مدلی هست که وقتی میذاری تو گوشت و میخوابی ! گوشت رو بالشت باشه ! گوشت رو درد نیاره ؟؟
Printable View
مدلی هست که وقتی میذاری تو گوشت و میخوابی ! گوشت رو بالشت باشه ! گوشت رو درد نیاره ؟؟
سلامنقل قول:
این یه قلم رو دیگه شرمنده! :دی همه هدفون ها به نحوی در حین خواب عذاب آور می شن.
شاد باشین :دی
سلام
من میخوام این گوشی را بگیرم و لی بین مینی و معمولی موندم.راستی مشکی قشنگتره یا نقره ای؟؟؟؟راسته روی مشکیش اثر انگشت میمونه؟؟؟
نقره ای؟ سفید هست نه نقره ای!نقل قول:
من به همین دلیل سفیدش رو انتخاب کردم!
من مشکی دارم..........آره..............نسبت به سفیدش اثر انگشت روش میمونه!
ولی مشکیش یه چیز دیگه هست... ابهت داره!!! :دی می شه بهش گفت سیاه قشنگ...! :5:
شاد باشین :دی
خب منم واسه همین خریدمش دیگه! : دینقل قول:
ولی مشکیش یه چیز دیگه هست... ابهت داره!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] می شه بهش گفت سیاه قشنگ...! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاد باشین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من با لنش مشکل دارم
هرکاری می کنم وصل نمی شه یعنی میتونه شناسایی کنه اطراف امواج هست ولی هرکاری می کنم وصل نمی شه و صفحه برام باز نمی کنه
دوستان کسی تا حالا از لنش استفاده کرده ؟
یه مشکل دیگه هم که دارم هرکاری می کنم برنامه مسنجر (ebudy)روش نصب نمی شه :41:
----------------نقل قول:
هیچ مشکلی نداره و خیلی ها از WLAN استفاده می کنند و قرار نیست که هر لنی را که پیدا کرد بتونید بهش وصل بشید کلا 3 حالت برای راه اندازی WLAN از طرف فرستنده وجود داره حالت اول FREE هستش که اگر شما اینگونه WLAN را شناسایی کنی به راحتی بهش وصل می شی
حالت دوم حالت 64 بیتی هستش که فرستنده تو این حالت پ رمز عیور 5 حرفی تعیین می کنه و شما برای وصل شدن باید رمز ورود 5 حرفی را وارد کنید
حالت سوم حالتی 128 بیتی هست که فرستنده یک رمز عبور 13 رقمی تغیین می کنه و شما برای وصل شدن نیاز به دونستن رمز 13 رقمی دارید و فرق این حالت با حالت دوم اینه که فرستنده می تونه برای کاربر مهمان یک پروفایل جدا با امکانات محدود تعیین کنه و مثلا دانلود را ممنوع کنه و دیگر قابلیت حالت سوم اینه که فرستنده می تونه رمز عبور خود را به حالت Encription تعیین کنه و در این حالت حتی با دونستن رمز 13 رقمی هم نمی تونید وصل بشید و نیاز به یک فایل Key در گوشی یا هر گیرنده دیگه ای که می خواد از این WLAN استفاده کنه نیاز دارید
اگر چیزی غیر از این ها بود شما گوشیت را مستر ریست کن درست می شه
این مشکل هم دقیقا با مستر ریست رفع می شهنقل قول:
موفق باشی