ناگفته نمونه منم جزو اون n نفر هستم :n24:نقل قول:
Printable View
ناگفته نمونه منم جزو اون n نفر هستم :n24:نقل قول:
2 شب سرعت روی 2 مگ بود باور کنید تا صبح خوابم نبرد ، دیشب با خیال راحت خوابیدم باز دیدم شده مثل اول !
ای نامردااااااااا :n28:
هرچی هم به پشتیبانی بگیم زود یه جواب چرتی بهمون میدن میگم سرعتم روی 10 الی 18 ست میگه خیلی هم خوبه سرعتت باید در حد یه 128 باشه درحالی که من سرویس 256 دارم دفعه بعدی میگم سرعتم روی 15 الی 25 هست میگه همه سرویس ها اینجور هستن شما باید 15 الی 25 بگیری نه بیشتر و...
خلاصه،این شرکت دیگه درست بشو نیست باید به فکر یه isp جدید باشیم یا اینکه آنلاین یه طرفه بذاریم
از صبح دارم پشتیبانی و می گیرم میگه 50 نفر تو نوبتن بعدش مییاد پایین میشه 12 بعد دوباره میشه 14 و.......
تا اینکه الان موفق شدم به تماس میگم چرا دوباره بدترش کردین میگه کیفیت خطت خرابه یعنی تو این چند وقت یه جمله دیگه نشنیدم سوادشون در حد پشگل گوسفنده. لامصب عین نوار ضبط شده همین و میگن همشون میگم تو چیکار داری کیفیت خط من پینگ بالاست تایم اوت داره سرعت دانلود پایینه بعدش میگه اهان پس اختلال تو شبکه هست. یعنی من نمیدونم این مدیر اسیاتر اینارو از کجا میاره ؟! فامیلاشم که باشن چندتا کلاس سواد دارن اینا کلا تعطیلا.
باسلام.
من قبلا 2 تا سرویس اینترنت آسیا تک داشتم که با تغییر پسورد بعضی وقتها سرویس ها رو جابه جا میکردم یعنی یکی تو خونه داشتم یکی تو شرکت. از شرکت و تو خونه استفاده می کردم.الان حدود 2 هفته ای هست که دیگه نمیشه جا به جا کنم؟؟ کسی دیگه مشکل منو داره؟؟
نوشته شده توسط ShadowDragon [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سرعت شبانه پارس دقیقه؟ یعنی 128 با 16 و 1 مگ با 128؟
خیر اصلا اینطور نیست
512 حدودی 300 هست و یک مگ حدودی 500
شبانه :
512 : 120
یک مگ : 300
البته من در تهرانم و ممکنه با سایر شهرستان ها کمی فرق داشته باشه ولی اونطوری که شما میگید نیست.
سلام برای جمع اوری سرویس این نامه داخل سایت رو باید کجا فرستاد ؟
من کیمیا (2048) حجمی خریدم سرعتم نهایت میرسه 470 طبیعیه؟
روز که مهم نیست! شب میر ی ن ه
شب باید چقدر باشه (البته 10Gگرفتم) ؟نقل قول:
من قبلا 128 شبانه رایگان میگرفتم تو روز 300 تا بود تو شب 250تا 280 البته بعضی شبا
قبلاً واقعاً عالی بود