دومین شبی بود که من دانلودم نصف شده!!!!!! ECO-512
Printable View
دومین شبی بود که من دانلودم نصف شده!!!!!! ECO-512
اینجوری که من دیدم سر ساعت 2 سرعت میاد پایین و سر ساعت 2:20 یه کم می ره بالا
از ساعت 1شب تا 7 صبح بعضی از سایتها از فیلتر در میان
به نظر من 2 تا علت می تونه داشته باشه
شاتل پهنای باند شبانه رو از طریق دیگه ای تامین می کنه
یا
از ساعت 7 به بعد فایروال متفاوتی روی شبکه فعال میشه
با توجه به اختلاف سرعتی که بچه ها میگن بیشتر احتمال میدم که گزینه اول باشه
این چه وضعیه دیگه . با سرعت 20 تا 23 دانلود میکنم ولی یه صفحه رو میخواد باز کنه خودشو جر میده ، خیلی وقتا هم تازه ارور میده . مثل همین الآن که حدودا 2 ساعت و خورده ای هست که یی30 رو باز نمیکرد . جالب اینه با گوشیم هم که میومدم یی 30 رو ارور میداد ، گفتم شاید واقعا ایراد ییدا کرده که الآن تونستم بیام . کلا انگار با یی30 و یوتیوب که من باهاشون خیلی کار دارم این مشکل داره .
مشکل از سایتهنقل قول:
کلا چند روز یه چیزیش میشه :31:
گروه فوق خرابکاری ویرانه چند روز پیش ادعایی کرده بودن که سندش رو زون گذاشته بود منظورت همینه؟نقل قول:
منم همین مشکل رو دارم سایت P30 رو نمیتونستم باز کنم...نقل قول:
دیشب بدتر از پریشب , فقط 350 مگ دانلود کردم با اکانت رپیدشر سرویس ECO-512نقل قول:
من دیشب 560 مگ با اکو 128...نقل قول:
دیشب نمیدونم چی شده بود چیزی دانلود نشد. صبح که بلند شدم دیدم اینترنت وصله ولی سرعت دانلود 0 و IDM فقط مینوشت Send / Get...
فهمیدم کار شاتله. یه دیسکانکت کردم و دوباره وصل شدم دیدم با سرعت 250 اسب بخار در ثانیه داره دانلود میکنه (250 کیلوبایت در ثانیه)
ساعت 6 صبح بود که من دانلودها رو گذاشتم و تا ساعت 7 صبح کمتر از 1 گیگ دانلود شد (900 و خورده ای...)
فکر کنم این نقشه جدیده شاتله که شبها کاری میکنه که باید قطع کنی و دوباره وصل کنی تا بشه دانلود رو ادامه داد.