سلامنقل قول:
با عرض شرمندگي بعدا نرم افزارها رو پيوست ميكنم البته با نقشه هايي كه كاليبره كردم.
باز هم عذر مي خوام متشكرم:43:
Printable View
سلامنقل قول:
با عرض شرمندگي بعدا نرم افزارها رو پيوست ميكنم البته با نقشه هايي كه كاليبره كردم.
باز هم عذر مي خوام متشكرم:43:
یکی زحمت میکشه نقشه تهران با زوم بالا رو از این سایتی که حسین جان معرفی کرد،کاملش رو بذاره واسه دانلود
من DL کردم
اما کامل نیست :13:
سلام
از دوستان كسي توانسته براي مخفي كردن فايلهاي شخصي(عكس و ...) كاري بكنه؟
اگه جواب مثبته لطفا بگن ما هم استفاده بكنيم:46:
سلام
دوستان من امروز به منو #910 *#3845 گوشيم رفته بودم از قسمت suich راهي براي مخفي كردن فايل هام پيدا كنم.
بعد از اينكه يه قسمت هايي رو دست كاري كردم و اومدم بيرون وگوشيم خودكار قفل شد،هيچ كدوم از كليد هاش كار نكرد.
وقتي باطري رو درآوردم ودوباره جازدم روشنش كردم و قبل از اينكه قفل بشه فورا به منو مذكور رفته و به تنظيمات كارخونه برگردوندمش.
وبدين طريق تب تاب دلمون آروم شد:20:
عزیز از تو بخش security میتونی قفل رو روی immediate قرار بدی بعدش کلا گوشی قفل میشه
ما دنبال یه برنامه واسه هیدن کردن فایل هاییم :27:
چند تا سوال داشتم:
1- کیفیت ساخت بدنه ی گوشی چطوره؟ نسبت به کوکی چطور؟
2- اینترفیس گوشی چطوره؟مثل ویوتی و کوکی میمونه؟اگه مثل ویوتی هستش که زیاد جالب نیست.
3-صداش چطوره؟چه اسپیکر و چه هدفون؟اگه میشه مقایسه کنید ترجیحا کوکی و استار
4- قبول دارم که عکساش خیلی خوبه و فیلمبرداریش حرف نداره.سرعت گوشی در کار کردن توی منوها و .... چطوره؟
5-در نصب برنامه های جاوا و بازی مشکلی نداره؟برای من دیکشنری و برنامه ی دارو خیلی مهم هست.
6-طریقه ی تایپ فارسی با کیبورد عمودی چطوره؟مثل گوشیهای سامسونگ وقتی یک حرف رو میزنی کادر اعداد میاد؟
7-جی پی اس گوشی چطوره؟ در کل چه جوری میتونیم مکان خودمون رو پیدا کنیم و همچنین نقشه رو؟از طریق گوگل مپ میشه؟چقدر زمان میبره و چقدر خرج میگیره؟
8-قیمت گوشی با گارانتی چنده؟در کل ارزش داره یا اینکه گوشیهای دیگری پیشنهاد میکنید.
9- تاچش چطوره؟نسبت به کوکی و استار و ویوتی؟ویوتی که زیادجالب نبود
با اجازه ی اساتید اهل فن ال جی :5: چون قبلا ویوتی داشتم و الان رنوار جواب دوست عزیزمون رو میدم:10:
1-کیفیت ساخت بدنه ی گوشی بالاست،یعنی از مواد خوب وشیک و مستحکمی توی ساختش استفاده شده،دور قابش فلزیه ،که اگه با لبه بخوره زمین،چیزیش نمیشه،وقتی هم که آدم دستش میگیره ،حس خوبی داره،حس نمیکنه که گوشی زپرتیه،مطمئنن از کوکی هم بهتره،چون من کوکی رو هم دست گرفتم،این از اون خوش ساخت تره
2-اینترفیس گوشی در عین سادگی فوق العاده،،به فوق العااااده روون و کاراست،منوها خیلی خوب اسلاید میشن،سیستم تعویض عکس و بالا پایین کردن منوها عینا آیفونه،ار ویوتی که خیلی بهتره،اما خیلی با کوکی کار نکردم به خاطر همین نمیتونم نظر بدم
3-صدای این گوشی توی اسپیکر کیفیت خیلی خوبی داره یعنی صدا فوق العاده شفافه،اما قدرت صدا زیاد نیست،اما توی هدفون هم قدرتش زیاده هم کیفیتش خوبه
(در کل اگه صدای واقعی و با کیفیت میخواین هیچ وقت سراغ گوشی نرین،یه mp3 با مارک هایی مثل cowon یا creative بگیرین و لذت ببرین،چون هیچ وقت گوشی کار این ها رو نمیتونه انجام بده،حتی گوشی های موزیک)
