deleted deletedنقل قول:
Printable View
deleted deletedنقل قول:
سلامنقل قول:
دقیقا تایید میشه یه فشفشه فعال کردم ساعت 7 شب دیگه اصلا وصل نمیشد یا اگر میشد سرعت حداکثر 20Kبود:n04:
مودم رو خاموش کردم فردا صبح ازش استفاده کردم حیف پول که به اینا بدی
سلام
دوستان یه مشکل عجیب واسم پیش اومده !
من اکانت 1 ساله دارم و 15 هر ماه حجم اضافه میشه
15 این ماه هم 3 گیگ اضافه شده بود ! الان که رفتم تو سایتش زده حجم شده تموم شده !!!
از طریق قسمت گزارش کارکرد از 15 آذر تا 26 آذر زدم و نشون داد که 1 گیگ مصرف شده :|
مشکل از چیه ؟ :|
در چه روزی سرویستون رو خریدید؟15 ماه نبود زمان خریدتون؟نقل قول:
94/12/15نقل قول:
الان زنگ زدم بهشون ! گفتن که زمانشو عوض کردن و از 10 هر ماه حجم اضافه میکنن :|
جالبه که در تاریخ 13 آذر حجم من تموم شده بود و 1 گیگ اینترنت خریدم ! و 15 ام 3 گیگ اضافه کردن ! الان نمیدونم چجوری شده که میگن از 10 ام شارژ شده !
کلا گیج شدم !
از تاریخ 9/10 تا 9/26 که میزنم 4.7 گیگ نشون میده !
سلام دوستان
یه چند تا سوال داشتم از کسایی که های وب دارن :
1- پینگ چطوره ؟
2- قطعی داره یا نه ؟
3- سرعت در شب و روز چطوره ؟؟
4- پکت لاست داره ؟
5-این بسته قرمز 3 ماهه 90 گیگ جالبه. دوستان نظری ندارن ؟:n13::n13:
6- من می خوام از پارس آنلاین بیام این جا ارزش داره ؟ از وقتی که پارس آنلاین بسته 10 گیگ رو برداشته ، یا باید 6 گیگ بگیری بعدش جدا ترافیک بخری یا این که بری سراغ 20 گیگ. حد وسط نداره و 20 گیگش ماهی 50 تومن می شه . 3 ماهه 90 گیگ 100 تومن خیلی به صرفه تر هست . پیشنهاد گرفتن سرویس های رو وب می دید یا نه ؟
اهواز مرکز گلستان هستم. (اگه کسی تو منطقه گلستان بود بگه )
ممنون:n40::n40:
۱ پینگ افتضاحهنقل قول:
۲ قطعی کم داره
۳ سرعت خوبه در کل من ۱۶ مگ داشتم ولی خطمو دو مگ بسته بودن الان با پارس شانزده مگه خطم های وب میگفت نمیکشه
۴ به شدت پکت لاست داره مخصوصا شبا اصلا نمیشه بازی آنلاین زد
۵ این بسته قرمز و سفید هم فقط واسه مشترک جدید هستن و فقط یک بار میشه خرید،(مثل سرویس یک ساله چهل گیگ پارس آنلاین که چهل هزار تومنه) بعد باید با قیمت های تخیلی سرویس بگیری از همه شرکتا گرونتر و آشغالتره های وب
من از های وب اومدم پارس آنلاین،پارس آنلاین خیلی از های وب بهتره، ولی شخصا ایرانسل رو به همه ترجیح میدم همه چیزش عالیه
در یک جمله بهت بگم که هرگز این اشتباه رو نکن که از پارس آنلاین بیای های وب و تمام!!!نقل قول:
همین الان اینترنت 16 مگ های وب سرعت دانلود از سرور خارجی 700 کیلوبایت .
1- پینگ عجیب و غریب. همبن الان پینگ 193 هست به طور متوسط .
2- قطعی قبلا تا دلت بخواد داشت ولی الان خیلی بهتر شده نسبت به قبل طوری که دیگه احساس نمی کنیم مشکل اصلی افت سرعت هست که پدر آدم رو در میاره
3- نوسان سرعت وحشتناک در اینترنت های وب که فکر نکنم تو هیچ سرویس دهنده دیگه اینترنتی در ایران باشه . صبح با سرعت نزدیک به دو مگ دانلود می کردم الان شده 700 کیلوبایت . سرعت تو اول صبح یعنی از 12 شب تا اولای صبح خیلی خوبه چون کسی نیست پای دانلود اون موقع ولی !!! از ساعت 10 صبح به بعد به خصوص از 5 تا 7 بعد از ظهر آدم اذیت میشه ( واسه من بیش ترین زمان افت سرعت همین زمان هاست)
4- پکت لاست راستش تا حالا فکر کنم یکی دو بار در حد 100 درصد تجربه کردم :n02: یعنی خیلی کم اتفاق افتاده
فقط پینگش هست که دو پینگ و سه پینگم کرده:n02: گفتم که همین الان 193 پینگم هست
تنها و تنها نکته مفیدش همین فشفشه هاش هست که اونم معلوم نیست بیارزه یا نه .همین الان خرید ترافیک از پیشگامان ارزون تر از های وب هست
5 - خر همونه فقط افسارش عوض شده . خیلی دل خوش به اینا نباش:n02: ازدینامیت و اقیانوس و قرمزش رو داشتم تا الان که 16 مگ دارم . همش یه یکیه . بالا بری پایین بیای آخرش های وبه :n02: به قول دوستان بای وب :n08:
6- چون این جا کلا پارس آنلاین سرویس نمیده نظری در موردش ندارم . ولی اگه من دست خودم بود و می تونستم در جا های وب رو تخلیه می زدم :n37:
:n33:
*** های وب قبلا ارزون بود یه کم گرونش کرد به جای این که ارزون کنه( بعد اون قضیه ارزون کردن سرویس های اینترنت که دو ماه ملت رو معطل کردن) ولی همین که سرعتش هی بالا پایین میشه آدم رو عصبانی می کنه.
هر کس میخواد زودتر پیر بشه بیاد های وب :n02:
700 مگ سرعت?نقل قول: