دوستان های وب شبانه داره؟
Printable View
دوستان های وب شبانه داره؟
خیر دوست عزیزنقل قول:
برای دانلود باید فشفشه بخرید 4 گیگ فشفشه 1 روزه را 2200 میده که میشه گیگی 550
سلام
ممنون از شما،اسیاتک هم یکی از گزینه های من هستش:)نقل قول:
بای
دقت دارید که طرح اصلی 100 گیگ یکساله و 256 گیگ هدیه برای استفاده 4 الی 8 عصر هست که اسم طرح هم عصرانه آسیاتکی هستش؟نقل قول:
اره ولی واقعا میارزه ب این تعرفه های گرون های وب و تصمیمات عجیب و غریبنقل قول:
نمونمش واسه من ک 4 ساله مشتریشم
زده تعرفع عای کم حجم رو حذف کرده و بعد میگم چرا میگن مرکز مخابراتی این کارو کرده
رفتم پیش ریئس مخابرات میگه اصلا کارای شرکت های خصوصی به ما چه ما فقط وظیقه داریم پورت بدیم همین ما تو سیاستشون دخالتی نداریم که
همین چند صفحه پیش دوستی حرف قشنگی زدن زده طرح های کم حجم رو حذف کرده و بعد میگه مرکز مخابراتی در صورتی ک همون مرکر مشترک جدید باشی همون تعرفه های هست(اینو خودم به عینه دیدم)
حالا هم 265 گیگ بین اون ساعا باشه روزی خوبه 1 گیگ هم دانلود کنی اون 100 گیگ هم بمونه واسه اینستا و تله و بقیه............
و از همه مهم تر این قیمت خوبشه حالا کاری ب ساعتش نیس داداش
دوست عزیز کاملا با شما موافقم. راستش من خودم شاتلی هستم. یعنی 6 ساله که مشترک شاتلم و رفتم درخواست تخلیه بدم که خودشون هم خندیدن گفتن لابد میخوای بری آسیاتک طرح عصرانه رو بگیری :))نقل قول:
شاتل عملا داره جیبمون رو میزنه. محدودیت پشت محدودیت. به صرفه نیست. منم به این فکر افتادم که یا بیام های وب (که الان همه میگن با کیفیت ترین هستش) یا برم آسیاتک که با وجود تعاریف بدی که ازش در رابطه با پشتیبانیش شنیدم این طرح عصرانه به صرفه اس تا یک سال و نیم دیگه خدا بزرگه یه کاری میکنیم. به هر حال همه دزدن :)
کیا میگن با کیفیت ترین هستش؟؟؟؟ اگه شما صفحه های این انجمن رو خوب مطالعه کرده باشید مشکل های مختلف اینترنت های وب همه رو کلافه کرده و تمامی هم نداره یعنی یک روز خوب هم نداریم شاتل از نظر کیفیت با توحه به این که یک سال از سرویسش داشتم خیلی بهتر از های وب هست ولی خوب مشکلات خودش رو داره ولی از من به شما نصیحت نه های وب نه اسیاتک به درد نمیخوره.شاتل رو بچسب که پشیمون میشی.نقل قول:
بسته به منطقه و شهر شما داره اما من خودم ابتدا که های وب گرفتم عالی بود از هر لحاظ اما از عید به اینور متاسفانه افت خیلی زیادی داشت و غیر قابل تحمل شد و انتظار من رو از یک اینترنت پر سرعت تامین نکرد من هم از های وب خداخافظی کردم اما نکته ای که هست شما قبل ازخرید از هم محله ای یک پرس و جو کن ببین کدام شرکت بهتره ممکنه در حمله شما خوب باشه در بعضی مناطق کشور عالی های وب اما در برخی مراکز واقعا کیفیت افت کردهنقل قول:
- - - Updated - - -
میگم این غیرحجمی چطوره؟ سر 25 گیگ محدود میشیم؟ توی شاتل با آرت یک که نوشته 13 گیگ من تا 60 هم رفتم :n41:نقل قول:
غیر حجمی های های وب رو میگی ؟؟؟ من تا حالا خرید نکردم کلا های وب فقط روی فشفشه مانور میده و ساید سرویس هاش اصلا به درد نمیخوره.نقل قول: