salam aziz xbox man game haye taza ro baz nemikone ba dvd boot ham baz nemikone update ham kardam baz nemikone bayad chi kar konam komakam kon
salam aziz xbox man game haye taza ro baz nemikone ba dvd boot ham baz nemikone update ham kardam baz nemikone bayad chi kar konam komakam kon
من که تا حالا مشکلی نداشتم و هر بازی خواستم خریدم و بازی کردمنقل قول:
اما فکر کنم اساتید بهتر بتونن جواب بدن
یا باید pal باشه و یا freeنقل قول:
باتشکر
منظور اینه مثلا ریجن دستگاه pal باشه باید بازی هم pal باشه یا فرقی نمیکنه ؟
اولا که دوست عزیز قربون دست و بالتون دیگه پستی با زبون فینگیلیش نزنید که جواب داده نمیشه!نقل قول:
دوما مدل درایوتون چیه؟
سوما به نظر من شما یه اپدیت بزنید درایو کنسول را تا بدون مشکل هر نوع بازی را اجرا کنید
نه نداره ، فقط و فقط روی PC .نقل قول:
این موردی که شما فرمودید بازی نیست ، بلکه شبیه سازه برای آموزش و این حرفها .
---------- Post added at 04:04 PM ---------- Previous post was at 04:04 PM ----------
خیر نمیشه . . . .نقل قول:
---------- Post added at 04:05 PM ---------- Previous post was at 04:04 PM ----------
دستگاه که پال باشه ریجن بازی یا باید پال باشه یا ALL یا همون ریجن فری . در غیر این صورت بازی رو دستگاهتون اجرا نمیشه .نقل قول:
سلام
من تاحالا کنسول نداشتم و جدیدا به فکر خریدن نسخه الیت xbox360 افتادم.اگر اخطاری چیزی هست که باید بدونم لطفا بهم بگید.در ضمن من تاپیک رو خوندم ولی با اینحال جواب این سوالا برام نا مفهومه :
1-باتری دسته ی بازی چه جوریه؟قابل شارژه؟شارژرش هم باهاش هست؟اگه بخوایم دسته دوم هم بخریم باید باتریش رو هم جدا بخریم یا با هر دسته ی جدا باتریش هم هست؟
2-جریان داشبورد چیه؟ همون فیرمور نیست؟ آپدیتش هم باید کرد دستگاه رو؟ با مودم وایرلسم میتونم آپدیتش کنم؟
3-جریان اکانت gold یکماهه که با خود دستگاه میاد چیه؟به چه درد میخوره؟
4-جریان آداپتور و region چیه؟ اگه بخوام دستگاه رو از یک فروشگاه اینترنتی بخرم به نظرتون اشکالی داره؟
5-گرمای نسخه ی الیت چقدره؟لازم هست براش فن اکسترنال جدا خریده بشه؟
6-شنیدم که همزمان با چهار تا دسته میشه این بازی رو چهار نفره بازی کرد.خب یعنی چه جوری؟یعنی صفحه تلویزیون چهار قسمت میشه یا باید رو چهار تا تلویزیون جدا بازی کرد؟
7-آیا کابل HDMI تو جعبه نسخه الیت هست؟
یه سوال دیگه هم برام میمونه : به نظرتون بازی کردن با کامپیوتر به خاطر وجود موس راحت تر نیست؟
نه عزیز مثل اینکه fsx برای ایکس باکس متاسفانه وجود ندارهنقل قول:
باطریه قابل شارژ هم داره ، ولی نخرید که آشغاله من ازش 20 ساعت هم استفاده نکردم خراب شد ، بردم مایکروسافت برای گارانتی یه دونه نو بهم دادند باز بعد از 20-25 ساعت خراب شد بردم باز دادم گارانتی تا ببینم این بار چی میشه .نقل قول:
1-باتری دسته ی بازی چه جوریه؟قابل شارژه؟شارژرش هم باهاش هست؟اگه بخوایم دسته دوم هم بخریم باید باتریش رو هم جدا بخریم یا با هر دسته ی جدا باتریش هم هست؟
داشبورد اون بخشیه که شما میبینی !!!!! و البته فرمور هم هست . ولی به فرمور هم درایو داره که شما نمیتونید ببینید .نقل قول:
2-جریان داشبورد چیه؟ همون فیرمور نیست؟ آپدیتش هم باید کرد دستگاه رو؟ با مودم وایرلسم میتونم آپدیتش کنم؟
برای لایو بازی کردن.نقل قول:
3-جریان اکانت gold یکماهه که با خود دستگاه میاد چیه؟به چه درد میخوره؟
اگر خارج از ایران هستید نه ، اگر داخل هستید بنده اطلاعی ندارم .نقل قول:
4-جریان آداپتور و region چیه؟ اگه بخوام دستگاه رو از یک فروشگاه اینترنتی بخرم به نظرتون اشکالی داره؟
نه لازم نیست .نقل قول:
5-گرمای نسخه ی الیت چقدره؟لازم هست براش فن اکسترنال جدا خریده بشه؟
توی بعضی بازی ها بله ، روی Ps2 هم اگر بازی کرده باشید اینطوری داشت ولی با مولتی تپ .نقل قول:
6-شنیدم که همزمان با چهار تا دسته میشه این بازی رو چهار نفره بازی کرد.خب یعنی چه جوری؟یعنی صفحه تلویزیون چهار قسمت میشه یا باید رو چهار تا تلویزیون جدا بازی کرد؟
قبلا بود ، دیگه نیستنقل قول:
7-آیا کابل HDMI تو جعبه نسخه الیت هست؟
بازیهاش رو که از تو ایران میخریم رو که نمیخواد کرک کرد؟
کرک مال کامپیوتره نه کنسول .نقل قول:
کنسول در حالت افقی بیشتر داغ میکنه یا در حالت عمودی ؟؟؟؟