حالا چرا گیر دادی به این آیکون تو که اینترنت داری پس حالشو ببرنقل قول:
Printable View
حالا چرا گیر دادی به این آیکون تو که اینترنت داری پس حالشو ببرنقل قول:
ب خاطر اینکه دیروز 100 مگ داشت دانلود می کرد و چون ایکون رو ندارم متوجه نبودم .100 مگ فایل تکراری . وقتی اون ایکون باشه و روشن می شه معلومه داره استفاده می شه. از ی طرف میشه سرعت نت رو راحت تخمین زد .نمی دونم اگه کسی حالا می تونست راهنمایی کنه ممنون می شم. در کل دوست عزیز قدر ایکونت رو بدون :n02: منم تا وقتی بود نمی دونستم چقدر مفیدهنقل قول:
سلام
دوستان من اینترنت محدود مخابرات دارم
سرعتش شبانش میانگین 70 الی 80 هستش
حالا می خواستم بپرسم از دوستانی که مبین نت دارد با ماهی 15 الی 20 هزارتومان
چه طرحی می شه گرفت با چه حجمی و سرعتش در روز چقدر هستش؟؟؟
ساعت شبانه رایگان هم دارد؟؟؟
سرعت دانلود شبانش چقدر هست؟؟؟
باتشکر
لیست این قیمت ها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست. خودتون مببینید. سرعت ها واقعی هستند، یعنی Burst اعمال نمیشه.نقل قول:
شبانه ی رایگان مبین نت از 2 صبح تا 8 صبحه.
سرعت دانلود شبانه هم به عوامل متعددی بستگی داره. اما معولاً از 50 تا 60 کیلوبایت در ثانیه کمتر نمیشه و اگر سرور داخل ایران باشه با حداکثر سرعت دانلود میشه.
سیستم عاملت چیه؟؟؟نقل قول:
دوستان شما هم امروز قطعی داشتید؟
ویندوز xp 2009 .نقل قول:
دوستان من یه ip static از مبین نت گرفتم , فقط نمیدونم چطور ip رو مودم ست کنم
مودمم مدل SWC9200 هست
لطفا راهنماییم کنید
ممنون
سلام
بالاخره من مجبور شدم طرح 2 مگ قدیم رو به دلیل عدم تمدید مبین نت عوض کنم
رفتم طرح ویژه نوروز گرفتم فعلا که تست کردم خوبه و سرعت دان دوروبره 120 کیلو هست. نصبت به قیمتش میصرفه.
فقط همین اول تو صفحه مشترکین نوشته حجم مصرفی 17.8 گیگ؟؟؟ می دنم اپدیت و نوشته های این صفحه دقیق نیست. ولی میخوام ببینم واسه کسی هم اینطور هست یانه؟
من ب جز 2 ساعت پیش انلاین بودم قطعی نداشتم.نقل قول:
تو صفحه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برو یک قسمت داره ماله ای پی استاتیک هست .بیشتر از این نمی دونم تا بقیه دوستان جواب بدن .می شه بگید ای پی استاتیک ب جز امنیت بالاتر چه تفاوتی داره با ای پی دینامیک و هزینه هاش چقدر بیشتره؟نقل قول:
البته بستگی ب نوع اشتراکی هم ک می گیرن داره مثلا 1 مگ باشه یا 128 و اینم اضافه کنم ک قیمت ها adsl خیلی بهتره ب نظرم گیگی 2500 ولی مبین نت 8 تومن :n09:نقل قول: