[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دانلود از چه سایتی؟
Printable View
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دانلود از چه سایتی؟
های وب تاپیک داره، به نام : "شرکت داده گستر عصر نوین / ADSL Novinnet"نقل قول:
متاسفانه یا خوشبختانه تجربه نشون داده که معمولا شرکت های تازه تاسیس که خیلی شلوغ نشده و دنبال جذب مشتری هستن، بهتر ن. البته این شرکت داده گستر عصر نوین قبلا بوده ولی مارک Hi Web جدید هست.
آسیاتک محدود و حجمی و نامحدود های برنزی زیاد اوضاعشون رو به راه نیست در حال حاضر.
پس نقش این گزینه ی تغییر سرویس چیه تو کنترل پنل؟نقل قول:
اتفاقاً شرکت های تازه کار همیشه کارشون بهتره، بعداً روش های ... یاد میگیرن. گر چه های وب تازه کار نیست و فقط با اسم جدید اومده.نقل قول:
کاربر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]های وب دارن.
کی گفته نمیشه تغییر داد ؟ شما هر دوره میتونی هر سرعتی و سرویسی که دوس داری رو انتخاب کنی و اعمال هم میشه نیازی به حضوری رفتن نیست !
دوستان من به 2 مگ نقره ای ارتقاء سرویس دادم (از 1 مگ برنزی)، بابت 12 روز 23787 تومان گرفت ولی خبری از هدیه سرعت بالا (22 گیگ) نیست چون سرعت بین 60 تا 130 نوسان داره. واقعاً متأسفم.
توصیه میکنم 2 مگ نامحدود نگیرید، پول دور ریختنه.
البته هر سرعت و سرویسی نیست، فقط میشه ارتقاء داد. مثلاً من الان فقط میتونم ارتقاء بدم به 2 مگ (کیمیا) طلایی.نقل قول:
دوستان من الان ۵۱۲ برنزی دارم ، خیلی داغون ه خسته دم دیگه ، به نظر شما چی بگیرم از همین اسیاتک ، هزینش در همین حد ۵۱۲ برنزی باشه.
والا آسیاتک اصلا پیشنهاد نمیشه فرقی هم بین سرویس ها نیست من 2 مگ دارم اکثرا مثل 1 مگ هست و بعضی اوقات 512نقل قول:
با قیمت سرویس 512 چیزی پیشنهاد نمیکنم. میتونید یه کم افزایش بدید مبلغ رو و 512 حجمی 10 گیگ بگیرید و دانلود رو فقط شبا انجام بدید. در کل اگر اینترنت رو برای دانلود میخواید با این قیمت سرویس فعلی تون از بقیه مناسب تره.نقل قول:
سلام دوستان
این کنترل پنل کجا بود که ما نمی دونستیم ؟؟:n02: