داییم یه آشنا تو بندر عباس داره بهش گفته 1 عدد آرکید با پست برام بفرسته البته بعد عید که قیمتا پایین تر میاد قیمت گفته 370 بهش میشه اعتماد کرد .
داییم یه آشنا تو بندر عباس داره بهش گفته 1 عدد آرکید با پست برام بفرسته البته بعد عید که قیمتا پایین تر میاد قیمت گفته 370 بهش میشه اعتماد کرد .
نقل قول:
ببخشید حق با شماست دوست من ولی منظورم این بود که می خواستم بدونم اختلاف قیمت جهانیش با قیمتش تو ایران چقدره؟
منم شما مایه دار حساب کن نزدیک 600 تا دارم می خوام یه 360 ای بگیرم که اصلا مشکل نداشته باشه یعنی 3 چراغ قرمز نده و تا هر وقتم دوس داشته باشم باهاش بازی کنم و محدود به 2 یا 3 ساعت در روز نشه
اگه شما جای من بودی چه انتخابی می کردی؟
لطفا کامل توضیح بدین مثلا زفیر بهتره یا فالکون؟ هیلو چه رنگیه؟ آیا مدل پیشنهادی شما احتیاج به لوازم جانبی داره یا نه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب اگر من جای شما بودم همونطور که گفتم ( يکم به نوشته هام توجه کنيد ) ظاهرا شما پولداريد و براتون فرقی نميکنه . پس اگر از رنگ هيلو خوشتون مياد 100% هيلو بگيرين اگر نه فقط الايت ( الايت با رنگ سياه خيلی شيکتره )
رنگ هيلو سبزه و برای بعضی ها خوشايند نيست. ميتونی تو گوگل عکس هاشو ببينی.
به قيمت جهانی هم کار نداشته باش اینجا ایرانه.!!فالکون از نظر کيفيت ساخت و البته موندگاری از زفير بهتره اما در حال حاضر از هيچکدومشون خرابی اعلام نشده حتی زفير.! پس نگران نباش بشين روزی 5 ساعت بازی کن، البته يادت نره طرز نگاه داری هم فرق ميکنه.
نقل قول:
خوبه.!
[QUOTE=mazi_z_PSP;2197703]ببين دوست من انگار شما اصلا فرق ديسک کپی و اصل رو نميدونی. اصلا فرقی نميکنه ديسک پلی باکس باشه يا هرچيزه ديگه ای . مهم اینه که رايتی نباشه . يعنی اصل باشه. هر ديسکی با هر مارکی که به شما زير 20 هزار تومان قيمت دادن بدون که حتما کپی هست و نميشه رو ایکس باکس اصل اجرا کرد. ديسک های اصلی از 30 هزار تومان به بالا قيمت دارن.!!
[SIZE=1]دليلی که ایشون تو امضاشون آوردن اصلا قابل قبول نيست و به نوعی مشکل خودشونه. اگر حوصله فارسی کردن کيبورد رو ندارن پس بهتره فقط تماشا کنن.!
ettefaghan midonam va shoma ham tanha kasi nisti ke midoni, faghat to iran nistam nemidonam chand 100 ta model dicse taghalobi peyda mishe
dovomandam hosele daram keyboardo farsi konam, vali hosle nadaram beshinam 3 roz yad begiram jaye har harf kojast. shoma beman keyboarde farsi bede chashm vasaton farsi type mikoanm.
بازم ممنون از راهنمایی های خوبت من چون تو دبی و اوکراین آشنا دارم پرسیدم ولی در این شکی نیست که از لحاظ قیمت اونجاها از ایران خیلی بهتره اما مشکلش اینه که بازیهای کپی رو نمی خونه برای رفع این مشکل چقدر باید پیاده شیم؟نقل قول:
خوب اگر من جای شما بودم همونطور که گفتم ( يکم به نوشته هام توجه کنيد ) ظاهرا شما پولداريد و براتون فرقی نميکنه . پس اگر از رنگ هيلو خوشتون مياد 100% هيلو بگيرين اگر نه فقط الايت ( الايت با رنگ سياه خيلی شيکتره )
رنگ هيلو سبزه و برای بعضی ها خوشايند نيست. ميتونی تو گوگل عکس هاشو ببينی.
به قيمت جهانی هم کار نداشته باش اینجا ایرانه.!!
فالکون از نظر کيفيت ساخت و البته موندگاری از زفير بهتره اما در حال حاضر از هيچکدومشون خرابی اعلام نشده حتی زفير.! پس نگران نباش بشين روزی 5 ساعت بازی کن، البته يادت نره طرز نگاه داری هم فرق ميکنه.
