نخیرنقل قول:
خدا لعنتشون کنه
3 ماه کلی دانلود کردم
ولی دیگه تموم شد :n28:
Printable View
نخیرنقل قول:
خدا لعنتشون کنه
3 ماه کلی دانلود کردم
ولی دیگه تموم شد :n28:
بله، منم باغمیشه م و وضع همینه! دو روزه که همینه!نقل قول:
ممنون که تایید کردید!:n16:نقل قول:
ولی یه دوستی دارم که همین دیروز جشنواره خریده (البته از خود مرکز مخابراتی و نه از همارا) و مشکلی نداره و 450 رو دانلود می کنه!
خیلی متعجبم!
مگه این جشنواره تموم نشد؟؟نقل قول:
نه، آقا. خودشم باورش نمیشد. گفتن تا طرح یا جشنواره بعدی، این امکان برقراره!:n02:نقل قول:
البته وقتی خواسته 6 ماهه تمدید کنه، گفتن نمیشه!:n02:
Ping من از گوگل با خط مخابرات
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت سنج من از مخابرات
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوباره باهاشون صحبت کردم. خداوکیلی حدود 30 دقیقه با 3 تا کارشناس مختلف صحبت کردم.
دوستان باور کنید بعضی هاشون حتی خبر ندارن که مشکل هست و یکیشون با تیم ویور اومد و توی کامپیوتر خودم وضعیت رو دید!
بی زحمت اونایی که دسترسی دارن و اطلاع هم دارن در این زمینه باهاشون صحبت کنن و پیگیری کنن.
یکیشون ( آقای شهریاری ) گفت شاید تا یکی دو روز هم حل نشه!
با همین جناب شهریاری صحبت که کردم، گفتم سرویس وی آی پی ماکس نت 98 تومنه که 350 رو میده یا دیسکاوریش که 68 تومنه 260 رو میده، پس شما فکر نمی کنید با این وضع کاربری براتون نمی مونه؟
در جواب گفت: امکان نداره این سرعت رو شبا بدن. بیشترین سرعت شب رو مخابرات میده!
از دوستان مکس نتی هم خواهش میشه در مورد دانلود شبانه شون نظر بدن! ( البته تا حالا یه نفر تایید کرده که شب و روزش فرق نمی کنه ولی از کاربرای خودش می خوام بشنوم )
شرمنده که طولانی شد:n16::n12:
سرویس ایشون رو می بینید؟نقل قول:
ایشون همون دوست بنده هستن که دیروز ثبت نام کردن و توی همین مرکز مخابراتی منن و هیچ مشکلی هم از لحاظ نصف شدن سرعت ندارن و من ازشون خواستم اسپیدتست بذارن!
سرعت روز و شب هیچ تفاوتی نداره مال من شبا بیشترم هست سرویس دیسکاوری دارم روزا 230 و شبها با 250 ثابت و با تک لینک دانلود میکنم،وی آی پی هم داشتم همون سرعت رو میداد.نقل قول:
Sent from my C6602 using Tapatalk 4