سلام
انقدر از کومودو تعریف کردن
که یواش یواش میخوام کاسپرو ول کنم
کسی نیست با مدرک بگه کدوم بهتره!!!
سلام
انقدر از کومودو تعریف کردن
که یواش یواش میخوام کاسپرو ول کنم
کسی نیست با مدرک بگه کدوم بهتره!!!
اویرا بهتره :31:نقل قول:
سلام.نقل قول:
اگه مدرک میخوای که تستهای شرکتهای مختلف هست و کاملا مشخص هست که چه انتی ویروسی نسبت به بقیه برتری داره.ولی کومودو تو هیچ یک از این تست ها شرکت نکرده به غیر از این تست جدیدی که خودم اول همین صفحه گذاشتم.تو این تست کاملا مشخص هست که کومودو عملکردی متوسط رو به ضعیف داشته که با تعریفهایی که دوستان میکنند در تناقض است.انتخاب با خودتونه.
با تشکر
دوست عزیز منم با تمامی گفته های شما موافقمنقل قول:
به نظر من تستها رو بریز دور از تجربه خودت استفاده کن هر وقت ویندوز نصب کردی یه انتی ویروس رو بیشتر تست نکن انیستال کردن انتی ویروس سیستم رو داغون میکنه من از avg استفاده میکنم خیلی راضیم قبلا از کاسپر نود یا اویرا استفاده میکردم ولی از avg بیشتر راضیمنقل قول:
درود قبلا هم این بحث رو کردم.
دوستان به نظر من آنتی ویروسی خوبه که تو چندین ساله متوالی خوب عمل کرده باشه و همیشه تونسته باشه تو بهترین قسمت نمودار خودش رو نگه داره.
من نمودار چند ساله بیشتر آنتی را با توجه به اطلاعات داده شده AV-Comparatives کشیدم حالا خودتون با توجه به نمودار ها تصمیم گیری کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امیدوارم کمکتون کنه.
آخرین جدول ارزیابی آنتی ویروس ها در سال 2010 توسط سایت معتبر AV-Comparatives
سلام
لطفا بگید کار این آنتی ویروس norton چطوره چون میگن تمام ویروس ها را پیدا میکنه یعنی اگر هم جدید باشه قسمت sonar میتونه ویروس را شناسائی کنه آیا این آنتی ویروس کارش خوب است چون چندیدن آنتی ویروس را دارم تست کردم و حالا در مورد این اطلاعاتی اگر دارید بگید که کارش چطوره
ممنون
خداحافظ
توی تاپیک دانلود ویروس ها دوستان فعالیت کامل سونار رو گذاشتند . همیشه جواب نمیده اما اغلب خوبه. یک سر بزنید و بخونید به جوابتون میرسید.نقل قول:
اکثر حملات خطرناک به پروسس های ویندوز را نورتون بلاک میکنه در مورد سونار هم تجربه ی شخصی من این است که شرط اصلی برای اینکه سونار به خوبی حملات رو دفع کنه اتصال به اینترنت است,البته در حالت افلاین هم سونار میتواند ویروس های جدید را شناسایی کند ولی برای عملکرد بهتر باید انلاین بودنقل قول: