یعنی الان هم در روز، و هم در شب سرعتتون 1 مگ هست؟ :18:نقل قول:
Printable View
یعنی الان هم در روز، و هم در شب سرعتتون 1 مگ هست؟ :18:نقل قول:
Hossein Adeli جان:نقل قول:
24 ساعته افتاده رو 1024 ؟
مطمئنین ؟
ولی سرویس صبای من اینطوری نشده !
خواستم نفوذی بشم که متاسفانه داشتیم لو می رفتیم و هیچی نفهمیدم :27:.
نقل قول:برای من روزانه که 1 مگ هست شبانه رو هم بر حسب دانلودی که می کنم میگم در همین حدودهنقل قول:
به به همه صبایی شدن
منم در اینده نزدیک دو سرویس صبا خواهم گرفت ...
روزانه دو گیگ دانلود کنم
نقل قول:آقا اصلا و به هیچ وجه قبول نیست . . . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
من دیگه بازی نمیکنم . . . :41:
داداش BIZIMT برو سرعت منو هم روی 1 مگ تنظیم کن تا سکته نکردم . . . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر کنم، مشکلی در نرم افزار صبانت به وجود اومده باشه. و گرنه 1 مگ رو که مفتی نمیدن به آدم.
اگه اونطوری باشه، من آخر همین ماه میرم از صبا سرویس میگیرم. (هزینه راه اندازی هم که نخواهد بود . . .)
پس بهترین گزینه (هر شرکتی که در بهترین شرایط سرویس بده) رو به راحتی میشه انتخاب کرد . . . :27:
موفق باشید :40:
این افزایش سرعت همچین امتیاز بزرگی نیست چون به خاطر محدودیت که نمیشه دانلود کرد سرعت لود شدن صفحات و سرعت دانلود شبانه هم که ثابته . حداقل همارا نامحدود داره . مثل صبا هم قطع نمیشه . تنها مزیت صبا در حال حاضر اینه که میشه به صورت انلاین ویدیو رو تماشا کرد.نقل قول:
و شبها 2گیگ دانلود کردنقل قول:
ئه!نقل قول:
اصلا متوجه منظورتون نشدم.
چه کسی، شبها 2 گیگ دانلود کرده؟؟؟
با کدوم ISP دو گیگ دانلود کرده؟؟؟
لطفا شفاف سازی کنید . . . :31:
موفق باشید :11:
نقل قول:منظورشون اینه که علاوه بر چیزایی که من گفتم هر شب میشه 2 گیگ هم دانلود کزد ولی من قبلا هم همین حدودا دانلود می کردم هر شب افزایش سرعت مربوط به روزه . من م داشتم مزیت افزایش سرعت روزانه رو میگفتمنقل قول:
عزیزان من از کجای تبریز برم صبا بگیرم ؟ نزدیک باشه خونه ما بهش ...