من كنكور سراسريش رو ميدونم 4 مرداد ماهه. توي سايت سنجش / فني حرفه اي زمان برگزاري سراسري رو زده.نقل قول:
پس من رياضيم ضعيفه همون مبتكران رو بگيرم؟؟؟؟؟گاج كه اصلا خوب نيست فقط اسم در كرده.
من كنكور سراسريش رو ميدونم 4 مرداد ماهه. توي سايت سنجش / فني حرفه اي زمان برگزاري سراسري رو زده.نقل قول:
پس من رياضيم ضعيفه همون مبتكران رو بگيرم؟؟؟؟؟گاج كه اصلا خوب نيست فقط اسم در كرده.
از نظر من آره...اما به فروشنده بگو اندیشه سازان سابق - مبتکران تست ریاضیش رو می خوام...مبتکران خالی نگیری!نقل قول:
اسم مولفاش رو بگی بهت می ده... عکس روی جلد ریاضی 1 :آفتابگردان ریاضی 2 جلد اول:بردار جلد دوم شطرنج...
یه کم تست هاش سخته...ولی هرگز فکر نکن که کنکور شما رو آسون می گیرن...
موفق باشید
سلام بچه هاامروز داشتم کتاب کار قلمچی رو ورق میزدم دیدم که تو فیزیک 1 از بخش عدسی ها سوال دادهمگه برنامش عوض شدهلطفا جواب بدید فوریه!
سلامی گرم در سرمای شدید و زیر صفر زمستان
ببخشید نظرتون در مورد این دو کتاب چیه؟
کنکورت را قورت بده
خودم می توانم
نویسنده: آقای بهروز فمی تفرشی (پیروز)
در مورد چی اند؟ لطفا توضیح دهید.
قابل توجه بچه هاي کانوني
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میشه بیشتر توضیح بدید؟:11:نقل قول:
بچه ها کتاب تست هندسه چی خوبه.
من برای هندسه 1 از اندیشه سازان - مبتکران (مولف:فرهاد ابوالقاسمی) استفاده می کنم... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
کتاب خیلی خیلی خوبیه...npi درجه هم از هندسه 1 سفید گاج بهتره... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(با اون آلفردوی بی مصرفش! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
سلام
بچه هایی که کانون می دن،ترازاتون چند می شه؟من حدود 5500 هستم می خواستم ببینم امیدی به قبولیم هست یا نه؟؟
سلامنقل قول:
من کتاب کنکورت رو قورت بده رو دارم کتاب خوبیه در مورد کنکوره
چیز های زیادی توشه مثلا قبل کنکور چی کار:11::46: کنی , بعد کنکور چی کار کنی! , چه جوری برنامه بریزی , چه جوری انتخاب رشته کنی , چه جوری درس بخونی و ... کلا کتاب خوبیه بگیری ضرر نمیکنی