هرکس میتونه بیاد با این عکسا کل بندازه.نقل قول:
هرکس میتونه بیاد با این عکسا کل بندازه.نقل قول:
در ضمن قصد من توهین امیز نبوده تو هر پستی که میزاری کلمه توهین امیز رو به صورت جنجالی تکرار میکنی.نقل قول:
مسخرست.عکسات توهین آمیزه اون وقت میگی مشکلی نداره؟اینجا اگرم کسی صحبتی داره با حرف کل کل میکنن نه اینکه عکس بزارن و بخوان تحقیر بکنن
معنی این کارتو میتونی بگی.
ناصر عکسا خدا بود اینا ولشون کن ایول
Nasser_ZRE عکسهات جالب بودند ولی بهتره برشون داری.
این عکسها رو طرفدارهای سپاهان از زور باختشون(هر چقدر هم که بهشون ظلم شده باشه) درست کردند و بهتره تو این تاپیک نباشه.مطمئن باش اگه به استقلال هم میباختند همین کارها رو انجام میدادند.
البته حرف ایمان هم درسته . حالا هر جور حال میکنین
ویرایش تبلیغ نکردم می خواستم نه همه استقلالی هستن شما هم بیایین.
سلام
1-ان شاالله استقلال قهرمان جام حذفی بشه.
2-اين عکسها شايسته اين تاپيک نيست ، در هر صورت پيروزی تيم قهرمان و من فکر ميکنم حرف دوستمون آقا ايمان درست باشه و اين عکسها توسط سپاهانی ها طراحی شده تا بعد از اون حرفهاشون بعد بازی به نحو ديگه قهرمانی پيروزی رو لوث کنن و من فکر ميکنم که خیلی بهتر شده که پيروزی قهرمان شد و ان شاالله با قهرمانی استقلال در جام حذفی دوباره این دو قطب فوتبال ايران به متن فوتبال بازگردن و اجازه جولان به تيم سپاهان(که به زور ميخوان به عنوان قطب سوم فوتبال ايران معرفيش کنن) ندن.
3-ان شاالله اميرخان دوباره تيم رو قهرمان کنه تا دوباره استقلال سرافراز بشه و البته بعد از قهرمانی پیروزی و شادی دل نيمی از مردم ایران هم جوابی به قهرمانی این تيم بدیم و هم در آسيا حضور پيدا کنيم و هم دل نیمی دیگر از مردم ايران شاد بشه.
موفق باشيد
فعلا
ناصر از تو بعید بود تبلیغ کنی.نقل قول:
در ضمن بعضی از عکسهارو بردار.
اینجور سایت ها هم تبلیغه.
من پستمو ویرایش کردم.
باید ببخشین. اون عکسهارو هم کلا برداشتم.