ميشه ورژن قديميشو برام بذارين!
Printable View
ميشه ورژن قديميشو برام بذارين!
سلام حسین خان دستت درد نکنه ولی چند تا مشکل:نقل قول:
1- خیلی خیلی طول میکشه تا نصب بشه.
2- همونجوری که نیما خان اشاره کردن ترجمه بعضی جاهاش خوب نیست
3- از همه مهمتر اینکه بعضی از هک ها از کار می افته. مثل:
(1) هک مربوط به مسیج و کانتکت های سریع در آن
(2) هک مربوط به بستن بعضی برنامه ها یا همون هک close
(3) هک آیکن های ویستا
و.....
4- موقع بالا اومدن دکمه های شماره گیری برای وارد کردن فون لوک در حالت فلیپ باز غیب میشن.
5- خیلی خیلی گوشی کند میشه و زور میزنه تا یه برنامه ساده مثل منو اصلی رو باز کنه.
و......
در ضمن اون فایل 15 آپگرید 14 هست و به تنهایی نصب نمیشه.
موفق باشی.
سلام.
آقا كسي ورژن قديمي تغيير مسير بلوتوث رو داره برام بذاره تو سايت تو رو به خدا كمك كنين خيلي ضايعه كه هر چي برام ميفرستن مي ره تو inbox sms هام !كمك! راستي گوشي من P1 هست
اون قبلی مشکل داشت.به خاطر همین برداشتمش.نقل قول:
خب پس راهنماييم كنيد ورژن جديد شو نصب كنم. راستي من ديگه پول فلش كردن گوشي ندارم بدم:46: راهتون مطمئن باشه !
دم همتون گرم!
به نظر من به مشكلش ميرزيدنقل قول:
اون قبلی مشکل داشت.به خاطر همین برداشتمش.
همچين مشكل حادي هم نبود
من تو همه این هکها فقط به خاطر همون یدونه هک مجبور به اپدیت شدم!نقل قول:
خب حالا يه فكري به حاله من بيچاره كنيد:41:
سلام
ببخشید یه سوال داشتم !
مثلا من با روش جدید که توو پست اول هست ، گوشیمو (p990) هک میکنم .
حالا مثلا فایلهایی که برای هک یه قسمتی از گوشی هست رو میگیرم (مثلا پک آیکونهای آیفون) و اونو توو مسیر مورد نظر توو درایو C کپی میکنم .
1 - آیا این فایلی که دان میکنم رو باید با کامپیوتر و pc suite به جای مورد نظرش بریزم یا اینکه اول بریزم جای دیگه مثلا توو مموری کارت ، بعد با x-plore که حالا دیگه بعد از هک فایلهای سیستمی رو نشون میده توو مسیر مورد نظر کپی کنم ؟
2 - اگه به هر دلیلی از اون هکی که انجام دادم ( مثلا آیکونهای آیفون ) خوشم نیومد با پاک کردن اون فایلها همه چی مثله اولش میشه ؟ اصلا x-plore اون فایل ها رو پاک میکنه ؟
میدونم خیلی سوال سطحی هست ولی من تا حالا میترسیدم گوشی رو هک کنم و به همین خاطر به این تاپیک نمیومدم . امروز توو پست اول ، روش جدید ( واسه من جدید ) رو دیدم و میخوام انجام بدم . به نظر خیلی ساده میاد بر خلاف اون روش قدیمیش .
حالا یکی جواب سوالامو بده لطفا .
آقا جون دستت درد نکه که اینقدر که به فکر مایی ولی هر دوتا فایل خرابن یه فکری کن:19: