سلام
دوستان وقتی از طبقه پایین خونمون کسی تلفن برمیداره لینک مودم میپره! مشکل چیه؟
Printable View
سلام
دوستان وقتی از طبقه پایین خونمون کسی تلفن برمیداره لینک مودم میپره! مشکل چیه؟
شما از اسپلیتر استفاده می کنین؟ اگه اسپلیتر نداشته باشین یا درست نصب نکرده باشین همچین مشکلاتی میتونه به وجود بیاد(اگه داشته باشین ولی درست نصب نشده باشه با اینکه اصلا نداشته باشین یکیه!)نقل قول:
اشتباه نکنم تو بیشتر شرکت ها vpi رو باید 0 و vci رو 35 قرار بدین(مثلا من که نوین نت دارم ایجوریه)نقل قول:
از اسپلیتر استفاده میکنم اما طبقه بالا از تلفن استفاده نمیشه و فقط یه خروجی MODEM از اسپلیتر به مودم هست.
ببینید روش استفاده از اسپلیتر به این صورته که شما باید پشت هر وسیله ای(مثل گوشی تلفن و ...-------- به جز مودم) که میخواین وصل کنین به خط تلفن باید یه اسپلیتر بذارین و تقریبا همه مودم های موجود نیازی ندارن که پشتشون اسپلیتر باشه(من خودم تا به حال مودمی رو ندیدم که نیاز باشه با اسپلیتر به خط وصل بشه.) دقت کنین رو هر اسپلیتر جای 3 تا سوکت هست که به یکیش خط تلفن رو وصل کنین(جلوش نوشته Line) یکیشو باید به گوشی تلفن وصل کنین(نوشته phone) و سومی که نوشته DSL یا MODEM رو اگه مودم نزدیک تلفنه و سیمش میرسه به مودم وصل کنین(واسه شما که نمیرسه-طبقه بالا) که البته اجباری نیست مودمو حتما به این وصل کنین----میتونین مودمو مستقیم به خط وصل کنین.*****اگه گوشی تلفن رو به سوکت DSL یا MODEM وصل کنین(اشتباهی) عملا اسپلیتر براتون هیچ فایده ای نداره انگار اصلا وجود نداره)نقل قول:
اون جوری که از حرفاتون فهمیدم شما یه دونه اسپلیتر گذاشتین پشت مودم و گوشی تلفن رو مستقیم(بدون استفاده از اسپلیتر) وصل کردین به خط تلفن که این کار کاملا غلطه و علت چشمک زن شدن چراغ هم دقیقا همینه اگه یکم بیشتر اطلاعات داشته باشین میبینین که snr به شدت پایینه و موقع زنگ خوردن تلفن snr اونقدر میاد پایین که ارتباط قطع میشه. موفق باشید-سوالی بود در خدمتم
به اینم یه نگاهی بندازین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اره اشکال کار من این بود که مودم رو به اسپلیتر وصل میکردم در صورتی که باید وسیله ای جز مودم مثل تلفن طبقه پایین خونه رو به اسپلیتر وصل میکردم. با این جابه جایی اسپلیتر فوق العاده SNR وضعیتش خوب شده (33) همچنین Attenuation (20.0).
ممنون :n01:
سلام دوستان لطفا راهنمائی کنید که مقادیر Data Rate با توجه به اینکه سرویس 512 از مخابرات دارم مناسب هستن یا نه؟ و اینکه برای حلش باید به پشتیبانی زنگ بزنم و افتابه رو بگیرم روشون یا واسه همه همینه یا اینکه اصلن دیتا ریت ربطی به سرعت اینترنت داره یا نه؟ احساس میکنم خیلی پائینه و در عمل هم همینطور هست طوری که سرعت دانلودم به زور به 25 میرسه! قبلا 256 داشتم خیلی وضعیت بهتر از این بود ولی یادم نیست مقادیر دیتا ریت اون سرویس چقدر بود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه دوست عزیز. مقادیر برای مرکز مخابراتی منطقه ما همونی هست که نوشتم. مشکل هم همونطور که گفتم بعد 2 روز اتومات حل شد.نقل قول:
سلام دوستان
اینترنت من adsl شاتل هست نمی دونم چه برنامهای رو نصب کردم که اینترنت من از طریق کابل شبکه وصل می شد دیگه وصل نمیشه بلکه از طریق کابل usb وصل میشه مشکل از کجاست ؟این مشکل در موقع حذف بعضی از برنامه ها پیش اومده .
اول چک کنید کارت شبکه enable باشه و بعد تنظیمات dns و ای پی را چک کنید دیفالت باشهنقل قول:
محتوای مخفی: عکس ها