بله این سرعت رو هم شبانه میده ولی نیازی نیست دانلود همزمان گذاشت با تک لینک سرعت رو کامل پر میکنه
ما تو ایران 300 کیلوبایت رو برامون زیادی می بینند
سرعت اینترنت اونا از سرعت usb 3 ما بیشتره
لعنت لعنت لعنت
پس اگه اینطور باشه، انصافا باید به مکس نت آفرین گفت. با تک لینک خیلی خیلی عالیه!نقل قول:
منم امیدوارم.
آقا زیاد سخت نگیر، اینجا ایرانه!نقل قول:
دیروز یه مقاله در مورد بیشترین متوسط سرعت های اینترنت کشورهای جهان رو می دیدم، اول هنگ کنگ، کره جنوبی، ژاپن و بعدش رومانی بود. رومانی؟
زیادم سیاسیش نکنید!:n08:
مثل اینکه این پشتیبانها هر کدوم مال یه شرکت فضاییه دیگن:n02:
هر کدوم یه سازی میزنن:n13:
آب رو ،رو دست ما هم ریختن:
مشترک : میخواستم بدونم این لیمیت کردن سرعت در بازه رایگان دایمی هست؟
پشتیبانی : bale
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] همین الانشم سرعتم نصفه
ولی من فکر میکنم درست میشه
درست شد که شد (شبا رو میگم وگرنه روزا فرقی واسه من بین سرعت 40 با 400 نیست)، نشد کوچ به ماکس نت!:n02:
قابل تصور نیست چقدر عقب افتاده ایم...از دوستتون نپرسیدن که ماهی چقدر پول نت میده یا اونجا سرویسشون محدود و نامحدود داره یا نه؟(برام جالبه یکی میگفت تو افغانستان بسته تشویقی ف ی س بوق داره نمیدونم چیه :n02:)نقل قول:
اما به قول شما لعنت لعنت لعنت....
از شرکت orange گرفته اینترنتش رونقل قول:
20 یورو برای یک سال
20 مگابایت بر ثانیه نا محدود :n03:
تازه میگه یه بار چند ساعت اینترنت قطع شد کلی خسارت گرفتم ازشون یعنی خودشون دادن
یه فایل 500 مگی شب براش اپلود کردم براش فرستادم در حین چت دانلودش کرد
اگه کسی بخواد اکثر اینهایی رو که بوصورت حرفه ای از اینترنت استفاده میکنن و اتفاقا هم در ایران قرار دارن رو یه کوچولو اذیت کنه میتونه این قسمت قرمز رنگ رو براش بفرسته:n02::n09:نقل قول: