آیپی خودش ست میشه رو اینترنتون از طرف مبین نتنقل قول:
Printable View
آیپی خودش ست میشه رو اینترنتون از طرف مبین نتنقل قول:
منم 217 مگم از اول نبود یعنی نوشته استفاده شده ولی من حضور ذهن ندارم شاید استفاده کرده باشم .می شه بپرسم چرا تمدید نکردن باتون ؟اشتراک 2 مگتون سرعتش چند بود هم روزانه هم شبانه و چند ماه بوده ک تمدید نشده ؟نقل قول:
خدا چه رحمی به من کرد که دقیقاً روز قبل از گرونی طرح ها ۶ ماهه تمدید کردم طرح ۲ مگ قدیمیم رو !!نقل قول:
شمارتو برام ارسال کن بهت میگم چیکار کنی ، اگه خودت بلدی برو قسمت network connection ها و کانکشنی که وصله اونجا میبینی بعد باید کلیک راست کنی روش و properties بزنی بعد اون پایین ۲تا جای تیک هست ، اولیش اینکه اگه کانکشن وصل بود اون ۲ تا کامپیوتر رو نشون بده ، که به طور پیش فرض تیک نخورده و شما باید تیک بزنینقل قول:
این کارو قبلا کردم اصلا این کانکشن برای من وجود نداره :n02: یکی از دوستان هم ب جز این روش سه روش دیگه هم گفت اونا هم جواب نداد .مرسی فکر نکنم بشه کاریش کرد شاید کارت شبکه رو در اوردم تو ی اسلات دیگه زدم مشکل از ی جا دیگس .یا ویندوزو ریپر کردم شایدم ویندوز 7 ریختم . ولی واقعا این کانکشنه خیلی مهمه وقتی نباشه می فهمید کافیه 2 روز hiden کنیدش قدرشو می دونید:n02::n03:نقل قول:
ادیت : درست شد بالاخره چقدر اذیتمون کرد ی جورایی ویندوز قاطی کرده بود با قطع کردن اتصالات مودم و وصل کردن مجددشون اومد اون پایین ! ممنون از همه دوستان که یاری کردن :n12::n16: دمتون گرم
مثل اینکه باید دیگه از طرح رو با قیمت های جدید برداشت البته من بعد از اعلام قیمت های جدید 2-3 بار طرح 2 مگ رو با همون 16 تومن سابق تمدید کردم سرعت روزانه حول و حوش 200 کیلو بود شب ها هم به زور vpn و فیلتر شکن حدودا 3 گیگ دانلود داشتمنقل قول:
حالا که باید زورکی طرح رو با قیمت جدید بگیرم این طرح نوروزی واسم خبلی به صرفه ترهست
منم این چند روز خیلی قطعی داشتم.فعلا دو سه ساعته که ثبات داره.
+نقل قول:
شماها شبانه با حداکثر سرعت دانلود میکنید؟مثلا 512 رو با 64 و یک مگ رو با 128؟شبانه؟؟؟نقل قول:
بعد از 8 ماه که 2 مگ داشتم برای اولین بار طرح 1 مگ (نوروزی) رو انتخاب کردم. سرعتش برای من مثل همون 2 مگ هست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد از ساعت 8
من طرح 1 مگ رو دارم توی روز سرعتم 150 یا 160 هست ولی توی شب برای دانلود رایگان به 20 میرسه
من الان شب ها فقط 900 مگ دانلود میتونم بکنم
آخه چرا؟؟؟
لااقل 2 گیگ که باید بتونم هر شب دانلود کنم که
توی قم هم هستم
حرفتون درسته چون از طرف مبین نت یه ip منحصرد به شما تخصیص میدند ولی برای اینکه مودم فقط به همون ip کانکت بشه یه سری تنظیمات داره که بایست رو مودم انجام بدینقل قول:
من اون رو نمیدونم