عیبی یوخ، عیبی یوخ:n11:نقل قول:
ایشاللا فردا نصب کن، بیا یه توصیفی بکن سیستمت را ای گرانقدر!:n12:
عیبی یوخ، عیبی یوخ:n11:نقل قول:
ایشاللا فردا نصب کن، بیا یه توصیفی بکن سیستمت را ای گرانقدر!:n12:
سلام دوست عزیز ببخش نظر میدم اگه توان مالی باند هایی که آقا حمید میگن رو دارید خب تا استفاده نکردید ببرید و عوضش کنید 718 معمولی رو من بدون آمپ شنیدم روی پخش پایونیر تا ولوم 15 بیس رو زیاد میکرد و از 15 به بعد بیس ثابث بود و صدای زیر بالا میرفت که کم کم کیفیتش رو از دست میداد البته صدای یه 718 معمولی با آمپ رو هم شنیدم بیس های حقی میداد و آمپ طوری تنظیم شده بود که بیشتر بیس بده که اونم پخشش پایونیر بود ولی خب یه تنظمی متعادل فکر کنم صدای جیغشون رو به قول بچه ها دربیاره ولی به نظرم با آمپ میشه خوب تنطمیش کرد که رضایت بخش باشه .نقل قول:
من یه رفیق دارم توی فروشگاه صوتی و کلا از اطرافیانم که بار ها ازشون شنیدم 718 معمولی بهتر از ex بوده . به برچسب و مارک مدل هم اطمینان نکن ببین فروشنده چجور آدمیده . گرچه الان همه چینه ..
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
سلام.کسی قیمت روز و دقیق A5602 و 5500 روداره؟
الان که دیگه دسترسی به تهران ندارمنقل قول:
جنس رو اورده با خودش دوستم.
فکر کنم دیگه بی فایده باشه,باید یه جوری باهاش کنار بیام ولی نمیدونم چطور...
از نمایندگی اصلیه کنوود خرید کرده.
عیبی نداره
این همه ضرر روی گوشی دادیم,اینم از سیستم
همیشه میگن روی یه چیز وقتی وسواسی عمل کنی,گند میزنی,ولی نه همیشه.:n01:
یکی از ضررهای audiophile بودن هم چیزاست!!!
حالا یه مدتی با یه سری ترفند و تنظیم باهاش میسازم.
باید خودم بشونم,شاید به دلم بود!!والا:n13:
درودنقل قول:
۵۶۰۲ مدل جایگزین آمپ ۵۵۰۰ هست!
حول و حوش ۲۸۰ تومن!
باراهنمایی دوستان ومطالعه تاپیکها(که خیلی چیزا یادگرفتم) تصمیم گرفتم یه کواک hcx690 و آمپ 5602 تهیه کنم.اگه لطف کنید وبگید برای نصب اینا چه چیزایی لازمه باچه مشخصاتی ویه قیمت حدودی ممنونتون میشم.پخشمم 3650هست
والا من با چسب چسبوندمش از روز اولشم محکمتر شد :n02:نقل قول:
ولی بهرحال حیفه بشکنه مواظبش باش
سلام دوستان
یه لطفی کنید منو راهنمایی کنید ،من با بودجه 700-800 تومن چه باند و ضبطی ببندم که یه صدای قابله قبول بده ؟ میخوام فعلا" بدون آمپ و ساب ببندم ، لطفا" مدلی باشه که من بعدا" خواستم ساب و آمپ بندازم بتونم از هر جفتش ( ضبط و باند ) استفاده کنم . ممنونم
باسلام
اگه پخش فابریک L90 روبردارم ویه هدیونیت Alpine cde-141E بزارم باهمون ترکیب(منظورم اینه که به باندهادست نزنم)،آیاکیفیت صدا بهترمیشه یافرقی نمیکنه؟لازمه که بگم درحال حاضر کیفیت صدابدنیست ولی چونکه فلش خورنیست میخوام عوضش کنم.
آقا حمید گل خیلی خیلی ازت ممنونم بابته راهنماییهات.اما خداییش الان نمیتونم اینقدر هزینه کنم برای آمپ.میتونم قرض کنم،اما ترجیحم اینه که به جای این که این پولو واسه دل خودم قرض کنم و خرج کنم،دم عید خرج زن و بچه کنم.نقل قول:
اینه که فکر کنم نهایت 300 تا 400 آخرش،اونم دو قسط و ... میتونم هزینه کنم.
فقط میخوام بدونم من اگه 6604 پایونیر یا m846 کنوود رو بگیرم،هم تو قدرت هم تو کیفیت،هم واسه ساب و هم باند،از اون ام بی آگوستیک 7500 که داشتم بهتر جواب میدن یا نه؟اگه آره که کدومو بگیرم و اگه نه یه مدل بهتر لطفا معرفی کنید.مثل 8604 یا همون 9004 جی وی سی یا حتی 56020 با 8105 یا هر چیز خوبه دیگه که خودتون میدونین.نو یا دسته دوم.
از لطف شما بسیار ممنونم و از این همه مزاحمت شرمنده