اینو بگیرم یا اسپلینتر جدیده رو ؟ یا just cause 2 ؟
Printable View
اینو بگیرم یا اسپلینتر جدیده رو ؟ یا just cause 2 ؟
سوال شما سوالي نيست كه بشه اون رو به درستي جواب داد.نقل قول:
اساسينز كريد و جاست كاوز بازي هاي اوپن وورد هستند اما اسپلينتر سل اين طور نيست و خطي.
زمان بازي اساسينز كريد بر مي گرده به سالها قبل و زمان لئوناردو داوينچي اما دو بازي ديگه تقريبا مال يه زمان هستند و معاصر.
سبك بازي اساسينز كريد با جاست كاوز مقداري شبيهه اما تفاوتهاش بيشتره اما اسپلينترسل مخفي كاريه (البته در اين شماره بدون مخفي كاري هم ميشه بازي كرد).
در كل هر سه بازي بازيهاي خوبي هستند.
من خودم به ترتيب از Assassin's Creed 2
سپس
SplinterCell
و در انتها از Just Cuase 2 خوشم اومد.
مرسی پس همینو می گیرم ... خودمم از دموهای این خیلی خوشم اومد ( دمو های گیم پلیش) البته یه جاهاییش دلمو بدجوری زد ... مثل اون صندوق هایی که تو خیابون 4 نفر همیشه مواظبشن بعد یه جوری باید بری صندوق رو باز کنی ... عین بازی بچه می مونه عین بازی هری پاتر بچه بودیم بازی می کردیم .. آخه کجای دنیا صندوق تو خیابونه ازشم محافظت می شه ؟ فکر کنم تو خونه ها نمی شه رفت وگرنه صندوق جاش تو اتاق خوابه .. هیت من به اون قدیمی نکات اینجور تابلو نداشت
:worried:سلام دوستان من بازی تا سکانس 13 رفتم اما اونجا که میکه باید codex page های گمشده رو از روی نقشه پیدا کنی توی هر شهری که میرم نمایششون نمی ده مشکل از چیه لطفا راهنمایی کنید !!!!
اگرم کسی نقشه ی مکانهاشونو داره (مثل پرها) ممنون میشم بزاره .
تو بازی ASSASSINS II یه مرحله ای گیر کردم که ازم میخواد به طرف میله بپرم اما وقتی می پرم به میله نمی رسه کسی بازی رو تموم کرده؟
لطفا یکی کمک کنه
از مرحله عکس گرفتم که میذارم ....................
چطوری عکس ها رو بذارم؟
تو بازی ASSASSINS II یه مرحله ای گیر کردم که ازم میخواد به طرف میله بپرم اما وقتی می پرم به میله نمی رسه کسی بازی رو تموم کرده؟[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفا یکی کمک کنه
از مرحله عکس گرفتم که میذارم ..............
تو بازی ASSASSINS II یه مرحله ای گیر کردم که ازم میخواد به طرف میله بپرم اما وقتی می پرم به میله نمی رسه کسی بازی رو تموم کرده؟
لطفا یکی کمک کنه
از مرحله عکس گرفتم که میذارم ..............
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درود بر شما دوستان عزیز
تو یه مرحله گیر کردم که بالا رفتن از یه ساختمون خیلی بلنده
مرحله این جوری که با یه دختره که قبلآ نجاتش دادم و الان با عصا راه میره حرف می زنم بعد بازی 5 دقیقه وقت میده که از یه ساختمون بالا برم ولی وفتی تا یه جاهایی از ساختمون میرم دیگه جای دست نداره
حتی با دویدن رو سقف کلیسای بقلش هم امتحان کردم نمیشه
کمکم کنید
با سپاس
سلام
من سکانس 14 هستم و 30 تا codex را پیدا کردم و تو اتاق codex هستم و نقشه جهان را درست کردم ولی هیچ اتفاقی نمی افته باید انجا چکار کنم این هم یک از نقشه
[IMG]کد:http://www.justupit.com/files/U1SKMN99/Untitled1.png
تو حیاط پشتی خونه داییه دو تا ستون هست که روی هر کدوم دو تا جا داره و در کل میشن چهارتا .
اون چهارتا چیز چی هستن و باید از کجا گیرشون اورد و کاملشون کنی چی میشن؟