با سلامنقل قول:
ما که نتونستیم DTS رو 5.1 گوش بدیم شما که تونستین بگین چطوری ما هم استفاده کنیم :8:
با تشکر
Printable View
با سلامنقل قول:
ما که نتونستیم DTS رو 5.1 گوش بدیم شما که تونستین بگین چطوری ما هم استفاده کنیم :8:
با تشکر
ممنوننقل قول:
این مطلب را دقیقا ً قبل از سرزدن به اینجا خوندم و اومدم که درستش کنم که دیدم خودتون لطف کردید و گفتید.:27:
سلام دوستان
من یک دستگاه wd hd tv دارم که وقتی به برق وصلش می کنم چراق علامت power روشن میشه و در تلویزیون فقط تصویر آرم این دستگاه میاد و گیر میکنه.(همون تصویر آبی رنگ)
دکمه reset هم زدم ولی هیچ عملی انجام نمیشه.
usb هم که وصل می کنم چراغ flash memory روشن میشه ولی باز در همون حالت اول با قی میمونه.
لطفا راهنمایی کنید........
چطوری نداره، همونجوری که وقتی فیلم صدای دالبی دیجیتال داره پخش میکنه، همونطوری هم DTS ها رو پخش میکنه. 5.1.نقل قول:
شما مطمئنید که فیلمی که امتحان کردین صدای DTS 5.1 داشته؟!
دوستان من در مورد صدای DTS بگم که این دستگاه کاملا این صدا رو ساپورت میکنه و 6 کانال صدا رو کاملا تفکیک شده پخش میکنه...فقط باید با کابل اپتیکال بگیرید و توی تنظیمات صدا خروجی رو روی دیجیتال تنظیم کنید...
همین و بس.....
من خیلی وقته از این دستگاه استفاده میکنم اگه سوالی بود در خدمتم.....
با سلامنقل قول:
بله دوست عزیز مطمئنم اینم اطلاعات یکی از فیلمهامه که صدای DTS داره :
Audio #2
ID : 2
Format : DTS
Format/Info : Digital Theater Systems
Codec ID : A_DTS
Duration : 2h 41mn
Bit rate mode : Constant
Bit rate : 1 510 Kbps
Channel(s) : 6 channels
Channel positions : Front: L C R, Surround: L R, LFE
Sampling rate : 48.0 KHz
Resolution : 24 bits
Stream size : 1.71 GiB (11%)
Language : English
البته فقط قسمت صدا رو Paste کردم.
فکر میکنم شما خودتون چک نکردید در هر صورت اگه تونستید راهشو به بچه ها بگین استفاده کنیم.
با تشکر
---------- Post added at 06:53 PM ---------- Previous post was at 06:48 PM ----------
با سلامنقل قول:
من هم با کابل اپتیکال وصل کردم به سینمای خانگی.ولی وقتی صدا رو میذارم Digital هیچ صدایی پخش نمیشه و فقط روی Stereo صدای DTS رو پخش میکنه اونم به صورت Stereo نه 6 کاناله.
این رو هم بگم سینمای خانگی من DTS رو ساپورت میکنه و البته فرمتهای دیگه رو مثل DTS-HD Master Audio چون BLU-RAY پخش میکنه.
این مشکل رو من توی انجمن وسترن هم دیدم که راجع بهش بحث شده.
اگه شما تونستید راهشو بهمون بگید لطفا.
با تشکر
ویرایش: ندیده بودم که نوشتید سینما خانگی تون DTS هم ساپورت میکنه.نقل قول:
اشکال از WDTV نیست. فیلم تون هم که DTS 5.1 هستش. فیرمور دستگاه به روز هست؟ تو فیرمور جدید تو قسمت تنظیمات صدا به جز Stereo و Digital یه گزینه دیگه هم اضافه شده : .Digital without HDMI که منظور همون optical هستش. البته من قبل این فیرمور جدید هم با DTS ها مشکل نداشتم ولی حالا امتحانش ضرر نداره.
اگه امکانش هست با HDMI هم امتحان کنید.
با سلامنقل قول:
همه جوره امتحان کردم با کابل HD با اپتیکال با تنظیم digital با تنظیم digital without HDMI Audio با فرمویرهای قبلی با فرمویر جدید هیچ فرقی نکرد.
کماکان منتظر راه حل دوستان هستم.
با تشکر
سلام
سوالم اینه که آیا این وسترن دیجیتال رو میشه با کابل شبکه به سیستم وصل کرد؟
بعدش از کجا میشه خرید
توی اصفهان
دوستان فرمت ویدئویی که از ماهواره روی فلش ظبط میکنم MPG هست . این دستگاه اینا رو هم ساپورت میکنه ؟