تازه adsl user شدمنقل قول:
با این اوصاف احتمالا اشتباه کردند
پ اینجوری با سرعت واقعی , حجم ترافیک ماهیانه اینترنتم , 5 روز بیشتر نمیره
پست الکترونیک تو سامانه مال من نیست فک کنم -- شدم :n04:
تازه adsl user شدمنقل قول:
با این اوصاف احتمالا اشتباه کردند
پ اینجوری با سرعت واقعی , حجم ترافیک ماهیانه اینترنتم , 5 روز بیشتر نمیره
پست الکترونیک تو سامانه مال من نیست فک کنم -- شدم :n04:
شما چقدر هزینه دادید برای این سرویس؟نقل قول:
اینجوری معلوم میشه که سرویس شما چی هستش!!
امضاتو عشق است مرسینقل قول:
سرویس 10240 یک ماهه 8 گیگ361,800
نه بعید می دونم به -- ربطی داشته باشه.نقل قول:
شما یک عکس از مشخصات مودمت بزار تا ببینیم خطت رو چند بسته شده نویزش چقدره و تا چه سرعتی می کشه
مشخصات مودم کجا نوشتهنقل قول:
device info ?
شما توی مرورگر 192.168.1.1 رو وارد کن. یوزر و پس رو هم admin وارد کن. (اگر admin نبود باید تو دفترچه مودم نگاه کنی ببینی یوزر پس مودم چیه. شاید اونی که مودم رو براتون نصب کرده هم تغییرش داده باشه.)نقل قول:
معمولا تو همون صفحه این مشخصات رو پیدا می کنید : Download Stream Rate, Upload Stream Rate, SNR Margin, Line Attenuation
اگر پیدا نکردید داخل همون تنظیمات مودم دنبالش بگردید اگر باز هم نتونستید پیدا کنید از همون صفحه 192.168.1.1 عکس بگیرید اینجا بزارید تا بهتون بگم.
بهتره تو تاپیک مربوط به ISP پیگیری کنید مشکلتون رو یا برای من پی.ام بدید تا راهنمایی تون کنم
موفق باشید
یا خطتو رو 2مگو خورده ای بستن یا اینکه رو 10مگ بستن و از طریق نرم افزار(اکانتینگ) محدود کردن رو 2مگ از این 2 حالت خارج نیستنقل قول:
دوستان مخابرات ما نامحدود و شبانه رو حذف کرده برا بقیه استانها هم همینجوره؟
از اونجایی که نت بدون شبانه بدرد نمیخوره تصمیم به تخلیه گرفتم اگر شرکتی سراغ دارن که شبانه خوب (استان خوزستان)ارائه بده بهم معرفی کنید ممنون میشم
مخابرات شهر ما هم شبانه رایگان داره واسه سرویساش که البته باید 1 ساله بگیری تو شبانه فعال بشه و هم نامحدود میده که من خودم 512 نامحدودشو داشتم 100 تا سرعت میدهنقل قول: