آقا چطوریه؟ یکی میگه گرون شده یکی میگه ارزون شده!!!
یکی میگه 350 در صورتی که یه جا دیگه زده 320 یه جا زده 315
اینهمه اختلاف قیمت واسه چیه؟
میخواستم ببینم بچه هایی که از کابل HDMI to DVI استفاده میکنند توی قسمت Console Setting / Display گزینه ای به نام Screen Format وجود داره؟
آقا این سوال برام خیلی مهمه چون من هر کاری با این کابل VGA و مانیتور LCD LG 19" 3:4 میکنم تصویرم سایه داره و بعد از یک ساعت بازی چشام آلبالو گیلاس میچینه و به اندازه کافی چشامو با این کامپیوترم ضعیف کردم و دیگه این سایه دار بودن تصویر رو نمیتونم تحمل کنم و بدلایل مختلف حتما باید XBOX رو به مانیتورم وصل کنم برام جواب این سوال خیلی مهمه
من الان وقتی Screen Format رو از حالت Normal روی حالت wide میگذارم تصویر از فرم طبیعی خارج میشه حالا میخوام ببینم که با کابل HDMI to DVI میتوان انتخاب کرد که تصویر در حالت Normal باشه یا اینکه به صورت پیش فرض حالت تصویر Wide است؟
سلام میخواستم یه مشورت ازتون بگیرم بچه ها من امشب یه هارد 120 خریدم داخلش یه فیلم دموی بازی مال سال 2007 بود و اسم هاردم چینی یا جاپونی نوشته بود خواستم ببینم به نظر شما این هارد دسته دومه یا نه و اگر از سال 2007 تا الان کار کرده باشه چیزی ازش مونده یا نه آخه تستش کردم بازی هم روش ریختم هیچ مشکلی نداشت با تشکر
---------- Post added at 01:27 AM ---------- Previous post was at 01:22 AM ----------
امیر مگه فردا دانشگاه نداری (یکی نیست به خودم بگه مگه فردا نباید بری پادگان ) اون لینکی رو که واست تو پیغام گذاشتم ندیدی ؟نقل قول:
نقل قول:
سلام میخواستم یه مشورت ازتون بگیرم بچه ها من امشب یه هارد 120 خریدم داخلش یه فیلم دموی بازی مال سال 2007 بود و اسم هاردم چینی یا جاپونی نوشته بود خواستم ببینم به نظر شما این هارد دسته دومه یا نه و اگر از سال 2007 تا الان کار کرده باشه چیزی ازش مونده یا نه آخه تستش کردم بازی هم روش ریختم هیچ مشکلی نداشت با تشکر
سلام. اون دمو نشون میده که اون هارد فرمت نشده به احتمال زیاد تا الان. و اینکه به نظر من عمر هارد زیاد هست و اگه ضربه نخوره به همین راحتیا خراب نمیشه. خوب اگه اسم هارد عوض شده حتما یکی عوضش کرده دیگه:46:
---------- Post added at 01:41 AM ---------- Previous post was at 01:40 AM ----------
نقل قول:
سلام.
اون 350 تومن برا تهران نبود . تازه کی میده 315؟:20:
چرا دیدم که دوست عزیزم joykiller360 هم مشکل مشابه داشته ولی من که نمیتونم هی برم کابل vga بخرم تا آخر یکیش به مانیتورم بخوره (البته از تو بعید نیست از این کارا بکنی البته با وجود کامبیز شاید منم این کارو بکنم) برای همین میخوام ببینم که اگه مشکلم با خرید کابل HDMI to DVI حل میشه برم یدونه بخرم و خودمو راحت کنم. میترسم بخرم چون مانیتورم WIDE نیست تصویر بد فرم باشه و بخوره تو ذوقم اونوقته که آدم کفری میشه و تا نگاه به XBOX میکنه میخواد کفر بگهنقل قول:
انصافا یکی ام به درد ما فقرا برسه که فقط یه LCD مانیتور داریم و بس
خب ایرانه دیگه ... شرکت مایروسافت تو ایران که نمایندگی نداره ... همه از دبی و از دور ورا وارد میکنن هر کی واسهنقل قول:
خودش یه قیمتی میذاره میندازه به مردم !!!
...
احتمالا اون قیمت 350 تومن واسه شهرستان بوده !!!
سلام بچه ها این داشبورد جدید که اومده به جز usb storage چه امکانات دیگه ای داره؟ 9919
قیمت اصفهان:
ARCADE : 240
ELITE : 340
رندش کرده به ARCADE 100 اضافه کرده گذاشه برای ELITE.
آقای joykiller360 شما XBOX رو چند میخرید که با این قیمت خوب میفروشید؟
ایشالا بعد از امتحان تلفنی مزاحمتون میشم.
الان میشه یک کاری کرد این
Region
همون قفل منطقه ای طوری بشه که همه گیم ها رو باز کنه؟
مثلا همه ی این هارو باز کنه pal و NTSC-J و NTSC-UC
الان من کدوم مدل رو بخرم بهتره والله دیگه موندم چیکار کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
pal یا NTSC-J
الان تو جعبه الایت کابل HDMI هست دیگه؟
میشه به تلوزیون 2 فیشه وصل کرد؟