بله دوست عزیز اجرا میشه :20:در مورد تیک هم باید بگم که با استفاده از کرک مناسب که در پست اول هست از بین میره :46:نقل قول:
Printable View
بله دوست عزیز اجرا میشه :20:در مورد تیک هم باید بگم که با استفاده از کرک مناسب که در پست اول هست از بین میره :46:نقل قول:
من جوی استیک به کامپیوترم متصل نیست ولی بازی رو دکمه جهت بالا قفل کرده.باید چی کار کنم؟
سلامنقل قول:
ببخشید با کدوم کرک ؟
سلام
این رو سیستم من اول های بازی ؛ هی مثل گهواره صفحه بازی تکون می خوره...اشکال از چیه؟ بعدشم گاهی یهو صفحه کلید قفل می کنه...چقدر دنگ و فنگ داره!
كسي نيست جواب مارو بده:41:
من بازی gta IV رو نصب کردم اما هم سرعت بازی پایینه هم گرافیک بازی یه طوریه سایه ها .
سیستمم هم اینه
main: GIGABYTE ES3G
CPU: 2200
GERAPHIC:512 GIFORCE 8400
RAM: 2GEIL
توی بازی گرافیک روی ضعف ;متوسط;و بالا تنظیم کردم اما به حالش فرقی نکرد.توی بازیGRID همینطوری بود گرافیک بازی روی 600*800 گزاشتم خوب شد.ویندوز هم SP3.
فکر کنم شما اولین پست را نخوندین:5:اونجاگفته شده کدوم کرک:20:نقل قول:
البته شاید به خاطر گرافیکت کمی به مشکل بوخوری:13: ولی باید بازی را اجرا کنه :20:البته نه این که گرافیکت پایین باشه :12:ولی این بازی را که میدونی از هیچیز کامپیوتر به طور بهینه استتفاده نمیکنه:2:
اما نگران نباش اجرا میشه:46:
فکر کنم شما از کرک مناسبی استفاده نکردی:13: از کرکی که در پست اول هست استفاده کن شاید جواب بده:20: حالا برو خدا را شکر کن که برای تو بالا اورده برایه من که هی ارور زیر را میده:41: اگر میتونین کمکم کنید:19:نقل قول:
the procedure entrypoint-binksetmemory@8 could not be located in the dynamic link library binkw32.dll
صفحه کلیدتم شاید برای کرک باشه :10::20:
نمیدونم ولی یا از کرکه نا مناسبه یااز مشکل بازیته یاسیستمت نمیکشه :20: حالا ده بیست سی چهل کن ببین کدوم در میاد:39:نقل قول:
من یک کم با افت فریم مواجه می شم
تکسچر ها هم یک کم دیر لود میشن !
چی کار کنم ؟!
با درایور 181 درست میشه ؟ اخه الان 178.24
پچ هم نصب نکردم
چون وقتی می خوام نصب کنم
میگهerror: Grand theft auto iv was not detected. Please make sure that grand
theft auto iv is installed and working correctly.
کسی نیست مشکل منو حل کنه!! این ارورو میده
the procedure entrypoint-binksetmemory@8 could not be located in the dynamic link library binkw32.dll
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :18:
چیزه این مشکل برای منم پیش اومده بودنقل قول:
کرکی که توی پست اول لینک داده شده براشو دانلود کنو مراحل کپیشو انجام بده
این مشکلت 100% حل میشه
سلام دوستان عزیزم
کسی از دوستان میتونه به من کمک کنه من وقتی بازی می کنم بازی کمی تیک داره مثل سدی خش دار و وقتی مرحله بازی را تمام میکنم شروع به لود کردن میکنه ودیگه بازی ادامه پیدانمیکنه و همش لود میکنه؟
مرسی