مرسي از اينكه تو اين بحث شركت مي كنيدنقل قول:
بله درست مي فرماييد باتري هاي اصل روي گوشي ها درست است كه ساخت چين است ولي با برند نوكيا و تحت ليسانس نوكيا و با كيفيت مورد قبول نوكياست.(وقتي اسم چين مياد ،نبايد سريع به ياد اين كالاهاي بي كيفيت چيني كه در ايران پر شده بيفتيم ، بلكه به ياد بياريم كه همين چين يكي از بزرگترين صادر كننده ها به آمريكاست.)
در خصوص اين باتري كه در بالا مطرح شد ، بله درست است برند نوكيا را ندارد و حتي اگر برند نوكيا را داشت،بازهم من باور نميكردم!!! ، چون همون طور كه بارها مطرح شده هيچوقت نوكيا(و هر شركت ديگري) نمياد يك گوشي بسيار كامل وارد بازار كند چون بقيه گوشيهايش فروش نخواهد رفت!
يكي از اشكالاتي كه به حق از n96 گرفته اند اين است كه با وجود اين همه امكانات مي توانست باتري قوي تري داشته باشد.البته من با اين باتري به طور معمول هر دو روز يكبار شارژ ميكردم و حتي مشكلي در زمينه گوش دادن به موزيك (14 ساعت) نداشتم ولي از وقتي اين تلويزيون با كيفيت روي گوشي در تهران راه اندازي شده با اينكه 4 ساعت پخش تلويزيون ميتوان به طور كامل يك فوتبال يا فيلم سينمايي را تماشا كرد ولي به نظرم 4 اگر بيشتر شود بهتر است به خصوص براي يك روز كاري در بيرون از خانه.
براي من دو تا گزينه وجود داشت يكي خريد باتري 1200 mah گوشي n95 8GB كه البته كمي با فشار و شايد خراشيدن در باتري با چاقو مي توانست در گوشي جا شود و دومي همين تبليغي بود كه در سايت معتبر ebay.com ديدم و پس از تماس با يكي از افرادي كه از ايران اين باتري را براي گوشي خود خريده است كه ميگفت با اين باتري به طور معمول گوشي را هر 5 روز يكبار شار ميكند و مدت زمان مكالمه با گوشي هم تقريبا دو تا سه برابر شده است و به همين نسبت هم ساير قابليتهاي گوشي.
به هر حال من هم به احتمال زياد اين باتري را سفارش ميدهم تا از كانادا برايم ارسال كنند و يك ماه ونيم بعد به دستم خواهد رسيد و نتيجه را حتما براي دوستان خوبم در اين سايت بيان خواهم كرد.