4-در مورد سرعت گوشی باید بگم که هیچ جا کمبودی احساس نمیکنین،تعویض عکس ،اجرای برنامه ها،خاموش و روشن شدن گوشی]بسیار روون و خوب انجام میشه
5-به جز برنامه trek buddy که یکی دوبار واسه من بدقلقی کرد (اما آخرش نصب شد)تا حالا تو نصب هیچ برنامه مشکلی نداشتم (البته زیر 3 مگ)اتفاقا من خودم هم نقشه ی تهران رو روی گوشی دارم هم برنامه ی اطلاعات دارویی،چون گوشی جی پی اس داره شما هیچ وقت نیاز به برنامه های نقشه پیدا نمیکنین چون میتونین هر نقشه ای که میخواین رو توی این برنامه با هر حجمی استفاده کنین
6-نه خدارو شکر مثل سامسونگ نیست :21: :31: ،دقیقا انگار داری با گوشی کیپد دار تایپ میکنی،کیبوردش هم چون دکمه های بزرگی داره راحت میشه باهاش تاپی کرد
7-جی پی اس اش هم اگه دور و برت باز باشه روی حالت A-GPS حداکثر توی مدت 10 ثانیه ،موقعیتت رو بهت نشون میده
با گوگل مپ و ترک بادی هردو میشه
تو ترک بادی رایگان و توی گوگل مپ مثل بقیه ی گوشی ها باید از GPRS استفاده کنی
8-آخرین قیمتی که شنیدم 270 و خورده ای با گارانتی 2 ساله بوده که خداییش می ارزه،در مورد ارزش داشتن هم که بخری یا نه پیشنهاد میکنم یه سری باهاش کار کنی،مخصوصا دوربینش ،اونقت ببینم هرجا میری به همه میگی بخرن یا نه :دی:27:
9-تاچش خیلی خوب نیست،میتونم بگم متوسطه،من باهاش مشکلی ندارم،چون قلقش اومده دستم،اما بار اول که میگیری دستت یه کم احساس میکنی سفته
واااای چقد حرف زدم
اگه بازم سوالی بود در خدمتم :11:
1. کیفیتش عالیه.....برعکس کوکی از استحکام خیلی خوبی برخورداره....
2. یه چیزی بین کوکی و ویوتی.....منوش شبیهه ویوتیه ولی دسکتاپش فرق داره...
3. تو هدفون عالیه....مخصوصا اینکه دالبی داره آهنگ رو جذاب تر میکنه.....از هردو گوشی بهتره.....ولی اسپیکرش معمولیه....
4. سرعتش هم خیلی خوبه چون اینترفیس سبکی هم داره....
5. واسه برنامه هایی که گفتید مشکلی نیست ولی یه نوع محدودیت داره که بهتره بچه ها توضیح بدن....
6. نه مثل همه ی گوشی های دیگه معمولیه، اون مدل فقط مخصوصه فارسی های سامسونگه.....
7. با برنامه ترک بادی مشکلی نیست و خیلی خوب کار میکنه....هزینه هم نداره....
8. قیمتش الان 270 با گارانتیه......به نظرم نسبت به قیمتش عالیه.....
9. تاچش هم خوبه سلام میرسونه! :دی مثل کوکیه.....
---------- Post added at 06:30 PM ---------- Previous post was at 06:29 PM ----------
ببخشید پوریا جان، من پستتو ندیدم! :10:
مخلص آقا :دینقل قول:
نقل قول:مرسی پویا جان و مایکل عزیزنقل قول:
من تقریبا یک هفته به عید میخوام گوشی بخرم یعنی 3 هفته بعد.قیمت این گوشی واقعا مناسبه و من همین امکانات رو میخوام تنها چیزی که من رو شاید یه کم مردد کنه عملکرد تاچ این گوشی هست چون مال ویوتی واقعا بد بود.
خدا رو شکر هم که با برنامه های جاوا مشکل نداره.
فعلا 200 جمع کردم اگه تا عید بتونم بیشترش کنم خیلی خوبه ما که مثل بعضی ها مایه دار نیستیم که اسمارت بخریم:31:
چند سوال دیگه :
توی پکش چه چیزایی هست؟کیف و ... میده؟
رم تا چقدر مشکلی ایجاد نمیکنه؟هشت خوبه؟
3-وایرلس گوشی چطوره؟چون من میتوانم با وایرلس رایگان متصل بشم خیلی به دردم میخوره درسته که لب تاپ دارم اما میخوام از دو جناج دانلود کنم:31: