پیدا کردید به منم بگید [emoji1]نقل قول:
Sent from my SM-G920I using Tapatalk
Printable View
پیدا کردید به منم بگید [emoji1]نقل قول:
Sent from my SM-G920I using Tapatalk
نقل قول:جالبه خودت جواب پست قبلی و کنجکاوی ات را دادی :n02:نقل قول:
چرا تخلیه نمیکنن چون جای بهتری سراغ ندارن و نیست طبق گفته خودت
مشخصه خودتم جای بهتری پیدا نکردی که دوباره به تاپیک سر زدی ببینی اگه اوضاع خوب شده دوباره برگردی بای وب :n18: :n02:
قبلا فک می کردم که به خاطر جداسازی ترافیک داخلی و خارحی هست که این قدر سرعت دانلود از سرورای خارجی پایینه . تا نه سرورای داخلی هم سرعت پایین اومده .
یعنی الانه که دارم خودمو فحش میدم که چرا باز گول های وب رو خوردم . تو این جشنواره یلداش تا می تونستم حجم خریدم . گفتیم ارزون شده بخریم :n02: البته می دونستم باز یه جای کارش می لنگه ولی کاچی به از هیچی . بدتر از این هم اینه که تو این منطقه خراب شده بهتر از های وب می ترسم گیرم نیاد. از های وب راحت شم ولی چاله به چاه بیفتم
دیگه با این وضع تا بعد عید باید گیر فشفشه تموم کردن باشم .
سلام. اینجا کسی مرکز سعادتمند تهران های وب داره؟؟؟ میخواستم بدونم پینگ و تک کانکشن چطوره؟؟ یکی از دوستام مرکز پیام نور های وب داره خیلی تعریف میکنه. اکه کسی داره تو مرکز سعادتمند راهنمایی کنه.
سلام. اینجا کسی مرکز سعادتمند تهران های وب داره؟؟؟ میخواستم بدونم پینگ و تک کانکشن چطوره؟؟ یکی از دوستام مرکز پیام نور های وب داره خیلی تعریف میکنه. اکه کسی داره تو مرکز سعادتمند راهنمایی کنه.
سلام، من مرکز سعادتمند هستم حدود ۶ ماه خطم اورده بودن رو ۳ مگابیت از روی ۸ ! الان یه هفتس اومده رو ۶ اما معلوم نیست دوباره چی بشه، یکی از بدترین مراکز مخابراتی سعادتمنده ، منطقه تحت پوشش تا ۴.۵ کیلومتره یعنی کارشناسی نشده هر جا دیدن تلفن نداره از مرکز سیم کشیدن! فقط خونه های اطراف مرکز خطشون کشش داره. های وب هم اینجا هر چند ساعت قطع میشه اما پینگش خوبه اگر پکت لاست نداشته باشه همراش! تک کانکشن اوایل صبح روزهای کاری مثل شنبه یکشنبه خوبه اخر هفته و عصر ها همه روزه افت میکنه.نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
مرسی واسه راهنماییت. من خیابون عباسی هستم. اوب پارس داشتم مکس ریت رو ۲ بود. الان مخابرات دارم مکس ریتم رو ۱۳!!!! نمیدونم های وب بگیرم سرعتم چی میشه؟؟ شما کجا هستی؟؟ مکس ریت خطط چنده؟؟نقل قول:
خواهش میکنم، من همت هستم، پارس چه سرویسی بوده که رو ۲ بوده؟ ازشون خواسته بودین خط بالاتر ببنده ؟ یا اینکه کلا پارس تا ۲ براتون میکشید؟ اما اینترنت مخابرات سعادتمند بد نیست، مکس خط گفتم که دیگه تو بهترین حالت ۶ هستش، های وب تجهیزات جالبی نداره واسه کشش خط اما اگر شما خطت تا ۱۳ جواب داده و های وب هم تا ۱۶ داره شاید خطتون بکشه اما بچه هایی که ۱۶ هم دارن راضی نیست چون ماکزیمم سرعت بهشون نداده.نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
نه وقتی که پارس داشتم خطم بیشتر از ۲ مگ نمیکشید. الان با مخابرات تا ۱۳ میکشه که رو ۹ بستن. میترسم های وب بگیرم مثل پارس بشه. راستی شما وضعیت ایرانسلت چطوره؟؟ مال من همیشه رو ۵ مگه ولی کل روز و شب این سرعتو میده.نقل قول:
سرویس من رو بعد از 1ماه که تمدیدش نکرده بودم تخلیه نکردن . آخرش زنگ زدم که تخلیه کنین حالا برمیگرده به من میگه اگه نمیخوای اینترنت بگیری چرا تخلیه میکنی؟ بزار باشه واسه خودش :n04:
خلاصه بعد از 2ساعت کلنجار رضایت دادن که تخلیه کنن :n08:
دوباره فرداش یکی دیگه زنگید گفت آقا تخلیه نکن بیا یه سرویس 1 ماهه رایگان میدیم شاید نظرت برگشت :n09:
خداروشکر همین اینترنت ایرانسل کارمو راه میندازه از شر این سرطان خلاص شدم
دوستانی که میخوان بیان های وب اصلا همچین ریسکی نکنن که واقعا آشغاله