لطفا درباره مدل 65 نانومتری هم توضیح بدین و در آخر مدل های الیت و هیلو نیازی به لوازم جانبی ندارن مثلا به فن و...
[QUOTE]
بازم ممنون از راهنمایی های خوبت من چون تو دبی و اوکراین آشنا دارم پرسیدم ولی در این شکی نیست که از لحاظ قیمت اونجاها از ایران خیلی بهتره اما مشکلش اینه که بازیهای کپی رو نمی خونه برای رفع این مشکل چقدر باید پیاده شیم؟
لطفا درباره مدل 65 نانومتری هم توضیح بدین و در آخر مدل های الیت و هیلو نیازی به لوازم جانبی ندارن مثلا به فن و...
[/QUOTE]
بله دوست من همينطوره قيمت های اونجا بسيار بهتره. حداقل 200 هزار تومان زيره قيمت اینجا.!!
دوست من شما اگه الان بری يک مغازه و يک کنسول بخری بازم بازی های کپی رو نميخونه.! وقتی که کنسول رو ميخری همونجا برات کپی خور ميکنن که از 20 تومان هست تا 60 تومان که بستگی به نوع درايوت داره که اونم شانسيه.!
مدل های 65 نانومتری به مادربرد های فالکون ميگن که کمترين مشکل رو دارن و البته کمترين حد گرما. کيفيت ساختشون هم بسيار بالا هست.
اما در کل فالکون با زفير فرقی نميکنه چون از هيچکدومشون مشکلی گزارش نشده. پس گير ندين.!
مدل های الايت و هيلو و آرکيد هم هيچ نيازی به تجهيزات اضافی ندارن. اما فقط مدل آرکيد يک هارد کم داره که به جاش يک مموری 256 تو جعبه هست که برای سيو بازی هم زياده.!
[QUOTE]dovomandam hosele daram keyboardo farsi konam, vali hoslenadaram beshinam 3 roz yad begiram jaye har harf kojast. shoma beman keyboardefarsi bede chashm vasaton farsi type mikoanm.[/QUOTE]
پسر جان فکر کردی من از چی استفاده ميکنم؟ فکر کردی منم کلی تمرين کردم تا جای حروف فارسی رو پيدا کنم؟
نه ، دنبال راه چاره گشتم ، با مديران صحبت کردم و اونا يک برنامه تبديل فينگليشی به فارسی رو بهم معرفی کردند که بهترين برنامه ای هست که تو عمرم ازش استفاده کردم. حجمش هم خيلی خيلی کمه. پس بپر بورو دانلود کن.
نقل قول:
http://www.en2fa.blogspot.com/
دوستان قيمت كنوني مدل آركيد چند است؟
[[/COLOR][/B]QUOTE]dovomandam hosele daram keyboardo farsi konam, vali hoslenadaram beshinam 3 roz yad begiram jaye har harf kojast. shoma beman keyboardefarsi bede chashm vasaton farsi type mikoanm.[/QUOTE][/RIGHT]
پسر جان فکر کردی من از چی استفاده ميکنم؟ فکر کردی منم کلی تمرين کردم تا جای حروف فارسی رو پيدا کنم؟
نه ، دنبال راه چاره گشتم ، با مديران صحبت کردم و اونا يک برنامه تبديل فينگليشی به فارسی رو بهم معرفی کردند که بهترين برنامه ای هست که تو عمرم ازش استفاده کردم. حجمش هم خيلی خيلی کمه. پس بپر بورو دانلود کن.
[/QUOTE]
agha man ino kheili vaght pish donbalesh bodam , vali kar nemikone to kampioteram. nemidonamam chera
نقل قول:
دوستان قيمت كنوني مدل آركيد چند است؟
آرکيد : 450-550 بستگی به انصاف فروشنده داره.
نقل قول:
agha man ino kheili vaght pish donbalesh bodam , vali kar nemikone to kampioteram. nemidonamam chera
اون ديگه مشکل خودته. اگر بخوای ميتونی راه حلی براش پيدا کنی . ديگه هم این بحث رو تمام کن. به مديران اطلاع داده شد.!
خودشون بر رسی خواهند کرد.
سلام
ببخشید هارد elite به premium می خوره؟
ببين دوست من اولا که من اینارو 7 تومان ميخرم.!! بحث کيفيت هم رو نکنيد که ديگه دارم ديوونه ميشم. چند وقت پيش کلی بحث کرديم که هر درايوی به يک نوع ديسک جواب ميده. ممکنه درايو شما با پلی باکس خوب کار کنه اما ماله من با فوجی و ورباتيم بهتر ميکاره!! البته اکثر درايو ها با پلی باکس مشکل دارن برای همين اسمش بد در رفته.!
حالا چرا می زنی؟:sad: