سایت sims3چیه که میشه تک تک لوازم دانلود کرد؟
رمز افزایشlifetimeچیه؟
Printable View
سایت sims3چیه که میشه تک تک لوازم دانلود کرد؟
رمز افزایشlifetimeچیه؟
خوب این آپلوده خیلی خیلی طول میکشه من نمیتونم 227 مگ رو دوباره بشینم آپ کنم که به خاطر همین از تورنت دانلود کنید از همون لینکه اینم لینک برنامه ی بیت تورنت:
این سایت خودشه و شما از منوی سمت راست فریی دانلود رو میزنید و دانلود میکنید فقط 1 مگ و نیم هست دیگه زیاده؟!شما میخوای 227 مگ دانلود کنی اینو بگیر از اون لینکم تورنتشو بگیر و بزار دانلود شه(برای سیم لوو جان)کد:http://www.bittorrent.com
اردوان جان سایت سیمز3 خودش هست thesims3 اما شما باید اورجینال رو داشته باشید و درون اون سریالی هست که شما میتونی عضوی از سایت بشید تا دانلود کنید همونم بعضی جاهاش دوباره باید پول بدی و باید یه نفر این چیزارو آپ کنه من همون طور که گفتم نمیتونم اینترنتم نمیکشه یه نفر مثل مگی خانوم باید با 512 آپ کنه سریعتره نه ما فقیر فقرا با 128:دی
دوستان من چند تا سوال دارم .
من سیمز رو بازی می کنم اما تا حالا زیاد به امکاناتش و ... توجه نکردم . آیا باید کار خاصی تو بازی انجام بدیم یا هر روز همون کار های تکراری رو انجام بدیم ؟یعنی همون کارهای زندگی معمولی .
این Life time reward چیه ؟ چه جوری باید خرید ؟ مال من که همش خاموشه . پول هم به اندازه کافی دارم.
شخصیتم هم همینجوری داره پیر میشه .
سوال آخر هم این که اگه سر کار نریم تو بازی چی میشه ؟
مرسی
1- ميتونين برين تو مسابقه ها تو شهر ميتونين با خوندن روزنامه از از زمان مسابقه ها اگاه بشين
2-موضوع پول نيست بايد ارزو هاي سيمتون رو براورده كنيني كه بعد يك مقدار امتياز ميگيري بعد ميتوني گزينه اي رو كه ميخواي رو انتخواب كني
3-اگه رمز نزني بي پول ميشي
کمک اجرا نمیشه : You are playing a non-final, unauthorized copy of The Sims 3
Purchasing and registering an official copy of The Sims 3 will entitle you to benefits including access to an entirely new game town called Riverview, 1000 SimPoints which can be redeemed for game objects in The Sims 3 Store, and access to The Sims 3 Exchange.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منظوت از اینکه میبرنش چیه ؟ کی میبردش چطوری؟نقل قول:
فکر کنم بعد از نصب RiverView براش شما این مشکل پیش اومده!نقل قول:
کمک اجرا نمیشه : You are playing a non-final, unauthorized copy of The Sims 3
Purchasing and registering an official copy of The Sims 3 will entitle you to benefits including access to an entirely new game town called Riverview, 1000 SimPoints which can be redeemed for game objects in The Sims 3 Store, and access to The Sims 3 Exchange.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوباره بازی رو کرک کنید!
بچه ها کسی می دونه چه جوری میشه جشن نامزدی گرفت منظورم مثل سیمز 3 هست
یه جشن نامزدی مفصل
ميتونيد رو تلفون كليك كنيد و بعد گزينه ي throw party رو بزنيد بعد هم يا ميتونيد بيرون دعوتشون كنيد يا تو خونتون. اگر بيرون دعوتكنيد پول هم بايد بابت كرايه ي اون مكان بپردازيد.نقل قول:
اول كساني رو كه ميخوايد انتخاب ميكنيد بعد هم لباسشون رو( مثلا با لباس رسمي بيان يا با لباس معمولي)
بعد هم ديگه معلومه ok ميزنيد.:10:
همه این کارا رو انجام دادم ولی ماشین عروس هم داره اینطور که تو راهنماش میگه من بلد نیستمنقل قول:
و همینطور اگه یادتون باشه تو سمیز 2 یه چیزی بود که مثل در بود گلپوش بود روش کلیک می کردیم سیمزامون لباساشون عوض می شد و کلی می رفتن تو حس
منظورم یه همچین چیزیه :31: