مثل این که آدم هر چی بیشتر تحقیق میکنه بیشتر سر در گم میشه؟
در کل به نظر شما بهترین لپتاپ hp که الان تو بازار هست چیه؟
Printable View
مثل این که آدم هر چی بیشتر تحقیق میکنه بیشتر سر در گم میشه؟
در کل به نظر شما بهترین لپتاپ hp که الان تو بازار هست چیه؟
سلامم.. همون کانفیگ.. بازش رو اگه داشتش میتونی GPU-Z را اجرا کنی نشونت میده و مطمئن شی DDR2 or DDR3 هستش.. رووی جعبه هم دروغ نمینویسه که!
هر چي رو جعبه زده همونه !!!!نقل قول:
اگه واسه بازي نمي خواي اصلا داغ نميشه تازه گرم شدنش بمراتب از 1340 كمتره !!!!!! اينم مده ديگه !!! اين مدل رو يكي از دوستاي من داره يه 4 ماهي تا حالا باهاش مشكلي نداشته !!!! اينم يه لينك از يه مدل dv3 كه فك كنم چون كانفيگش شبيه 3655 هست ممكنه review اين مدل كمك كنه!!!نقل قول:
کد:http://reviews.cnet.com/laptops/hp-pavilion-dv3510nr/4505-3121_7-33309970.html?tag=mncol;lst
یه مطلب دیگه
من تو سایت اچ پی خاورمیانه دیدم مدلهای DV3-3655 و DV5-1299 دیسکانتینیو شده و دیگه تولید نمیشه، آیا عدم تولید میتونه بدلیل مورد خاصی باشه یا نه فقط سیاست شرکته؟ در ضمن آیا خریدش در این زمان که تولیدش متوقف شده مهمه یا برای ما که لااقل تو ایرانیم مشکلی ایجاد نمیکنه؟؟
من هرچی میگردم میبینم بهترین گزینه همین 3655 هستش ، هم کانفیگش بالاس هم سبک و ظریفه و ال ئی دی داره هم قیافش از دل خیلی بهتره (نظر کاملا شخصی، زمخت و ساده نیست) هم اینکه من مثل خیلیا اعتقاد ندارم اچ پی کیفیت محصولاتش پایینتر از بقیه برند هاست، من هرچی از اچ پی داشتم راضی بودم.
حالا لطفا شما مدل بهتری میشناسید پیشنهاد بدید لطفا
من فکر میکنم مدل 1199 بهتر باشه مخصوصا کارت گرافیکش که خیلی خیلی سرتره.نقل قول:
تازه از ایران اچ پی هم بگیری قیمت جفتشون یکیه.
من اگه پولم در اون حد بود 100 % 1199 میگرفتم
با گارانتی 18 ماهه 1510000
با گارانتی 24 ماهه 1610000
3655 هم 18 ماهه 1520000
24 ماهه 1620000
باز دقیقتر از سایت ایران اچ پی شرایط رو میتونی ببینی
بعد از ماه ها تحقیقات و بررسی لپتاپ ها و گارانتیشون آخر به این نتیجه رسیدم که dv6_1199 از همه در نوع خودش سرتره ولی همین که رفتم بگیرم ایران اچ پی گفت که دیشب تموم کردیم ما هم کلی ضد حال خوردیم البته گفته هفته دیگه میاریم که خدا کنه بیاره.
اینم از بدشانسی
پست #1424 رو که کسی جواب نداد حداقل اینو جواب بدین...
مگه روی لپ تاپ ویندوز اصل وجود نداره که باید ریکاوری گرفت؟؟:23:
و اگر جواب + هست چگونه باید ریکاوری گرفت؟؟
خوب اکثرا که ویندوز جینیون دارند مگر DOS! و ریکاوری هم به این دلیله که بعدا اگه مشکلی پیش اومد برای ویندوزشون بتونن از روی ریکاوری دقیقا همون وضعیتی که ازش ریکاوری گرفتن رو برگردونن. چه ویندوز اصل باشه چه نباشدهنقل قول:
برای گرفتن ریکاوری در XP ساده ترین راه ساختن یک ASR BACKUP هست که البته برای برگردوندنش نیاز به فلاپی هست.
نرم افزار هایی که برای ویستا و ... و کلا خیلی راحت میشه ریکاوری درست کرد یکی NORTON GHOST و یکی هم ACRONIS هست که من خودم دومی رو ترجیح میدم چون سبکتره.
البته خیلی لپ تاپها با خودشون دی وی دی ریکاوری یا پارتیشن ریکاوری دارن.
به چه مشکلی مگه بر خوردید؟ :41:نقل قول:
البته 7200 یکم مصرفش هم بیشتره از نظر باتری درسته؟