زنگ بزن 195 شکایت کن 2 روزه جمع اوری میکنند براتنقل قول:
Printable View
زنگ بزن 195 شکایت کن 2 روزه جمع اوری میکنند براتنقل قول:
کیفیت های وب به شدت خراب شده چند بار در روز قطعی داره همشم میگن مشکل از مرکز مخابراتیه
دوستان متاسفانه وضع های وب خیلی فاجعس چپو راست قطعی یا صفحات خیلی دیر لود میشه به نظرتون شاتل چطوره از نظر سرعت و عدم قطعی؟
نقل قول:
برای
برای من 3 هفته طول کشید . آخر هم زنگ زدم تهدید به شکایت کردم 2 روز بعد تخلیه شد
مثلا میخوان انتقام تخلیه کردن کاربرا رو بگیرن و اذیت کنن
وگرنه قدیم که مشتری هاش زیاد بود یک خط دیگه داشتم درخواست تخلیه دادم 3 روزه تخلیه شد
اگر درخواست دادید ، دیگه لازم نیست با پنل کاری داشته باشید. تا فردا یا پسفردا دوباره زنگ بزنید ، بپرسین که آیا جمع آوری کامل انجام شده یا نه ،نقل قول:
چون برای منم بار اول که درخواست دادم تا دو سه روز هیچ کاری نکردن و حتی گفتن که همچین درخواستی ثبت نشده (!) پشتیبانی فوق العاده ضعیفی دارن(یه مشت احمق) ! باید اینقد تماس بگیرید و پیگیر باشید تا انجام بدن.
در نهایت هم جمع آوریه من حدود دو هفته طول کشید .
سلام دوستان
از تاریخ اتمام سرویس "های وب" من 1 روز گذشته
و دیگه نمیخوام ای دی اس ال بگیرم کلا
باید درخواست تخلیه بدم حتما؟
(از شنیدن اون اهنگی که اول پخش میشه واقعا متنفرم :n21: )
من از این قسمتی که زنه میگه بیزارم: به های وب خوش آمدیدنقل قول:
ببخشید ها ولی مثل سگ دروغ میگن به همه همین حرف رو میزنن و میگن از مرکز مخابرات هست بر پدر مادر دروغ گوشون لعنت.نقل قول:
من از قسمتی که میگه کلیه مکالمات ضبط میگردد متنفرم چون میخوام هر چی از دهنم در میاد به این اشغال ها بگم.
در کل برای تخلیه سریع باید به سامانه 195 شکایت کرد ازشون و بعد از 2 روز تخلیه میشه نیاز هم نیست زیاد به این ها اسرار کنید که تخلیه کنن 2 سوت تخلیه میشه وقتی شکایت میکنید.
نقل قول:
زنگ نزن خودشون بعد دو روز باهات تماس میگیرن که نمیخوای تمدید کنی در جواب هم بگو با این سرویس دهی آشغالتون عمرا,من که اینو گفتم دلم خنک شد,البته چند روز بعد تخلیه شد,فورجی ایرانسل بگیر هزار برابر از های وب بهتره همه چیش عالیه مخصوصا این بسته های نامحدود شبانش من تو یک ساعت حدود هیجده گیگ دانلود میکنم با نهصد تومن.
دوستان این سرویس پارس آنلاین به نظرتون چطوره انصافا مفته میخوام در کنار ایرانسل اینم بگیرم 42 گیگ یک ساله 42 هزار؟
آره اتفاقا الان فورجی دارم استفاده میکنم .نقل قول:
منتها برای کارای روزانه م همین 3 گیگ در ماه رو گرفتم که خیلی زود تموم میشه . این پارس آنلاینه هم خوبه ها . اگه حجم دزدی نداشته باشه مجبور شیم هر روز حجم بخریم....