منم طرح یک مگ نوروزی گرفتم سرعتش شب ور وزش 240 250 هه دیشبم برای تست دانلود شبانش گذاشتم نزدیک پنج گیگ گرفتم اگه همیشه سرعت اینجور بمونه عالیه اما میدونم که نمیمونه احتمالا خواستن چند روز اول حالی به ملت همیشه در صحنه بدن
Printable View
منم طرح یک مگ نوروزی گرفتم سرعتش شب ور وزش 240 250 هه دیشبم برای تست دانلود شبانش گذاشتم نزدیک پنج گیگ گرفتم اگه همیشه سرعت اینجور بمونه عالیه اما میدونم که نمیمونه احتمالا خواستن چند روز اول حالی به ملت همیشه در صحنه بدن
من الان 1 مگ اداری دارم. سرعت دانلودم تقریباً همیشه بین130 تا 150 کیلوبایته.نقل قول:
تا اونجا که من میدونم، مزایای آی پی استاتیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هستن.نقل قول:
در مورد سرعت دانلود شبانه، من اصلاً 128 رو در نظر نگرفتم. اما 2 مگ و 1 مگ هر دو به 512 کاهش پیدا میکنن و 512 هم که همون 512 میمونه و سرعت دانلود هر سه در ساعات رایگان حدود 50 تا 70 هست که در مورد 1 مگ و 2 مگ با ترفندهایی قابل افزایشه.
هزینه استاتیک معمولا 10 تومن هستنقل قول:
نوشته شده توسط pcgamer
تو صفحه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برو یک قسمت داره ماله ای پی استاتیک هست .بیشتر از این نمی دونم تا بقیه دوستان جواب بدن .می شه بگید ای پی استاتیک ب جز امنیت بالاتر چه تفاوتی داره با ای پی دینامیک و هزینه هاش چقدر بیشتره؟
البته بستگی ب نوع اشتراکی هم ک می گیرن داره مثلا 1 مگ باشه یا 128 و اینم اضافه کنم ک قیمت ها adsl خیلی بهتره ب نظرم گیگی 2500 ولی مبین نت 8 تومن
ip دینامیک مثل یه ادرس پستی متغیر می مونه یعنی هروقت که به نت وصل میشید ادرس شما تغییر می کنه اما استاتیک مثل یه ادرس پستی ثابت هست که هر کس در هر زمانی بتونه شما رو پیدا کنه
مثلا ip یه سایت باید استاتیک باشه وگرنه ..... یا اگه شما تو ادارتون دوربین مداربسته داشته باشین و بخواین از خونه دوربین ها رو چک کنید باید ادارتون یه ip استاتیک داشته باشه که شما بتونید پیداش کنید و بهش کانکت بشید
آقای محترم که پست های من رو پاک می کنی
اگر شرکت مبین نت اسپانسر اینجاست راحت بگید نه اینکه پست من در مورد سرعت دانلود شبانه رو پاک کنید
منم هیچ علاقه ای به نوشتن ندارم
وقت اضافی هم ندارم
فقط زورم میاد اینجا کسی گول بخوره و ADSL رو بذاره کنار بیاد مشترک مبین نت بشه!
منم کاملاً مجبورم وگرنه صد سال پارس آنلاین رو ول نمی کردم واسه مبین نت
سرعت دانلود شبانه من با اشتراک دو مگ حدود 15 کیلوبایته
حالا بعضیا با اشتراک یک مگ با سرعت 150 دانلود می کنن یا یکی می گه که شبا سرعت دو مگ رو میارن روی 512 والا جالبه
سر ملت کلاهم می ذارن دیگه کلاه گشاد نذارن والا زور داره
دوست عزیز اینجا کسی با شما دشمنی نداره مبین نت هیچ وابستگی به این انجمن نداره خیال راحت من خودم از مبین نت راضی نیستم:n02:نقل قول:
قیمت های مبین نت واقعا مزخرفه منم اگه مجبور نبودم هیچ وقت پارس آنلاین رو ول نمیکردم مبین بگیرم
آخه چرا پست هارو حذف می کنید چرا نمیذارید حرفشو بزنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:n23::n23::n23::n23::n23:: n23::n23::n23::n23::n23::n23::n23::n23::n23:
دوست عزیز شما نگران نباش. هیچ کس ADSL رو ول نمیکنه که وایمکس بگیره. هر کی وایمکس داره (مخصوصاً مبین نت)، به دلیلی مجبوره (یا به دلیل سفر به شهرهای مختلف یا در دسترس نبودن ADSL). یه زمانی قیمت های مبین نت با ADSL قابل رقابت بود، اما الان خیلی بد شده. نمیشه این قیمت رو فقط به خاطر سیار بودنش توجیه کرد.نقل قول:
از دیشب مبین نت من قطع شده الانم هر کاری میکنم وارد صفحه مشترکین بشم میگه اطلاعات ورود غلطه کسی امروز همچین مشکلی داشته؟