دوست عزیز اقای حمید رضا و سایر افسران وظیفه
فکر میکنم شما یه کمی زیادی روی اون ستاره های روی دوشت حساب باز کردی و ستواندومی ممکنه توقعتون رو بالا برده باشه. البته تازه آموزشی رو تموم کردی و شاید تجربه یگان نداری.از بجث احترام گذاشتن ها و تصورتون از نگهبانی ها و افسر نگهبانی ها متوجه شدم.درسته که شما ستواندوم هستی و فوق لیسانس ولی به محض اینکه وارد یگان بشی خودت دستگیرت میشه که نیروی وظیفه یعنی نیروی کار زیاد و دور از جون حمالی و... حالا یکی سربازه و یکی سرجوخه و گروهبان و ستوان.... خود به خود به این نتیجه میرسی که درجه برای وظیفه اصلا ارزش نداره . سرتیپ وظیفه هم که باشی از یه گروهبان کادر که میشه سرگروهبانت باید حرف بشنوی و دستورات رو اجرا کنی و آخرش یه وظیفه در دید یه کادری آشخور هستی. همین گروهبان میتونه در چارچوب قانون هر دستوری بهت بده. بازداشتت کنه و اجازه خروج نده (خدمت 24 ساعته هست و مرخصی فقط 1.5 روز در ماه ) زمانی که ما خدمت بودیم تا اواسطش لیسانس ها ستواندوم بودن و فوق ها ستوانیکم. من گروهبانیکم عقیدتی بودم که توی قسمتون هیچ فرقی بین گروهبان ها ستوان ها نبود از همه نظر . ساعت ورود و خروج و نگهبانی و...
همه وظیفه ها موقع ورود به پادگان به خط میشدن و کلی بازرسی بدنی (شما بگو تحقیر ) میشدن .در جداگونه هم دارن برای ورود وظیفه ها و کادریها. از همه نظر یه گروهبان دوم کادر به یه ستوانیکم وظیفه ارجحیت داره و حرف و جایگاهش خیلی بالاتر هست. . حالا درست یا غلطش رو نمی گم ....لحظه خروج هم بدون اجازه یه سرباز دژبان نمی تونستن خارج بشن (از مزایای دژبان ) حداکثر جایگاهی که به یه وظیفه میدن اپراتوری کامپیوتر هست بدون هیچ اختیاری جایگاه یه وظیفه حداکثر استوار دومی هست و یه گروهبان کادر میتونه تا ستواندومی جایگاه بگیره که اصلا قابل قیاس نیست .اینها رو عرض کردم که روزهای اول تو ذوقتون نخوره.
امیدوارم برای همه سربازی دوره راحت و بی دردسری باشه.