دریغ از یه جواب.:n03:نقل قول:
دریغ از یه جواب.:n03:نقل قول:
بدنه 1100دی حدود 1300 تومنه با لنز اونقدر ميشه. لنزش هم لرزشگير داره و اتوفوكوس هم هست. اما بدنه ي خالي رو 1300 در نظر بگيريم حدود 1 تومن ديگه هم بزاريد روش يه لنز مناسب پيدا ميشه. مثلا 18-135 در حد نونقل قول:
مرسی از پاسخ ولی 1100 دی بدنه که لرزش گیر ندارد و زیاد نمی تونم اینقدر هزینه کنم.
من تصمیم رو گرفتم می خواهم یکی از 2 گزینه زیر را بخرم حال کسی هست بگه کدام اینها بهتر هست ؟
Sony Cyber-Shot DSC-HX200V
Canon Powershot G15
دوست عزيز كنون و نيكون كه بدنه هاشون (حرفه اي ها) لرزش گير ندارند و لرزشگير روي لنز بسته ميشه.ژنقل قول:
از بين دو گزينه هم كنون
سلام
میخوام یک دوربین دیجیتال برای عکاسی و فیلمبرداری بخرم البته کار حرفه ای قرار نیست انجام بدم....برای کارهای شخصی و معمولی میخوام (بیشتر تفریحیه) بنابراین نمیخوام الکی زیاد خرج کنم ولی یه سری قابلیت ها برام مهمه
- فیلمبرداری full hd
- عکاسی با کیفیت خوب در روز و حالت های مختلف
-عکاسی با کیفیت قابل قبول حداقل در شب
- قابلیت هایی مثل : تشخیص چشمک و لبخند و لرزش گیر و گرفتن عکس پانوراما و.....
- اگه wifii داشته باشه بهتره
حدود قیمت هم 600-700 اگه هم کمتر بشه بهتر :دی
الان سامسونگ یه فروش ویژه گذاشته و دوربینهاش رو با تخفیف خوبی میفروشه (حداکثر تخفیف 299 هزارتومن) کلا اگه ممکنه سریعتر یه دوربین خوب بهم با این قیمتا معرفی کنید
سلام دوست عزیزنقل قول:
شرمنده مزاحم میشم
از بین گزینه ها کنون را انتخاب کردید می تونید دلیل برتری این مدل کنون نسبت به مدل دیگر سونی را ذکر کنید با تشکر
من لینک مقایسه را هم گذاشتم
کد:http://www.-------------/default.aspx?Page=Compare&Products=DigitalCamera&Compare=DigitalCamera-Sony-Cyber-Shot-DSC-HX200V,DigitalCamera-Canon-Powershot-G15
سلام
این دو دوربین توی فروش نوروزی تخفیف خورده: Canon PowerShot A810 و Canon PowerShot A2300
دوستان باتجربه کدومش رو تاییدش میکنید؟
سنسور G15 بزرگ تر از مدل سونی هست و این خیلی مهمه
سونی یه سوپر زومه اما کنن یه کامپکت پیشرفته
یکی راهنمایی میکنه؟
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
سلام دوستان میخوام یک دوربین کامپکت تا یک میلیون بگیرم چه مدلی از برند کنون رو پیشنهاد میکنید (ترجیحا full HD)؟؟؟؟؟