25 گیگ شارژت که تموم شد باید دوباره حجم بخرینقل قول:
Printable View
25 گیگ شارژت که تموم شد باید دوباره حجم بخرینقل قول:
واقعا دیگه گندش در اومده ساعت 6 عصب به بعد اصلا قابل استفاده نیست کل روز تایم اوت اصلا قابل استفاده نیست :n15:
لطفا حذف شود.
نقل قول:
اتفاقا های وب بدترین و دزدترین شرکت ارائه دهنده اینترنت هست . وحشتناک ترین پینگ رو داره . قطعی های مکرر .اختلال سرع عجیب و غریب . داری با سرعت 1.7 مگا بایت دانلود می کنی تو اینترنت دانلود منجر یه دفعه سرعت میاد رو 400 تا 500 کیلو بایت تا نیم ساعت یا یک ساعت هم همین طوری می مونه. حیرون می مونی کیس و مانیتور رو بکوبی تو دیوار.
خدا رو شکر دو ماهه زنگ نزدم به این پشتیبانی های وب و در مورد اختلال سرعت ، چرت و پرت نشنیدم ازشون حتی به صورت اینترنتی هم !!:n31:
منم یک سال از پیشگامان استفاده کردم ( قبل های وب ) فکر کنم تا قبل عید بساط های وب رو جمع کنم دوباره برگردم پیشگامان . فقط یه چیزی که منصرفم می کنه همین تعرفه هر گیگ اینترنتش هست که تنها مزیت های وب نسبت به بقیه همین فشفشه هاش هست و بس .هیچ شرکتی مثل های وب نیست که تعرفه هر گیگش 750 تومن باشه نهایتش البته بدون مالیات شرکتی مثل پیشگامان فکر نکنم اصلا گیگی750 تومان حساب کنه
الان سایت اصلی پیشگامان رو دیدم سرم ترکید !!
50 گیگی حجم 98 هزار تومن . وااااه. همین 50 گیگ رو های وب میده 30 تومن . به خاطر همین گفتم تنها برتری های وب به بقیه همین فشفشه هاش هست و لا غیر !!:n37:
البته در مقابل افت سرعتش و قطعی هاش جبران میشه این فشفشه هایی که میده !!:n34::n35:
بعد از ساعت 11 صبح و تا ساعت 2 بامداد بین 6 الی 22 درصد پکت لاست و تایم اون داره.پاسخ گویی پشتبانی هم افتضاح اول 30 دقیقه با شما تمام چیز های ممکن و غیر ممکن رو چک میکنه و در اخر میگه یک لحظه گوشی خدمت شما باشه بعد میگه ببخشید لینک ما در مرکز مخابراتی شما مشکل داره بعد که میگم خوب کی قرار هست این مشکل برطرف بشه خیلی راحت میگه مشخص نکردن و معلوم نیست کی. من هم خیلی خوب قانع شدم که تو این مملکت نه حق داری نه حقوق داری اصلا بیخیال این مملکت چیش رو حساب کتاب هست که این یکی نیست.
در کل دوستانی که میخوان های وب بگیرن نگیرید که مفتش گرونه.
سلام
من می خوام از های وب تخلیه کنم ولی هر چقدر در پنلم گشتم گزینه یا فرمی در مورد تخلیه وجود نداره یا شاید من پیدا نمی کمنش
کسی می دونه چی کار باید کرد؟
سلام بعد از اتمام سرویست اگه تا 72 ساعت یعنی 3 روز سرویس جدید نخری نامه جمع آوری به مرکز مخابرات منطقه سکونتت ارسال میشهنقل قول:
اگه منطقه مخابراتیت پورت خالی نداشته باشن یا کم داشته باشن سریعا خطتون توسط مخابرات تخلیه میشه
با 1565 تماس بگیرید ، و درخواست جمع آوری کنیدنقل قول:
منم آخرین ماهی هست که مهمان های وب هستم و آخر ماه تخلیه میکنم و یه نفس راحت میکشم ... :n39:
بای وب:n18: های وب :n21: :n15:
امروز زنگ زدم و درخواست جمعاوری دادم ولی باز هم در پنل چیزی تغییر نکرده طبیعیه؟نقل قول: