-
دوست عزیز موضوع رو با مدیریت سایت در میان میزارم (در مورد ثبت نامتون)
یه چند تا فونت دیگه هم واستون میزارم که خودم ساختمشون.
فونت تبسم و کمیک
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فونت ثلث و کمیک
فونت تاهوما
فونت تبسم و کالیگراف
و 70 -80 تا فونت دیگه .... که البته تو سایت پی سی موب میتونید پیدا کنید. D:
-
سلام بر دوستان
خوشحال مي شم يكي از دوستان كمك كنه (چون ممكنه سوال قديمي باشه)
من ديروز گوشيم را فارسي كردم (v3x)مشكلي كه پيش آمده خيلي از برنامه ها مانند phonbookباز نمي شه لطفا" راهنمايي بفرماييد چگونه گوشي را درست كنم
-
سلام.
دکمه back تو برنامه های kdplayer 9.6 و xploreme 4.2 تو گوشیم کار نمیکنه. مانستر heartless v4 رو گوشیم فلش کردم. ممنون میشم کمک کنید.
-
سلام
دکمه back تو برنامه های kdplayer 9.6 و xploreme 4.2 تو گوشیم کار نمیکنه. مانستر heartless v4 رو گوشیم فلش کردم و چند تا از seem هارو دست کاری کردم. اگه کمکم کنید ممنونتون میشم
-
سلام
دکمه back تو برنامه های xploreme 4.2 و kdplayer 9.6 تو گوشیم کار نمیکنه.بقیه دکمه ها کار میکنن. مانستر heartless v4 رو گوشیم فلش کردم و چند تا سیم رو هم دست کاری کردم. نمی دونم ایراد از کجاست. ممنون میشم کمک کنید.
-
سلام به همگي دوستان
ورژن بوت لودر رو از كجا ميشه فهميد كه چيه؟
با تشكر
-
دوست عزيز گوشي رو خاموش كنين
بعد دكمه هاي #* رو نگاه دارين و گوشي رو روشن كنين گوشي به حالت بوت ميره و ورژن رو اونجا نوشته...!
-
سلام.
يه سوال .... از اين فونتهايي كه ناصر جان زحمتش رو كشيده ميشه روي e8 نصب كرد.....؟!؟!
e8 يه برنامه داره به نام Children font كه ميگن ميشه فونت رو import كرد و نصب كرد .... حالا ميشه اين كارو انجام داد...؟!
آپديت :
نه نميشه
الان يه فايل رو دانلود كردم ، پسوندهاشون با هم نميخونه.
-
نصب فونت روی e8 متفاوت هست. ولی به راحتی میشه از این فونت ها برای e8 هم درست کرد. فایلی به نام medld.conf هست که با انتقال اون به گوشی میتونید فونت دلخواه رو روی گوشی استفاده کنید. فقط کافیه بعد از نصب زبان فارسی، فونت مورد نظر رو ویرایش کرد و اون رو به گوشی منتقل کرد. در روزهای آینده آموزشی رو در این باره در سایت پی سی موب خواهم گذاشت.
-
مرسي ناصر جان.
من تازه فهميدم نصب فونت روي e8 خيلي سادس ،هر فونتي البته تا الان فقط انگليسي رو تست كردم ... فارسي هنوز تست نكردم ... براي فونت كافيه اسم فايل رو myfont.ttf بزاريد و كپي كنيد توي فولدر Unkowen گوشي. همين !