حامد جان شما لطف داري.نقل قول:
از من ميشنوي هميشه آمپليفاير خوب و قوي انتخاب كن. ضرر نميكني
9604 بگير .ميدونم دستت بسته هست و مشكل مالي داري ولي يكبار هزينه كردن ارزش كمي مقروض بودن رو داره.
:n12::n02:
حامد جان شما لطف داري.نقل قول:
از من ميشنوي هميشه آمپليفاير خوب و قوي انتخاب كن. ضرر نميكني
9604 بگير .ميدونم دستت بسته هست و مشكل مالي داري ولي يكبار هزينه كردن ارزش كمي مقروض بودن رو داره.
:n12::n02:
اولا بسیار ممنون که جواب دادی.خیلی خوشحال شدم.فکر کنم یه چند روزی نبودی.
این 9604 که فرمودین،حدوده قیمتی دارین؟از همه گزینه هایی که نام برده بودم سر تره؟ختی مثلا 2 تا 2 کانال مثل 8501 و 5602؟
من قبلا ام بی آگوستیک 7500 داشتم.اینکه میگین چینی و منفرقه نگیریم،یعنی همه این گزینه ها،حتی 6604 یا 846 از این آمپ قبلی من بهترن؟چه تو کیفیت و چه توقدرت؟بهتر ساب و باند رو راه میندازن؟
آقا حمید اینجا فرمودین که
دوست عزيز من خودم قديم 6975 داشتم. 718 قديم هم شنيدم ولي الان واقعا صداشون بد شده.
یعنی این جدیداشون بد شده یا اینکه اون قدیمیهاش هم دیگه جلو اینا حرفی واسه گفتن نداره؟یعنی من که 6975 اصلی رو از سال 86 دارم در حد 1073 یا هرتز 690 یا همین 609 نیست؟
سلام آقا حمید.بالاخره بعد از کلی بالا پایین کردن مطالبو .... تو این سایت،به یه سیستم دلخواه رسیدم.ممنون میشم نظر بدین و راهنمایی کنین و همچنین قیمت.
يك جفت كواكسيالCo 609
يك جفت كواكسيال هرتز 690
يك جفت كامپوننت MX165
MX12plus ساب
يك آمپليفاير 4 كانال گليدن ML 75.4
یه آمپ 2 کانال برای ساب
پخش هم موندم فقط،دلم با آلپاینه با پروسسور مثل x305 ،9835،9887... یا پایونیرهای رده بالا مثل 80prs,p80...اما میبینم شما از کنوود خیلی بیشتر تعریف میکنی.
این سیستم کییفیتی میشه یا قدرتی؟و میشه ست بهتر از این هم جمع کرد؟
سلامنقل قول:
با اجازه حمید اقا
ببینید دوست عزیز دو جفت کواک بستن با یه ساب زیاد جور در نمیاد......
تاره باید کواک ها از یه مدل یا نهایتا از یه برند باشن تا جنس صداشون شبیه هم باشه...
امپ ml75.4 هم دو جفت کواک که فرمودید رو جواب گو نیست ....
بهتره بجای دو جفت کواک یه کامپ خوب بگیرید با یه امپ استریو قوی تر
سلام من پخش پایونییر دارم با 1جفت باند 718 ای ایکس
یه آمپلی کنوود هست kac 5203 دست دوم
آمپلی خوبی هست ؟ چقد می ارزه ؟
حمید جان متاسفانه دیر پاسختو دیدم و 3602 را برای T6C693 خریدم؟ خیلی اشتباه کردم؟ راهی نداره که صدای خوب بهم بده؟ مثلا چه میدونم گین رو زیاد باز کنم یا بریج ببندم؟؟؟نقل قول:
5602 حدود ۱۱۰ تومن گرونتر بود و من نمیخواستم اینقدر هزینه کنم، چیز ارزونتری هست که من ببرم اینو عوض کنم، تا ۲۰۰ تومن نهایت میتونم هزینه کنم.
راستی برای این سیستم کوچولوی ما چه پکی پیشنهاد میکنید؟
سلام بله گرفتاریهای آخر ساله دیگه.:n02:نقل قول:
9604دقیق ندارم. ولی فکر کنم حدود 560-70 باشه.فردا میتونم سوال کنم.
با توجه هب 4*130 واتی که خروجی میده به نظر من هم برای اسپیکر و هم بریجش برای ساب خوبه.
بله MB متفرقه هست.
ببین دوست من 6975 ژاپنیش خیلی بیس خوبی میزد . البته با 125 وات وردی. ولی تیوتر و میدرنج خوبی نداشت. البته به زمان خودش خیلی خوب بود. منتها هرچقدر جلو میریم برندهای متنوع تری میاد تو بازار که جایگزین اسپیکرهای قدیمیتر میشن.نقل قول:
اگر شما 6975 رو داری و تمیزه و نمیخواهید هزینه کنید. یه آمپلیفایر 5602 براش بگیرید و از حجم بیس لذت ببرید.البته 86 ها جزو سری اول و قدیم نیست. 80 به پائین مقصود هست.
من هم با حسین جان موافقم. دو جفت اونم از دو برند کار اصولی و صحیح نیست.نقل قول:
شما هرتز رو حذف کن.Co رو هم همینطور.
به نظر من دو جفت MX165 جفتی 360 تومن+ امپ 75.4 قیمت 520 تومن+ساب MX 12 هم 253
برای پخش درسته آل÷این خوبه ولی بارش نیامده که.مگر دست دوم.ولی کلا آلپاین فرکانس پائین رو خوب نمیزنه.برای کسانی که خیلی دنبال های رنج هستند خوبه.من با توجه به سلیقه ای از اغلب بچه ها سراغ دارم همه دنبال بیس پر و سنگسن هستند. لذا کن وود واقعا خوب جواب داده.
برای 718 یه خورده کمه ولی بد نیست.قیمت ندارم.نقل قول:
تو pmکه داده بودید عرض کردم خدمتتون.نقل قول:
من برام سواله که چجوری اقا حمید ماشالله سنشون به ما جوونتر ها نمیخوره(البته خودشون جوون هستندهاا) اما میدونند ما جوون ها دنبال چه نوع صدایی هستیم.
به هر حال واقعا تشکر از لطفشون
راستی دوستان امروز به کمک اقا حمید سیستم زیر به دستم رسید ، فردا میرم برای نصب ، امیدوارم یه بیس سنگین و حال بده ای بهم بده ، حتما نظر خودمو فردا اعلام میکنم:
1 - kenwood 7056
2 - co 609 coaxial
3 - audio system MLine 75.5
راستی دوستان دوتا سوال :
1 - در آینده که دوباره پول اومد دستم اول کامپ بگیرم یا ساب یا خازن یا تیوتر؟ بهترین مدل ساب و کامپ و تویتر و خازن که به این سیستم بخوره چیه؟امپ مونو برای ساب چی بگیرم؟
2 - تفاوت مدل های dab و bt و btl مدل 7056 کنوود چی هست؟
فدای خودت :n11::n02:نقل قول:
آره 3 سالی هستش شایدم بیشترتر:n06:
دقیقا.از پخش و آمپلی و اسپیکر و ساب اصلا نزن که پشیمون میشی.(مگه چیز دیگه ای هم موند:n02:)
پس پیش پیش مبارکه :n01: