سلام دوستان ماه پیش یه سرویس 7گیگ 1 ماهه به قیمت 26000 تومان + نیترو 5 روزه به قیمت 6000 تومان و فشفشه 50 گیگ 30 روزه به قیمت 33000 تومان که جمعا مبلغ 65000 تومان:n15: شد را به ناچار :41: خریداری کردم
تاریخ اتمام فشفشه را فراموش کرده بودم که امروز بود و 10 گیگ حجم فشفشه داشتم که سوخت :41: ولی حجم سرویس اصلی ام که 7 گیگ بود چون نیترو خریده بودم و 5 روز هم به پایان سرویسم مونده نباید میسوخت که یدفعه اینترنتم قطع شد و تو پنل حجمم را منفی 15- گیگ نشون داد در صورتی که 7 گیگ حجم اصلی سرویس را هنوز مصرف نکرده بودم و هنوز 5 روز هم به اتمام سرویسم مونده
زنگ زدم پشتیبانی گفت
سیستم ما اشتباه نمیکنه و خیلی دقیقه و فقط پنل برای ما ملاکه و شما بیشتر از 50 گیگ فشفشه تون استفاده کردین:n04: که بقیش را ازحجم اصلی سرویستون کم کرده
گفت من دارم تو سیستم میبینم شما 60 گیگ دانلود کردی:n04:
من ناراحت شدم و بهش گفتم مگه سیستم شما به من اجازه میده بیشتر از 50 گیگ دانلود کنم ؟؟؟ اصلا فشفشه ای که خریدم 50 گیگی بوده ... و بهش گفتم تازه 10 گیک از فشفشه من هم سوخته :41:
قبول نکرد و گفت سیستم ما دقیقه:n15:خلاصه دارن تو روز روشن دزدی میکنن :n21:
بهشون گفتم به سازمان تنظیم مقررات رادیویی ازتون شکایت میکنم و دیگه تمدید نمیکنم و تخلیه میکنم ... که قطع کرد ...
تازه من 5 ساله های وب دارم و 6 ستاره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هستم که با من اینطور برخورد کردن وای به حال تک ستاره ها:n15:
جالبه ماه قبلش هم در نمایشگاه یه فشفشه ازشون خریدم و پولش را نقدا کارت کشیدم بعدش تا
10 روز فعالش نکردن:n15:بعدش وقتی فشفشه را فعال کردن اون مبلغی که من در نمایشگاه نقدا پرداخت کرده بودم را در حسابم به صورت منفی و بدهکار زده بودن:n04: بعد زنگ زدم پشتیبانی گفت شما سرویس جدید بخر و اون مبلغ منفی و بدهکاری که 30000 تومان بود را هم پرداخت کن بعد ما به حسابت اضافه میکنیم
بعد باهاش خرید کن فقط ببینین چه سیاست های کثیفی دارن برای گرفتن پول زور از مشترکینشون:n15:
دوستان عزیز یه
ISP خوب که دزد نباشه و
شبانه رایگان داشته باشه قیمتاش هم معقول باشه بهم معرفی کنین به نظرتون ISP های زیر کدامشون بهترن ؟
مخابرات
شاتل
پارس آنلاین
صبا نت
آسیا تک
پیشگامان
و ...
ممنون میشم راهنمائی کنین
:n40: