از کجا مطمئنی درایور مودمت درست نصب شده
من بخش dialup connection رو نمی دونم چیه
با برنامه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] امتحان کن
Printable View
از کجا مطمئنی درایور مودمت درست نصب شده
من بخش dialup connection رو نمی دونم چیه
با برنامه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] امتحان کن
سلام دوستان من 8.04 اوبونتو رو نصب کردم درایو مودم رو هم از سایت دل گرفتم و مشکلی نبود به راحتی به نت وصل میشم...
اما مشکل اصلی اینه که هیچ گونه فایل صوتی و تصویری رو نمی تونم اجرا کنم... کمکم کنید!
بسته های gstreamer رو نصب کن. اگه بلدی که هیچی اما اگه بلد نیستی به اینترنت وصل شو و توی یه ترمینال بزن:نقل قول:
البته اگه سرعتت پایینه که باید راه های دیگهای رو انتخاب کنی. این همهی بسته ها رو نصب میکنه ولی تو به همه نیاز نداری.کد:sudo apt-get install gstreamer*
البته اگه سرعتت پایینه برو یه کافی نت و این کار رو کن. البته اگه میخوای آدرس پستیت رو به من بده تا من یه سیدی برنامه و یه DVD اوبونتو رو برات بفرستم. البته اگه ایرانی!
الان هد ست دم دستم نیست. بعدا آزمایش میکنم...نقل قول:
با سلام و تشکرنقل قول:
می خواستم بدونم چرا کیفیت صدا در اوبونتو پایین هست و تا یه کم صدا رو زیاد می کنی اسپیکر ها خش خش می کنن؟گفتم شاید مشکل از نصب نبودن درایور باشه که شما می گین نیست.
مچکر
منمون از پاسخگویی شما....نقل قول:
بسته های gstreamer رو نصب کن. اگه بلدی که هیچی اما اگه بلد نیستی به اینترنت وصل شو و توی یه ترمینال بزن:
کد:
sudo apt-get install gstreamer*
البته اگه سرعتت پایینه که باید راه های دیگهای رو انتخاب کنی. این همهی بسته ها رو نصب میکنه ولی تو به همه نیاز نداری.
البته اگه سرعتت پایینه برو یه کافی نت و این کار رو کن. البته اگه میخوای آدرس پستیت رو به من بده تا من یه سیدی برنامه و یه DVD اوبونتو رو برات بفرستم. البته اگه ایرانی!
سرعت اینترنت من زغالیه!
پس روش اول منتفی هست....
1.در مورد رفتن به کافی نت هم این امکان برام مقدور می باشد
2.اما من که کیس رو نمی تونم ببرم کافی نت! (شوخی کردم) تو کافی نت باید چه برنامه ای رو دانلود کنم؟ میشه لینک بهم بدید؟...
3.در مورد این پیشنهاد آخر هم (با تشکر از لطف شما) ترجیح می دم بیشتر از این مزاحم شما دوست گرامی نشم... اگه امکان داره همون لینک مستقیم برنامه ها رو زحمت بکشید تا از کافی نت برم دانلود کنم....
منمون
آقا توی همونvolume control وقتی front رو mute کردم درست شد.نقل قول:
نقل قول:.....................................کد:http://packages.ubuntu.com
دوستان،بعد از کلی سروکله زدن با مشکلات عجیب ۸.۰۴، و چون عملا نمی تونم فکر برگشت به ۶.۰۶ رو بکنم، دیروز اول opensuse رو نصب کردم ولی بعد از مدتی کار زیاد برام جالب نبود،این شد که به سراغ یار قدیمی debian رفتم.
این نکته رو بگم نصب opensuse غیر از دانلود ۱ گیگ که ۲ساعت طول کشید! واقعا جالب و لذت بخش بود، ولی دبیان هم با اینکه هنوز از محیط گرافیکی برای نصب خبری نبود ولی واقعا آسون نصب شده، که فکر کنم دیگه الآن برای دوستانی که از سختی نصب لینوکس صحبت می کنند عملا جایی نباشه!
نصب دبیان با تمام دانلودهاش حدود ۲۰ دقیقه بیشتر طول نکشید! درایورها رو خودش شناخت! پارتیشنهای ntfs هارد اکسترنالم مشکل داشت،که اونم حلش کار سختی نبود، ولی پایداری هنوز هم اولین نکته در هنگام استفاده از دبیان هست!
تا زمانی که یا ۸.۰۴ مشکلاتش بر طرف بشه! و یا نسخه ی بعدی بیاد بیرون فعلا رو دبیان هستم.
:11:
دوستان سلام
من یک مشکل دارم
وقتی میخوام وارد اوبونتو بشم در قسمتی که باید یوزرنیم را وارد کنم هی اون صفحه میپره و به اصطلاح صفحه هی ریست میشه و هر چند ثانیه از اول میاد و نمیشه چیزی نوشت چکار کنم در زمن در خط فرمان با alt ctrl f1 میره
ببخشید... بنده در لینوکس (متاسفانه) تازه کار هستم....و ناشی!:41:نقل قول:
اگه گفتم لینک مستقیم منظورم این بوده که لینک کاملا مستقیم باشه:20: یعنی روش کلیک کنم تا دانلود بشه:18:
سپاسگزارم:11: