دقیقا ،نقل قول:
موافقم باهاتون ،
ولی بازم سخته برای خیلیا که این آلبومو گرفتن ولی بالاتر و بهتر از رگ خواب نبوده !
منم امروز خریدمش
------------
در مورد بخند هم موافقم !
Printable View
دقیقا ،نقل قول:
موافقم باهاتون ،
ولی بازم سخته برای خیلیا که این آلبومو گرفتن ولی بالاتر و بهتر از رگ خواب نبوده !
منم امروز خریدمش
------------
در مورد بخند هم موافقم !
آره این جو خیلی بده که توی جامعه ی ماس ... نه تنها تو موزیک بلکه تو صنعت بازی سازی،فیلم سازی و تقریبا هر چیز دیگه ای اینطورین.نقل قول:
هر چی میشه میگن چقد بد یا افتضاح بود.
ولی خب ممکنه نظر اصلیشون باشه.به هر حال ساخت یه کاری که نظر همه رو جلب کنه خیلی سخته و تقریبا محاله.
اما اگه منظورت منم که اینجوری نظر دادم منو اصلا جز اون آدمای جوگیر حساب نکن :31: چون واسه حرفم دلیل دارم و از روی احساس حرف نمیزنم.
اینو گفتم که بدونی همه اونایی که اینجوری میگن مرض ندارن.
منم دو سه بار آلبوم گوش دادم, حقیقتا زیاد به دلم نشست حتی اولین بار نتونستم آلبوم تموم کنم.
اما دیروز همینجوری گفتم یبار از آخر شروع کنم آهنگا رو گوش کنم, واقعا برام متفاوت بود حالا نظر خیلی
بهتری نسبت به آلبوم دارم! فکر میکنم ترتیب آهنگا مشکل داره, چندتا آهنگ اول کلا آدم رو خالی میکنه
دیگه حسی برای باقی آلبوم نمیزاره:sq_11: البته این نظر اولیه و کلی منه, بعدا که بیشتر گوش بدم نظر نهاییم میدم :sq_8:
نه آقا منظورم اصلا آدم خاصی نبودنقل قول:
اما اگه منظورت منم که اینجوری نظر دادم منو اصلا جز اون آدمای جوگیر حساب نکن چون واسه حرفم دلیل دارم و از روی احساس حرف نمیزنم.
اینو گفتم که بدونی همه اونایی که اینجوری میگن مرض ندارن.
گفتم که بعضیا یه چیزایی درباره ی آلبوم های همه خوانندها میگن انگار دارن ... بیخیال
دوستان من آلبوم رو گوش دادم برای بار اول نمیدونم چرا به دلم ننشت.یعنی اونجوری که انتظار داشتم نبود.
چند تا ترک هاش خیلی قشنگ بودن مثل دوست دارم و کی جای من اومد ولی بعضی ترک هاش اصلا انگار نه انگار که شعره،انگاری داره حرف میزنه نه قافیه ایی نه چیزی
ترک حباب هم که آهنگش افتضاح بود خیلی بد درست شده بود
در کل بد نبود ولی انتظار داشتیم بعد 2 سال انتظار از رگ خواب بهتر باشه
دوستان این نظر شخصی منه.سوء تفاهم نشه
میگم چرا دیگه از اهنگهای ایرانی خوشم نمیاد ... دلیلش البوم های اینچنینیه :sq_11:
افتضاح بود :sq_25:
اصلا این حس رو همه انسان های کره زمین دارند که وقتی یه آلبوم موسیقی عرضه میشه همه اولش یه حس معمولی دارن و میگن آلبوم متوسط و یا حتی ضعیف هست..
ولی وقتی یه ذره که بیشتر گوش میدن و آهنگ ها رو حفظ میکنند و با خواننده همخوانی میکنند
تازه میتونند حس کامل آهنگ رو بگیرن و بفهمن آیا این آهنگ یا آلبوم قوی و خوب بوده یا نه...
پیشنهاد میدم بیشتر گوش بدید..:8:
به نظرم سر آلبومی اینقدر افتضاح بود که کلا زد تو ذوق شنونده..نمیدونم چرا دقیقا ضعیف ترین آهنگ رو گذاشتن تراک اول..!
انتظار داشتم خیلی بهتر از این باشه.ضعیف بود.از آلبوم "رگ خواب" بسیار پایین تر بود
وقتی دموی این آلبوم رو شنیدم با خودم گفتم واقعا قشنگه ولی وقتی خود آلبوم اومد...
نه دیگه در این حد ، ترکای زیبا کم نداشتنقل قول:
---------------------------------------------
علی جان حرف دلمو زدی ، خودم وقتی ترک شماره یک رو شنیدم خیلی بدم اومد
به نظر من یه آهنگ خوب و قوی از همون اول باید توجه مخاطب رو جلب کنه.نقل قول:
اصلا این حس رو همه انسان های کره زمین دارند که وقتی یه آلبوم موسیقی عرضه میشه همه اولش یه حس معمولی دارن و میگن آلبوم متوسط و یا حتی ضعیف هست..
ولی وقتی یه ذره که بیشتر گوش میدن و آهنگ ها رو حفظ میکنند و با خواننده همخوانی میکنند
تازه میتونند حس کامل آهنگ رو بگیرن و بفهمن آیا این آهنگ یا آلبوم قوی و خوب بوده یا نه...
پیشنهاد میدم بیشتر گوش بدید.. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظرم سر آلبومی اینقدر افتضاح بود که کلا زد تو ذوق شنونده..نمیدونم چرا دقیقا ضعیف ترین آهنگ رو گذاشتن تراک اول..!
این که بگیم باید چند بار گوش بدیم تا گوشمون بهش عادت کنه و ازش خوشمون بیاد زیاد جالب نیست.
توی این آلبوم تقریبا دو سه ترکی بود که از اول توجه آدم رو جلب میکرد، خوب میرفت جلو ولی وسطش خراب میشد !
یا بر عکس.
در کل چیزی که من خیلی ازش تعجب میکنم ... صدای خوننده توی این آلبومه ! و لحن خوندنش.
دو آلبوم قبلی محسن یگانه رو که گوش میکنی واقعا از صداش لذت میبری. ولی توی این آلبوم صداش نازک تر شده و خوندنش خیلی افت پیدا کرده و انگار حس مصنوعی توی خوندنش داره.
قبلا هم ضعف شعر گفتن رو از محسن یگانه میدیدیم ولی اینقد قشنگ شعراشو اجرا میکرد که به دل میشست و ضعف شعر رو میشد نادیده بگیری.
ولی توی این آلبوم نمیدونم چرا اینقد بد میخونه.
دوستان من قصد بدی ندارم که نظرمو میگم ... بهتره انتقاد پذیر باشیم و ناراحت نشیم.:sq_8: