سلام مجدد این دوست ما تمام ۱۰۰ بازی کرد تا چت بنش تموم شه....حتا تو این ۱۰۰بازی یدونه هم چت ننوشت... الان بعد از اتمام چت بن ۲برابر شده بی دلیل.....شده ۴۰۰ گیم...من شنیده بودم که این یه باگی هست که یه مدت ریوت داشته الان باید چیکار کرد ؟
Printable View
سلام مجدد این دوست ما تمام ۱۰۰ بازی کرد تا چت بنش تموم شه....حتا تو این ۱۰۰بازی یدونه هم چت ننوشت... الان بعد از اتمام چت بن ۲برابر شده بی دلیل.....شده ۴۰۰ گیم...من شنیده بودم که این یه باگی هست که یه مدت ریوت داشته الان باید چیکار کرد ؟
باید باهاش سر کرد من فکر کنم 700 تا بازی چت بن شدم تا الان و 300 تا دیگه دارم تا ببینم سری بعد چندصدتا میشه
'نقل قول:
Aloneson جواب این سوال رو قبلا داد موقعی که تو تایم چت بن اشتباهی کنی که باعث مجازات بشه زمان مجازات بعد از تموم کردن مجازات قبلی اعمال میشه این دوستتون یا خیلی بد شانسه یا واقعا دهنش چفتو بست نداره :n08::n02:
ببخشید من بازی lol رو آپدیت کردم حالا وقتی میخام بازی رو شروع کنم ارور زیر رو میده :
The program can.t start because d3dx9_30.dll is missing From your comuter. try reinstalling the program to fix this program.
در زمن ویندورم 7 -64 بیت هست .
لطفا راهنمایی کنید
d3dx9_39.dll هست نه 30 ببخشید
ارور Directx ِنقل قول:
اگر بازی دیگه ای داری که تو فایلهای نصبیش directx داره نصب کن.
وگرنه 9 Directx رو از سایت مایکروسافت دانلود کن
بازم نشد همون فایل رو از اینترنت دانلود کن بریز توی فولدر system32 و syswow64
نقل قول:
سلام مجدد این دوست ما تمام ۱۰۰ بازی کرد تا چت بنش تموم شه....حتا تو این ۱۰۰بازی یدونه هم چت ننوشت... الان بعد از اتمام چت بن ۲برابر شده بی دلیل.....شده ۴۰۰ گیم...من شنیده بودم که این یه باگی هست که یه مدت ریوت داشته الان باید چیکار کرد
؟
این نگاه مثبتت به ریوت خیلی خوشمزسنقل قول:
جواب این سوال رو قبلا داد موقعی که تو تایم چت بن اشتباهی کنی که باعث مجازات بشه زمان مجازات بعد از تموم کردن مجازات قبلی اعمال میشه این دوستتون یا خیلی بد شانسه یا واقعا دهنش چفتو بست نداره
بابا من هیچی نگفتم. توکسیک نکردم 80تا بازی دوباره چت بن شدن.
کل چت من تو بازی این هستش
hi
pref jungle
can u pick tank sup plz?
can u ban yasu fizz jax?
تو بازی هم we need play safe guyz
if we play safe they will throw & we win
بعد از بازی
Gg Wp
و 80 تا بازی چت بن شدم
حالا جریان چیه؟ جریان این هستش که ریوت دروغ میگه که ما بررسی می کنیم ریپورت ها واقعی هستند یا دروغی
و وقتی شما خوب بازی می کنی بعضی از دهه هفتادی های خارجی یا دهه هشتادیا شما رو ریپورت دروغی می کنن ( بچن دیگه الببته از نوع حرومزادش ) بعد شما چت بن میشی. اگر هم به ریوت شکایت کنی الکی یک بوت برات یک امیل میفرسته که شما توکسیک بودی این حرفها
خلاصه کاریش نمیشه کرد
راستی به دوستت بگو فقط یک سلام کنه بعد یک چمپ انتخاب کنه بازی کنه جی جی بده. همین :n20:اون موقع شاید چت بن نشه. البته شاید دوست شما مثلا گفته به یک نفر why u go in? این برای خارجی ها میشه توکسیک
یا اگر مثلا بگی plz report this kamron devil toxic به جای اون رو ریپورت کنن تورو می کنن :O حروم زاده که شاخ دم نداره :)
من سرور آمریکا بازی می کردم خدائی هم بچه کمتر بود تو این قضیه ریپورت و هم بازیشون بهتره. چه کنیم که صبا دزد هستش و ما محبوریم پینگ 200 300 تو اروپا بازی کنیم. تو آمریکا که فکر کنم الان پینگ 400 500 هستش . به اینکه 100 سال سیاه نمیومدم تو این اروپا بازی کنم
شما بازی های دیاموند رو تو آمریکا چک کن تو اروپا هم چک کن. اولا سطح بازی رو مقایسه کن. دوما اگر تو آمریکا شما دیدی کسی رفت افک بگو من کلا اکانتم رو تو ریوت دیلیت کنم. ولی من تو اروپا دیدم میرن افک حتی تو دیاموند. بچن
من reward هامو گرفتم :n07: البته استاد alone son پارتی بازی کردن ماله منو یک روز زودتر از همه به اکانتم واریز کردن ممنون استاد :n16:
LOL من پینگم از 500 پایین تر نمیادش این برنامه کاهش پینگ رو که میزنم پینگم رو میبره رو 300 :n08::n09:
این برنامه های کاهش پینگ پینگت رو تا اونجایی که اینترنتت راه میده میاره پایین. نه اینکه 500 رو بکنه 50 :)نقل قول:
من پینگم از 500 پایین تر نمیادش این برنامه کاهش پینگ رو که میزنم پینگم رو میبره رو 300