فکر کنم میشه.نقل قول:
بازی 3 تا دی وی دی هست.بعضی جاها هم 2 تا دی وی دی اون پیدا میشه.
بازی که یه شاهکار به تمام معناست. فقط باید از سبک اون خوشتون بیاد...
Printable View
فکر کنم میشه.نقل قول:
بازی 3 تا دی وی دی هست.بعضی جاها هم 2 تا دی وی دی اون پیدا میشه.
بازی که یه شاهکار به تمام معناست. فقط باید از سبک اون خوشتون بیاد...
به نظر من هم از اول برو چون جلوتر سخترم میشه یه جایی هست که من با سه نفر دشمن های قوی رو میکشم ولی خودمم میمیرم با اون نفر اخر که معمولا کماندار و دور از صحنه است بهش یه تبر میدم بره دشمنای ضعیف رو بکشهنقل قول:
[QUOTE=farzan311;5114458]به نظر من هم از اول برو چون جلوتر سخترم میشه یه جایی هست که من با سه نفر دشمن های قوی رو میکشم ولی خودمم میمیرم با اون نفر اخر که معمولا کماندار و دور از صحنه است بهش یه تبر میدم بره دشمنای ضعیف رو بکشه[/QUOTE
من ميگم اگه جلوتر از اين مرحله ميشه يه يار گير آورد ، من ديگه از اول نرم ، اين مرحله رو يه جوري رد كنم ، بعد جلوتر يه يار بگيرم .
من ميگم اگه جلوتر از اين مرحله ميشه يه يار گير آورد ، من ديگه از اول نرم ، اين مرحله رو يه جوري رد كنم ، بعد جلوتر يه يار بگيرم .[/QUOTE]
خب شما نمي گي كه دقيقاً كجايي و كجاها رو رد كردي؟
جلوتر یار بدست میاری ولی نه به این زودی تازه مرحله اخرو میخوای چکار کنی که یار هات دو دسته میشن؟
پس اينجوري ديگه حتما بايد از اول برم . شما هم بگين من كجا ميتونم يار بگيرم . آخه اصلا جايي واسه يار گرفتن نبود . به هر حال از اول برم ببينم ، كركتر رو هم قيافش ضايع درست كرده بودم ،اين دفعه شايد يه كوتوله بردارم .نقل قول:
هر بازی که شما بازی کنین عالیهنقل قول:
جلوتر یار بدست میاری ولی نه به این زودی تازه مرحله اخرو میخوای چکار کنی که یار هات دو دسته میشن؟
خواستم بپرسم این بازی چطوره
ارزش داره همین الان برم بخرمش..................................!
ممنون دوست عزیز این حرفا چیه؟ ارزش گذاری که نمیتونم بکنم من بگم بخری بعد تو ذوفت بخوره خیلی بده
ولی اگه زبان انگیلیسیت خوبه و از گشت و گذار توی یه دنیا بزرگ و کلی مراحل خسته نمیشی
و از تعداد خیلی زیاد اسلحه ها و زره ها کلی چیزا دیگه که هرکدوم یه استفاده داره سرت گیج نمیره
شک نکن تو خریدش
از همون اول بازی باید برای پیدا کردن یارهای خودتون دقت کنید.نقل قول:
بعد از شکست خوردن در جنگ اوستاگار با موریگان و آلیستر راهی شهر Lothering میشید. اون جا دو نفر رو می تونید پیدا کنید. یه زن به اسم Leliana که اونو توی یه دونه از خونه ها پیدا می کنید. یه نفر هم به اسم Sten زندانی هستش که برای آزاد کردش کافیه Leliana رو توی گروه خودتون بیارید و اونو انتخاب کنید و با استفاده از اون قفل اون جارو باز کنید و Sten رو آزاد کنید.
اگه این دو نفر رو همون بار اول که وارد Lothering میشید به گروهتون اضافه نکنید ممکنه کلا اونارو از دست بدین چون بعدها Lothering کلا نابود میشه.
Zevran هم یه اساسین هست که وظیفه داره شما رو بکشه. با اون اتفاقی در یکی از سفرهاتون بر می خورید که بعد از کشتن همه افراد اون با Zevran صحبت می کنید که با انتخاب گزینه درست در مکالمات می تونید اونو به گروهتون اضافه کنید.حتما اونو به گروهتون بیارید چون خیلی شخصیت تاثیر گذاری هستش.
دوستان میشه کمک کنید من چطوری باید awakening رو نصب و اجرا کنم دانلودش کردم یه فایل ستاپ بود با یه فایل دیگه که پسوندش bin بود بعدش نصبش کردم اخرش یه صفحه داس میاد که تموم نمیشه عملیاتش هیچ وقت وقتی هم اجرا میکنم بازی رو ارور میده که یه سری فایل ها نیست