بیگانه ها ( فرازمینی ها ) - UFOs ؛ زیست فرازمینی

بیگانه ها ( فرازمینی ها ) - UFOs ؛ زیست فرازمینی

Printable View

نمايش 40 تاپيکها در يک صفحه

نوشته بالا نحوه درست گزارش یک مشاهده است.
مسئله, تفاوت قائل شدن بین دو موضوع متفاوته بنام مشاهده و استنباط .
گزارش دیده شدن یک سفینه فضایی متعلق به بیگانگان , در پی دیدن یک منبع نوری در آسمان, خطای خلط این دو مبحثه. بسیاری از اخبار غلط به این شکل ایجاد میشن.

نقل قول:

در اواخر سال 1962 دكتر (كارل ساگان)

مشاور حيات فوق زميني! در خدمات ارتشي

ايالات متحده، خطاب به جلسه جامعه

موشكي آمريكا گفت: " ما بايستي براي اين

احتمال كه توسط موجودات هوشمندي از

فضاي خارج مورد ملاقات قرار گرفته باشيم،

خود را آماده كنيم و حتي احتمال دارد كه آنها

براي اين بازديدها از پايگاههايي در كره ما استفاده مي كنند!".

دكتر (هارولد اوري) عضو انجمن مريخ شناسي و دانشمند هسته اي در يك بيانيه چنين اظهار داشت:

" اين امر كاملا محتمل است كه حيات ديگري در جهان هوشمند تر از ما وجود دارد!".

دكتر (هارلو شيپلي) مدير رصدخانه "هاروارد" در برابر دكتر (اوري) مي گويد: " ما اكنون بايد اين امر را گريزناپذير بدانيم كه جهانهاي ديگري با موجودات متفكر وجود دارند".

در سال 1963 سرتيپ ( جان مك ديويد) دستيار فرمانده كل قوا، در شهر " دكاتور" سخنراني كرد و خطاب به حضار گفت:

"مردم مجبور خواهند شد در آينده ي نزديك اين حقيقت را كه زمين دانه ي ارزني در جهان لايتناهي نيست، بپذيرند...بشر تنها يكي از انواع اشكال حياتي است كه تحت عنايت خدا قرار گرفته است و اين كه ديگران از ما خيلي برتر هستند."

پس بياييد با ايمان به بي حد بودن آفرينش و لايتناهي بودن جهان خلقت در پي پيشرفت و بهبود زندگي خود و همنوعان خود باشيم و اين مقالات و تجربيات را فقط براي سرگرمي مطالعه نكنيم بلكه حقيقت آنها را درك كنيم و به آن اعتقاد داشته باشيم.
نوشته های بالا رو جدا کردم. همگی کاملا صحیح هستند. بله امکان وجود حیاتی غیر از ما در عالم وجود داره.
  • 05-03-2010, 17:42
    Babak
    __________________________________________________ _________________________________

نقل قول:

منم نظری مشابه با شما دارم .به نظرم این پدیده ( تله پاتی ) وجود داره ولی 100 درصد ماهیتش معین نیست .

//

دوستان یه موضوعی بود پیرامون کسایی که از یه جای خیلی دور میتونستن محتویات جعبه ای رو که در مکانی نا مشخص ( برای اون افراد ) وجود داشت رو ( البته نه 100 درصد ) تا حدود زیادی درست پیشبینی کنند ... اون موضوع با تله پاتی ارتباط داره ؟؟

فکر میکنم اشاره به نظریه ای باشه که من به نام نظریه پسی میشناسم.
    یکی از بهترین نمونه ها
    در آزمایش ها اگر آزمایش شونده با درصدی بالاتر از میانگین آماری میتونست محتویات رو حدس بزنه نتیجه یک موفقیت برای آزمایش ثبت میشد. 1 مثبت
    در آزمایش ها اگر آزمایش شونده با درصدی کمتر از میانگین آماری محتویات رو حدس مسزد ( یعنی نمیتونست حدس بزنه) نتیجه باز هم موفقیت برای نظریه ثبت میشد . با این توجیه که ناخود آگاه مخاطب قصد مقومت در مقابل توانایی فرد داشته. 2 مثبت
    در آزمایش ها اگر نتایج هیچ نتیجه ای نمیدادن ( حدس ها با میان گین آماری یکسان بود) نتیجه رو خطا در آزمایش تلقی میکردن و اون رو کنار میزاشتن.
    همونطور که میبینید در هر صورتی ( چه شکست و چه موفقیت) نتیجه این آزمایش موفقیت برای این نظریه تلقی میشه.
    این نظریه هرگز قابل رد شدن نیست.

نقل قول:

اون موضوع با تله پاتی ارتباط داره
    یه سوال دارم درباره تله پاتی: آیا اونها که تله پاتی دارن از تله پاتی برای تماس با هم استفاده میکنن یا تلفن؟ میخواستم بدونم موبایل میخرن یا نه.
  • 05-03-2010, 18:26
    Babak
    نقل قول:

این یه ویدو مربوط به پرواز شی ناشناس بر روی اسمان که در اخبار پخش شده
    حجم 4.5 مگابایت
    سرور مدیافایر
    فرمت flv
    لینک دانلود

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بشقاب پرنده وسطی یک حلقه بازی بود ( از همونا که دور کمر میچرخونن) که توی آب انداخته شده بود. تصویر برداری از زیر آب.
  • نمايش 40 تاپيکها در يک صفحه
    صفحه 145 از 358 اولاول ... 4595135141142143144145146147148149155195245 ... آخرآخر