فکر بازی کردن هست تا حالا هم پدر نوت بوک ما رو در آورده .
خلاصه من در زیر یه بررسی می کنم امیدوارم که بتونید کمکم کنید .
F115 :
سونی کلا توی صفحه نمایش این سری گند بالا آورده و نسبت به FW از کیفیت پایین تری داره .
مشالا دو نوع رم انتخاب کرده ( یه 2 گیگ هاینیکس و یه 4 گیگ سامسونگ ) که هر دو در تست با سری P55 چیپست های اینتل درجه F رو گرفتند .
از 80 درصد لود که میگذره فانتوم که چه عرض کنم صدای توپولوف های قدیمی میده البته از اینی که الآن دارم بهتره .
گرافیک نسبتا خوبی داره در حد اجرا کردن بازی ها در حد مدیوم رو به بالا تا دو سال دیگه .
باید سعی کنم ماله یک سال پیش رو پیدا کنم چون اون سری های اولیه همه مشکل داشتند و برگشت خوردند به کمپانی .
میترسم بخرم به جای PM55 چیپستش HM55 باشه .
از خود سونی پرسدیم گفت که PM55 هست ولی توی اینترنت یه چیز هایی هم درباره HM55 گفتند .
داغ هم خیلی نمیکنه و برای یه نوت بوک با این کانفیگ در حد عالی هست به نظرم چون بیشتر از 40 نمیره بدنه اونم توی لود های بالا .
عمر باتریش خیلی کمه البته من هر جا بشم به پریز برق دسترسی دارم .
در پردازش حرف نداره .
فکر کنم بتونه تمام نرم افزار های ادوبی کریتیو سویت 5 رو با هم اجرا کنه بدون این که آخ بگه .
میشه باهاش همزمان 3 تا بازی هم انجام داد و سی پی یو هم زور نمیزنه ( 12 گیگاهرتز مادر جاننننننننننننن :18: ) .
حالا بریم سراغ ایسوس . :20: .
با توجه به این که سونی توی صفحه نمایش سری F گند زده و حتی ایسوس ال ای دی هم هست ولی بازم به پای سونی نمیرسه صفحه نمایشش .
رزولوشن خیلی پایینی هم داره نسبت به سونی .
صداش تقریا با سونی کی هست ولی فنش بیشتر صدا میده به نظرم .
به خاطر این که از HM55 استفاده میکنه توی پردازش از سونی خیلی ضعیف تره .
قیافش یکم زشته به نظرم .
سبک تره .
کارت گرافیکی قوی تر از سونی داره ولی اینم تا حداکثر 3 سال بیشتر جواب نمیده منم تا حداکثر تا یک سال دیگه می تونم گیم بزنم چون باید بشینم واسه کنکور بخونم . :31: .
قیمت کمتری داره .
حالا به نظرتون کدوم رو انتخاب کنم .
برای من پردازش و صفحه نمایش و گرافیک خیلی مهمه .
به نظر خودم که F115 بهتره ولی توی آمازون گداشته بود واسه فروش .
8 نفر رای داده بودن از این 8 نفر 4 تاش بهش یک ستاره داده بود . :41: .
ولی اون ایسوس رو 34 نفر رای داده بودن و همه یا 4 یا 5 ستاره به جز 2 نفر که یک ستاره داده بودند .
ممنون میشم کمک کنید .
موفق باشید .
---------- Post added at 10:17 PM ---------- Previous post was at 10:14 PM ----------
سلام .نقل قول:
ممنون .
شما خوبید ؟
والا اگر که به موبایل های نو دقت کرده باشین یه لایه نازک برچسب شفاف روی صفحه هست برای این که خط نیفته .
اون روز من رفتم پیش یکی از آشنا ها F115 رو اورد برام .
به نظرم صفحش صیقلی نبود .
یادمم رفت ازش بپرسم .
حالا می خواستم بدونم علت این چیه ؟
آها
نه بابا چیزی روش نیست اما من خودم چندتایی تاحالا دیدم که انگاری صفحه اش موج داشته
دوست عزیز مگه صفحه ی f115ال ای دی نیست؟نقل قول:
چه طور میشه صفحه ی فول اچ دی سری f از سری اف دبلوکم بیاره منظورتون تو شفافیت یا چیز دیگست
ببین تو نمایندگی ایران رهجو یارو می گفت کیفت سری cwاز fwبیشتر .راجع به این چی فکر می کنید؟
به نظر شما یک cw1600*900 کیفیتش بیشتره یا یک سری f فول اچ دی
نقل قول:
من مدل FW دارم و بنظرم برایتنس و رنگ های سری FW کمی بهتر از سری F هست.....
البته در مقایسه ی 1600*900 این دو سری و همچنین فول اچ دی این دو سری.....
LED مزیت های زیادی داره اما دلیل بر برتری به هیچ عنوان نیست.
البته کیفیت صفحه نمایش سری F بسیار بالاست ، حداقل می تونم بگم در این محدوده فعلا بی رقیب هست...... شاید محصولات اپل رقیبی براش باشه و نه شرکت های دیگه:31:
خدمت دوستان عرض كنم كه من و دوستم امروز دو تا لپ تاپ سوني وايو SONY VAIO F11NFX/H از شركت soniran اصفهان گرفتيم چهارشنبه به دستمون مي رسه قيمت : 1580000 تومن با گارانتي يك ساله خود شركت
خلاصه خوب يا بد گرفتيم كانفيگش هم اينه
اساتيد نظر بدند
نقل قول:
ببخشید کجای این کانفیگ پایین هست؟؟؟؟؟:18:
مطمئنا از انتخاب خود راضی خواهید بود ... یکی از برترین مدل های سری F را خریداری کردین.
نقل قول:
مبارک باشه
بد نخریدی
بعد کجای این پاینه عزیز ؟
به این قدرتمندی
كي گفت پايينه منظورم اين زيره
اساتيد لطف كنند نظر بدند