سلام
سامسونگ رو توصیه نمیکنم
کنن SX240 بهترین گزینه هست که البته بیشتر از بودجه شما و حدود 810 میشه
سلام
سامسونگ رو توصیه نمیکنم
کنن SX240 بهترین گزینه هست که البته بیشتر از بودجه شما و حدود 810 میشه
ممنون نظرتون راجع به wx100 چیه ؟؟
اقا دیگه راهنمایی نبود؟
یه دوربین دست دوم Sony Alpha 380 خریدم به قیمت 800 تومن. الانم یه مشتری داره 900 تومن میخره.
به نظرتون با این قیمت بفروشم خوبه با نگهش دارم؟ دوربین خوبی هست؟
تو رنج 800 تا 1 تومن دوربین معمولی چی میشه خرید؟
مدب سونی نویزی هست و رنگ هاش اغراق شده
من امروز قیمت گرفتم SX240 رو دقیق 810 گفت :n02:
سلام
یه مقایسه ای بین
ixus 1100hs
ixus 500hs
ixus 125hs
ixus 240hs
میکنید؟
فرق های اساسی شون چیه؟
صفحه لمسی چه قدر به کار میاد؟
تو شب و نور کم کدومشون بهتر عمل میکنه؟
مشکل اصلی هرکدوم چیه؟
(برای استفاده ی مسافرتی نه حرفه ای)
مرسی...
سلام دوستان
از عنوان مشخصه که مشکلم چیه !:n02:
من قصد خرید یه دوربین را بعد چند سال دارم و بین این دو مدل برای خرید گیر کردم ! چیزی که من نیاز دارم بیشتر کیفیت عکس برداری بالا هست تا فیلمبرداری.
چندتا Review از سایت های مختلف قبلا خوندم و متوجه شدم که sx240 واقعا خوب عکس برداری میکنه و اکثر سایت ها از نمره 5 در عکس برداری به این دوربین نمره 4 دادن. از طرفی WX 150 را اونجوری که من متوجه شدم در ISO 800 عکس های بسیار خوبی میگیره ولی در باقی ISO ها خوب کار نمیکنه !
حالا میخواستم ببینم نظر کسانی که حرفه ای هستن و اهل فن در مورد این دو دوربین مخصوصا عکس برداریشون چیه و کدوم مدل را برای خرید پیشنهاد میدن؟
راستی اگر قیمت به روز هر کدوم را هم دارید لطفا اعلام کنید.
ممنون
سلام خدمت دوستان . من دوربین 1100d دارم خیلی زود گرد و خاک میگیره در حالی که لنز و هم باز نکردم . دادم سرویس کردنش ولی بعد از اون بعد از چند سری عکس گرفتن دوباره گرد و غبار گرفته . کسی میونه چرا ؟ و ایا نرم افزاری هست که بتونه گرد و غبار ها رو کاملا از عکس پاک کنه ؟ تشکر ...
سلامنقل قول:
SX240 با حدود 800 تومن
خوب بستگی به خودتون دارهنقل قول:
SX240 یه دوربین ببین و بگیر خوب , نه یه نیمه حرفه ای یا SLR
سلام شما چقدر هزینه میخاهید بکنید ؟ چی مهمه ؟نقل قول:
صفحه لمسی برای من مهم نیست اما ممکنه برای شما خوب باشه
تو شب هیچ کدوم !
فرق خاصی ندارن همشون مثل همن با یه تفاوت ساده یا پیکسل بیشتر دارن یا زوم.نقل قول:
صفحه لمسی یه تکنولوژی مسلما روی عکسهایی که شما میگیرید هیچ تاثیری نداره .
دوست عزیز دوربینهای کامپکت کنون توی شب زیاد خوب عمل نمیکنن .دوربینهای سونی به نسبت کنون توی عکاسی شب خیلی بهتره اونم تونور شبی که چراغ روشن باشه توش نه تاریکی مطلق سریWXمناسب .گذشته ازاین مگه شما چنددرصد کسهاتون تو شبه حیف کنون باسونی بخاطر شب عوض کنید.